Şimdi Ara

silver 5 cehenneminden cikis yok mu ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gina geldi artik her mac amumu, blitz, leona banlamazsan sovuyolar midde tek bildikleri hero fizz leblanc bunlari karsisi aldi mi feedliyor adam soloya pant geliyor karsisina feedliyor. Adc desen daha duzgun bi adc gelmedi takimima ya herseyi kill oldugunu sananlarla folu herif sagda solda kill ararken farmdan geri kaliyor yahut oluyor. Teamfightta direk ilk dalana giriyorlar tank olsa dahi kendi adcsini arkada birakip gidiyo diger takimda assassin adcyi orada aliyor umurlari degil. Ilk pickten mid alip ct yiyo son pick diyo ben sup almam trollicem. Global objektif kontrol etmiyorlar, drake ve kule almak yerine surekli kill pesindeler az canli adamin pesinden kosup yakalaniyo adam sonra olunce takimina sovuyor afk kaliyor. Takim oyunu desen hic yok herkes oyunu cok iyi oynuyormus havalarinda kimse kimseyi dinlemiyor.

Bir de su dikkatimi cekti, herkes kendi kafasina gore hero aliyo. Hic dusunmuyo teamfighta katkisi ne, takimin neye ihtiyaci var.

Bir turlu seri mac kazanamiyorum anca oyuna duzgun adamlar gelirse. Genelde herkes bireysrl oynadigi icin kaybediyoruz. Sirf mid alip feedlemesinler diye ust pickteysem heimer aliyorum, bu sefer diger laneler feedliyo karsisi overfeed bir sekilde all mid yapip bitiriyorlar.

Ne yapmam lazim mac kazanabilmek icin hangi rolu oynamam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GOLD da aynı

• Önce bi sakin ol .

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Önce bi sakin ol .

Kardesim nasil sakin olayim ya nedense butun mallar takimima geliyor cok nadir feci ezildigim oluyor karsisi benden cok iyiyse. Cogu macimi iyi bir skor ve cs ile bitirsem bile kaybediyorum karsisi asiri kasilmis hepsi birden beni kesiyolar takimimda yardim eden kimse olmuyo onlar da hemen oluyo zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: system_31

quote:

Önce bi sakin ol .

Kardesim nasil sakin olayim ya nedense butun mallar takimima geliyor cok nadir feci ezildigim oluyor karsisi benden cok iyiyse. Cogu macimi iyi bir skor ve cs ile bitirsem bile kaybediyorum karsisi asiri kasilmis hepsi birden beni kesiyolar takimimda yardim eden kimse olmuyo onlar da hemen oluyo zaten

Duo ile gir oyuna. Takımına 4 mal yerine 3 mal gelir.

• Hayir bir de adam karsisi fizz banlamadi diye oynamayi bilmese bile aliyor kac oldu takimima gelen mal fizzler yuzunden kaybettim. Ama ne zaman karsima gelse feedleniyobir kere bilmeyen fizz gelmedi karsiya

• Yok bende kaldım.Beyfendi bugün first pickti bir ban atmadı üstüne jungle olarak amumu al dedik rengar aldı.Herolara çok takılan bir insan değilim ama rengar artık minyon oldu yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ranked oynama

• quote:

Orijinalden alıntı: Malphite

Ranked oynama

• Kardesim nprmal oyun da sarmiyo millet genelde trollemeye giriyo zevksiz geciyo maclar

• Leona blitz yerine ne banlansa iyi olur sana göre?

• Ben ciktim valla nhmde nerdeyse hep mid oynayarak 99lpden felan dusmustum tekrar yükseldim felan. Midede bi heroda ciddi anlamda geliş ezilmicegin bi heroi olsun lanei sağlama alinca full roam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skbMoony -- 26 Mayıs 2014; 0:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear666

Leona blitz yerine ne banlansa iyi olur sana göre?

Onları morgana ile çok rahat saf dışı birakabilirsin reflekslerinin iyiyse. Ne biliyim vi, jax falan banlamak varken sadece sup banlamak saçma geliyor. Veya oyun taşıyamayan lb yi (eğer iki takim da iyi oynuyorsa) banlamak saçma geliyor. Mid lanenin ve botun sade oynaması lazim tabi harita kontrolü şart roama karsi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nofear666

Leona blitz yerine ne banlansa iyi olur sana göre?

Onları morgana ile çok rahat saf dışı birakabilirsin reflekslerinin iyiyse. Ne biliyim vi, jax falan banlamak varken sadece sup banlamak saçma geliyor. Veya oyun taşıyamayan lb yi (eğer iki takim da iyi oynuyorsa) banlamak saçma geliyor. Mid lanenin ve botun sade oynaması lazim tabi harita kontrolü şart roama karsi

Oyun taşıyamayan lb hmmmmmm bence yerin orası.
  • Aynı durum bronz 1 :/ nick at duo girelim ama ciddi bir şekilde normal oyunda heliştirelim kendimizi aklımda bu elo için uygun bir plan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oynamamak. Bak iyi oynamak değil

• Öyle bi cehennem yok.Gold5 olarak söylüyorum bunu :D Al Master yi jungle oyna,biriylel duo gir tanky solo top oynasın,Mundo,Renekton,Shy.2niz taşıyın maçları işte
  • quote:

quote:

Önce bi sakin ol .

Aynı sorunu bende yaşıyorum Gold 5'e düştüm Gold 1'den. Ranked oynamıcam bi süre

• Kardeşim sana imba herolar almayidene.Bunun dişinda solo nasusta ustalaş plata kadar çık.

• quote:

Gina geldi artik her mac amumu, blitz, leona banlamazsan sovuyolar midde tek bildikleri hero fizz leblanc bunlari karsisi aldi mi feedliyor adam soloya pant geliyor karsisina feedliyor. Adc desen daha duzgun bi adc gelmedi takimima ya herseyi kill oldugunu sananlarla folu herif sagda solda kill ararken farmdan geri kaliyor yahut oluyor. Teamfightta direk ilk dalana giriyorlar tank olsa dahi kendi adcsini arkada birakip gidiyo diger takimda assassin adcyi orada aliyor umurlari degil. Ilk pickten mid alip ct yiyo son pick diyo ben sup almam trollicem. Global objektif kontrol etmiyorlar, drake ve kule almak yerine surekli kill pesindeler az canli adamin pesinden kosup yakalaniyo adam sonra olunce takimina sovuyor afk kaliyor. Takim oyunu desen hic yok herkes oyunu cok iyi oynuyormus havalarinda kimse kimseyi dinlemiyor.

Bir de su dikkatimi cekti, herkes kendi kafasina gore hero aliyo. Hic dusunmuyo teamfighta katkisi ne, takimin neye ihtiyaci var.

Bir turlu seri mac kazanamiyorum anca oyuna duzgun adamlar gelirse. Genelde herkes bireysrl oynadigi icin kaybediyoruz. Sirf mid alip feedlemesinler diye ust pickteysem heimer aliyorum, bu sefer diger laneler feedliyo karsisi overfeed bir sekilde all mid yapip bitiriyorlar.

Ne yapmam lazim mac kazanabilmek icin hangi rolu oynamam lazim?

yok çıkmanın yolu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.