Şimdi Ara

Silo, 4. sezonuyla geri dönecek: İlk fragman ve yayın tarihi paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Silo, 4. sezonuyla geri dönecek: İlk fragman ve yayın tarihi paylaşıldı
    Apple TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Silo, yine beğeniyle karşılanan 3. sezonunu bugün tamamladı. Dizi, dikkat çekici bir sezon finaliyle ekranlara veda ederken, 4. sezonun da tanıtımını da erkenden başlattı. 3. sezon finalinin hemen ardından 4. sezonun ilk fragmanı yayınlanırken, dizinin ekranlara döneceği tarih de duyuruldu.

Silo'nun Final Sezonu 9 Temmuz 2027'de Başlayacak

Aynı zamanda dizinin final sezonu olacak 4. sezon için uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Çekimleri kısa süre önce tamamlanan 4. sezon, 9 Temmuz 2027'de izleyici ile buluşacak.

Ayrıca Bkz.Eylül ayında başlayacak en dikkat çekici 10 dizi

Hugh Howey'nin ödüllü romanından uyarlanan Silo, post-apokaliptik (felaket sonrası) bir gelecekte geçiyor ve devasa bir yer altı sığınağında başlıyor. Nesiller önce kurulan bu sığınağa doğan insanlar, dış dünya hakkında bildiklerini sorgulamaya başladıkça gizem daha da derinleşiyor. Hikâyenin merkezinde, Rebecca Ferguson'ın hayat verdiği Juliette karakteri yer alıyor.

Mission: Impossible ve Dune gibi serilerinden tanıdığımız Rebecca Ferguson'a Common, Jessica Henwick ve Ashley Zukerman gibi isimler eşlik ediyor. Yeni sezonda onlara Laura Innes, Jessica Brown Findlay, Morven Christie ve Colin Hanks de katıldı.

Kaynak:https://theplaylist.net/silo-season-4-teaser-rebecca-ferguson-final-season-july-2027-20260904/

• Çekimi bitmiş neden 1 sene bekliyoruz vicdansızlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rebecca, iyi bir oyuncu👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ed_1 E kullanıcısına yanıt
    Hayal kırıklığıysa keşke sana sorup çekselerdi, çok kötü olmuş, bir dahakine apple tv sana sorsun veya çekimleri burada sen yap müdür...

• Valla ilk 2 sezonu bir oturuşda seyrettmişdim ve bayılmışdım.Ama 3 sezon biraz sanki sıkıldım son 2 böüm hariç son 2 bölüm çok iyiydi vardiya olayını açıkladılar.Son sezonda klasik herlade isyan falan görücez.Genel olarak memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Harika dizi.

• yahu sezonda zaten 10 bölüm veriyorlar 1 sene bekletiyorlar. unutuyorum lan önceki sezon ne olduğunu!

• Son sezon özellikle sezon finali harikaydı zaten aldığı puan ortada

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.