Şimdi Ara

Silver Hell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok abi çıkılmıyor 800 oyun attım çıkamıyorum bu silverden bi taktiği felan olan varmı ya 4 günde bronze dan silvera çıktım ama silverden bi türlü çıkamadım bi ara çok yaklaşmıştım silver 1 e kadar çıktım ama yine düştüm silver 5 e varmı bi çözümü olan yardıma ihtiyacımvar +20 olan w/l um yanılmıyorsam -1 şuanda

özet : silverden çıkamıyorum taktik verin beyler

• 800 oyunda çıkamıyorsan daha zorlama bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver bronzdan daha kötü,silvera çıkan herkesin egosu tavan yapıyor kendini pro sanıyor o yüzden oynanmıyor.
  • olmuyorsa zorlama arkadaşım
  • Abi yok benle alakası olduğunu hiç sanmıyorum nerde psikopat var beni buluyor lolking atayım istiyosanız
  • Belki de sen silver ligine aitsindir.Bunu hiç düşündün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Belki de sen silver ligine aitsindir.Bunu hiç düşündün mü?

hiç sanmıyorum abi kendimde o potansiyeli gördüm ama olmuyor nerde feeder aptal var beni bulur afedersiniz lolking linkime bak istiyosan hatam nerde söyleyebilirsinhttp://www.lolking.net/summoner/euw/38216925#history
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    14 yıl önce açıldı
    Sacred gold
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silver çıkması en zor ligdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

silver çıkması en zor ligdir

ya evet diyolardıda bu kdar zor olduğunu tahmin etmiyordum varmı benim gibi başkaları yoksa bi beceriksiz benmiyim ya anlamadımki hesabıda bırakamıyorum o kadar rp çektim napcam kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

hiç sanmıyorum abi kendimde o potansiyeli gördüm ama olmuyor nerde feeder aptal var beni bulur afedersiniz lolking linkime bak istiyosan hatam nerde söyleyebilirsinhttp://www.lolking.net/summoner/euw/38216925#history

Fazla kill'in var.Belki de kill sevdasına düşüp kulelere oynamıyorsundur ?

• master yada fizz al adamlara tek ata ata çıkarsın 800 oyun gerçekten çok fazla çıkman lazım artık qnq
  • quote:

quote:

quote:

Fazla kill'in var.Belki de kill sevdasına düşüp kulelere oynamıyorsundur ?

hocam kulede alıyorumda mesela o jax oyununda full kuleye oynadım 2-2 gitmeme rağmen dk 20 de inhibi aldım tek başıma pushlayarak ama takımda iyiydi yani takım kötü olsaydı öyle bir şansım olmuyor mecbur gitmek zorunda kalıyorum gitmedimmi sövüyolar bu sefer report noob vs ama katayla oynarkende ne kadar kule alabilirimki tek başıma

• quote:

Yok abi çıkılmıyor 800 oyun attım çıkamıyorum bu silverden bi taktiği felan olan varmı ya 4 günde bronze dan silvera çıktım ama silverden bi türlü çıkamadım bi ara çok yaklaşmıştım silver 1 e kadar çıktım ama yine düştüm silver 5 e varmı bi çözümü olan yardıma ihtiyacımvar +20 olan w/l um yanılmıyorsam -1 şuanda

Aradaki farklı görmen dileğiyle.

Silver Hell

• quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

master yada fizz al adamlara tek ata ata çıkarsın 800 oyun gerçekten çok fazla çıkman lazım artık qnq

evet qnq çıkmam lazım biliyorum onu farkettim konu açtım ama gerçekten sorunun bende olmadığını düşünüyorum :S:S:
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Yok abi çıkılmıyor 800 oyun attım çıkamıyorum bu silverden bi taktiği felan olan varmı ya 4 günde bronze dan silvera çıktım ama silverden bi türlü çıkamadım bi ara çok yaklaşmıştım silver 1 e kadar çıktım ama yine düştüm silver 5 e varmı bi çözümü olan yardıma ihtiyacımvar +20 olan w/l um yanılmıyorsam -1 şuanda

Silver Hell

ama birinde jungler birinde mid lane idim zaten o killerinde çoğunu tek başıma aldım bırakabilecek olsam cidden bırakıyorum mid lane iken supporta kill bırakıcam artık çıkıcağımı bilsem o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 13 Ağustos 2013; 19:01:34 >

• Sorun sende. Gümüş 5 den Altın 3 e çooook kısa bir sürede çıktım hiç şikayet etmedim. Şikayet ettiğim yerler Altın 3 ile Altın 1. 4 - 5 aydır Altın 1 de olan arkadaşlarım var. Çok garip bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Sorun sende. Gümüş 5 den Altın 3 e çooook kısa bir sürede çıktım hiç şikayet etmedim. Şikayet ettiğim yerler Altın 3 ile Altın 1. 4 - 5 aydır Altın 1 de olan arkadaşlarım var. Çok garip bir yer.

altına çıksam oyunun zirvesindeyim artık diye oyunu bırakabilirim o derece ya bu silver gibi hell görmedim arkadaş gold arkadaşlarım var mis gibi oyunlar dönüyor anlamadım gitti
  • quote:

quote:

quote:

Silver Hell

ama birinde jungler birinde mid lane idim zaten o killerinde çoğunu tek başıma aldım bırakabilecek olsam cidden bırakıyorum mid lane iken supporta kill bırakıcam artık çıkıcağımı bilsem o derece

O zaman sorun karşı takımda, ben bir sorun göremedim.

Biraz daha Mystery sayfası yap, AD, AD TANK, AP JUNGLE, AS, Support gibi.

quote:

Sorun sende. Gümüş 5 den Altın 3 e çooook kısa bir sürede çıktım hiç şikayet etmedim. Şikayet ettiğim yerler Altın 3 ile Altın 1. 4 - 5 aydır Altın 1 de olan arkadaşlarım var. Çok garip bir yer.

EUW dostum orası TR değil. Karşılaştırma yapma.

• Silver görüp görebileceğin en özürlü insanların maçının ortasına s*çmasıdır.
    Silver, kötü oynadığı halde sana söven, reportlamaya çalışan. Oyuna iyice s*çan insanların bulunduğu ligdir.
    Silver, insanın ömrünü körelttiğini bir ligdir.
    Silver hak etmediğin halde orada stacklenmektir. 900+ maç atıp özürlü herifler yüzünden çıkamamaktır.
    Bunu bile bile her gün 1 umut maç atmaktır.
    Bir gün S4 olup bir gün S5 (!) olup bildiğiniz *r*spu tabirini almaktır.
    Silver kan kusmaktır.
    Silver kendini Plat zanneden heriflerin bulunduğu ama oyunu mahveden heriflerin ligidir.
    Silver seni 5 dakka bekletip, sırf oyunun bok olsun, lig atlayama diye trollerin geldiği ligdir.
    Silver, insanı oyundan soğutan ligdir.
    Silver 5 winli insanı S5'de görüp hayata küsmektir.
    Kendin ise 500 winlisindir, alayına gidersin fakat, maçına gelen *r*sp* çocukları yüzünden bi gram lig atlayamazsın.
    Silver, seni günaha sokar.
    Silver, fantastik filmlere benzer. Gerçek değildir fakat umutlandırır.
    Silver da aynı öyle değil mi? Oynarsın bi umutla, maçına gelir gerizekalı oyun gider.
    Silver Bo3'ye girip 2 maç kazanıp 2 maç kaybetmektir.
    Geri kalan 1 maç için yarın sabah temiz kafayla atarım kazanırım demektir.
    Yarın sabah girdiğinde afk gelir ve tekrar lig düşersin.
    West'e geçtiğinden beri S4'den yukarısını göremezsin.
    Smurf açmaya çalışırsın.
    Açarsın.
    Rünsüz olmuyor akü dersin bırakırsın.
    Sonra karar verirsin.
    Ben böyle Silverhell'in te hıammına qoyim dersin.
    TR'de açarsın smurf'ı, çekersın boost'u keyfine bakarsın. TR'de free winleri alıp 30 olmaya çalışırken de aklından geçen şudur;

SILVERHELL'DE GEÇIRDIĞIM GUNE LANET OLSUN DOSTUM!

NOT: TÜM SILVERHELL'DE SURUNEN DOSTLARIMA GELSIN!

BIZ NEYIZ?!
    SILVER ÇOCUĞU!
    NE İÇİN VARIZ?!
    MAÇIMIZA GELEN TROLLER YÜZÜNDEN LİG ATLAYAMAMAK İÇİN!
    PEKI BUNU KIM YAPAR?!
    KODUMUN RIOT'U!

Edit: Beyler kendimi tutamayıp yazmışım 5 dakikada bunu. Yeni gördüm. Ne ayağım lan ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair Burgler -- 13 Ağustos 2013; 19:07:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Silver Hell

O zaman sorun karşı takımda, ben bir sorun göremedim.

Biraz daha Mystery sayfası yap, AD, AD TANK, AP JUNGLE, AS, Support gibi.

quote:

EUW dostum orası TR değil. Karşılaştırma yapma.

cevabın için teşekkürler mastery sayfalarınıda oyuna girmeden önce düzenliyorum yani orda kayıtlı bile olsa ben yine 1 tanesini kullanıyorum maça girmeden önce düzenleyip

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.