Şimdi Ara

silniinnn.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhoner -- 16 Haziran 2019; 21:39:46 >

• Aynen öyle babam esnaftı çocukluğum dükkanında geçti şimdi oradan kalan bir kibarlık var konuşmamda. Tamam konuşmanın düzgün olması kibarlık güzel ama yerine göre yapamadığımda üzülüyorum. Bazen sert olmam gereken durumlarda olamıyorum. Seni iyi anlıyorum dostum
  • Aynısı bende de vardı, müdürün yanında kavgada falan herşeye gülerdim baya azar da işittim bu konuda. Çözümüm ise içimden gülmek, içimden haykırıyorum karın kasımı falan sıkıyorum bende öyle sakinleşiyor bu duygu. Yaşamayan bilmez gerçekten çok kötü bir durum dediğimi yapmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI.Mitridat

Aynısı bende de vardı, müdürün yanında kavgada falan herşeye gülerdim baya azar da işittim bu konuda. Çözümüm ise içimden gülmek, içimden haykırıyorum karın kasımı falan sıkıyorum bende öyle sakinleşiyor bu duygu. Yaşamayan bilmez gerçekten çok kötü bir durum dediğimi yapmaya çalış

Hocam ben o gülmekten çok çekmiştim çok riskli durumlarda bile gülesim gelmişti onlar yine geçiyor ama benim sorunum erkek erkeğe sevmediğim bir adama da farkında olmadan kibar konuşuyorum sonra kendime kızıyorum. Birde okuduğum ortamda ülkenin her yerinden insan var kibar konuştuğumda pısırıkmış izlenimi veriyorum. Ya ağızını burununu kırdığında anlayacak yada seni kibar bilecek bu durum kötü oluyor ben konuşmamla da ağırlığımı koyayım diyorum farkında olmadan esnaflıktan alışkanlık yine kibar oluyorum.

• ciddi anlarda gülme olayı bende de var. mesela azar falan işitiyorsam hocadan gülmemek için dilimi ısırırım hep
  • Guzel bisey bence bende de var ama bazi insanlarin kafasinda ben pisirikmisim gibi oluyor ona sinir oluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal sunal sahte kabadayıyı seyret tamamdır
  • eğer yalışık,herşeye hahahaha gibi ergence gülmüyorsan ne mutlu sana :) tebessüm iyidir karşıdaki insana güven verirsin,karşıdaki de sana değer verir sempatik duyar aynısı bendede var, gaaayette bi sıkıntı olmuyor
  • guleryuzden ziyade aptalca bir siritis oluyor bende. kendimi bildim bileli var. cozumu yok gibi bir sey. ne zaman nasil gececek merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Aynen öyle babam esnaftı çocukluğum dükkanında geçti şimdi oradan kalan bir kibarlık var konuşmamda. Tamam konuşmanın düzgün olması kibarlık güzel ama yerine göre yapamadığımda üzülüyorum. Bazen sert olmam gereken durumlarda olamıyorum. Seni iyi anlıyorum dostum

imzan çok saçma kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

Aynen öyle babam esnaftı çocukluğum dükkanında geçti şimdi oradan kalan bir kibarlık var konuşmamda. Tamam konuşmanın düzgün olması kibarlık güzel ama yerine göre yapamadığımda üzülüyorum. Bazen sert olmam gereken durumlarda olamıyorum. Seni iyi anlıyorum dostum

imzan çok saçma kardeş

Kişisel görüşün saygı duyarım, bende sözü tamamen desteklediğim için değil yalnızca hoşuma gitmişti öyle eklemiştim. Tabi her insanın görüşü zevkleri farklıdır o da ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

imzan çok saçma kardeş

Herkesin zevkleri, görüşleri farklıdır. Aklında nasıl canlandırdın bilmiyorum ama bende öyle depresif yalnız bir insan değilim. Yalnızca adamın sözü hoşuma gitti ekledim öyle.

• bergov kullanıcısına yanıt
    İyimiş deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.