Şimdi Ara

silll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 15 Nisan 2012; 18:30:54 >

• benim bildiğim o yaşlarda imkansız gibi birşey kalp krizi
    vede asıl hastalık başka bir şey kalp krizide bonus gibi bişe olarak geliyor.

House'un bir bölümünde çocuğun teki kalp krizi geçiriyor House bunu duyunca hemen vakayı alıyo o derece nadir bişe
  • Bir yakın belirttiğin yaşlarda yemek yedikten sonra futbol oynayıp kalp krizi geçirmişti.. Şuan herhangi bir sorunu yok herhalde,yaşıyor yani

Tam istediğin cevap değildi ama yinede boş geçmeyeyim dedim
  • altta yatan bir sebep olması lazım mesela ailevi bazı kolesterol bozuklukları veya kalpte eski varolan bir bozukluk gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

benim bildiğim o yaşlarda imkansız gibi birşey kalp krizi

House'un bir bölümünde çocuğun teki kalp krizi geçiriyor House bunu duyunca hemen vakayı alıyo o derece nadir bişe

niye imkansız olsun ki ?
    bence alınan besinlere göre ve vücudun işleyişine göre gayet mümkün birşey genç yaşta kalp krizi geçirmek.
    bknz: http://www.ekolay.net/saglik/haber.asp?pid=502&haberid=508099

• BEN 55 YAŞINDAYIM AMA ÖLE BİŞE OLMADI.

ŞAKA Bİ YANA DÜŞNCESİ BİLE KÖTÜ ALLAH VERMESİN KİMSEYE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

benim bildiğim o yaşlarda imkansız gibi birşey kalp krizi

Normal şartlarda dediğiniz doğru ama anormal bir durum söz konusu olunca kalp krizi olabilir.

Tam istediğim cevaplar değil ama sonuçta herkes bir yorum katmalı tabiki de

@anorexia

dediğin olabilir tabiki de.

Kuzenimde kalbin delik olması ve kapak(çık)larda kireçlenme görülmüş. Cocuk daha 12 yaşında. öte yandan kardeşimde kansızlık var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crazy Taxi 3
    20 yıl önce açıldı
    Satılık Flipper Zero
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke geçirsem şimdi
  • benim bildiğim o yaşta yaşanan kalp sorunları daha farklı...kalp krizi damarın tıkanması sonucu kalbin ilgili kısımlarına kan gitmemesi sonucu doku ölümü başlaması ve kriz geçirmen.....bu olay en erken 30 küsürlü yaşlarda oluyhor kalitesiz bi yaşam ile birlikte....o zamanda kurtuluşun yok gibi bişey kesin ölüm...

birde kalıtsal kalp rahatsızlıkları var onlarda ani ölüm ile sonuçlanıyor...mesela bkz: aort damarının yırtılması....sahada ölen futbolcular
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

BEN 55 YAŞINDAYIM AMA ÖLE BİŞE OLMADI.

5 yaşındasın demkki hımmm
  • Kalp krizi genelde 30 yaş ve üzerinde olur ve hemen müdahale edildiği zaman kurtarılma şansı vardır fakat gençlerde meydana gelen kalp rahatsızlıkları genelde ani olur önceden belirti vermeye bilir bunlarda ciddi ritim bozuklukları damar yırtılmaları olabilir
  • Tamam anladık yeri geldiğinde gülün eğlenin konularla ama lütfen şöyle saçma şeyler yapmayın. Yapacaksanız başka konuda yapın. Benim konum olmasın.

quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

BEN 55 YAŞINDAYIM AMA ÖLE BİŞE OLMADI.

5 yaşındasın demkki hımmm
  • doğuştan gelen kalp hastalığı yoksa imkansız gibi bir şey nolur nolmaz senede 1 doktora görünmekte fayda var düzenli spor ve beslenmeyide unutmuyoruz tabi
    dedem kalp krizinden vefat etti babamda kalp hastası
  • Kalp krizi 30 yaş altını kesinlikle götürüyor ilk seferinde,kurtuluşu olmuyor.
  • O düşünce olmuştu bende de. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.

Büyükbabam 35 yaşında ölmüş galiba. Nasıl öldüğünü bilmiyorum. Amcam bir iş kazası sonucu ölmüş. Babam da 1,5 sene önce normal olmayan yolla öldü -hastalık değil-.. Başka da öyle baba tarafımdan hastalık bilgisi alabileceğim kimse yok..

Dedem gene iyi durumda. Tek sorun bacaklarında varis var.
    quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

doğuştan gelen kalp hastalığı yoksa imkansız gibi bir şey nolur nolmaz senede 1 doktora görünmekte fayda var düzenli spor ve beslenmeyide unutmuyoruz tabi
    dedem kalp krizinden vefat etti babamda kalp hastası
  • Aman arkadaşım haberlerde görüyoruz 15-16 yaşlarındaki kardeşlerimiz arkadaşlarıyla,futbol,basketbol gibi oyunlar oynarken yığılıp kalıyor kalp krizinden.Şakaya alınacak ve ihmale gelinecek konu değil.Gece ansızın yatağında bastırsa gıkını duyan olmaz sabaha cesedini bulurlar.Stresli bi yaşantın varmış,bunaltıcı havalar da kapıda,bi doktora gözük bence,yeme içme konusunda düzensizliğin var ise gerekeni yap,en önemlisi biraz klasik olacak ama sinirden stresten arınmaya bak,çok fazla takma kafaya,sorun sıkıntı gelir geçer önemli olan sıhhat.
  • Yarın ilk işim dershane değil doktor olacak..

Stresten arınmak imkansız yoksa ben de isterim..

Bir nevi aileye Reislik yapıyorum. Her yerden stres geliyor ama yapacak bir şey yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: So-What

Aman arkadaşım haberlerde görüyoruz 15-16 yaşlarındaki kardeşlerimiz arkadaşlarıyla,futbol,basketbol gibi oyunlar oynarken yığılıp kalıyor kalp krizinden.Şakaya alınacak ve ihmale gelinecek konu değil.Gece ansızın yatağında bastırsa gıkını duyan olmaz sabaha cesedini bulurlar.Stresli bi yaşantın varmış,bunaltıcı havalar da kapıda,bi doktora gözük bence,yeme içme konusunda düzensizliğin var ise gerekeni yap,en önemlisi biraz klasik olacak ama sinirden stresten arınmaya bak,çok fazla takma kafaya,sorun sıkıntı gelir geçer önemli olan sıhhat.
  • o yaşlarda kalp krizi geçiren yaşamıyor zaten...
  • Benimde böyle sol göğsümün altında bi anlık bıçak batması gibi acılar oluyordu 1-2 saniyelik, bazen hafif sızı oluyordu, parmak uçlarım 2-3 saniye uyuşuyordu, ölüyoruuummm diye hastanelere koştum 2 ay.(Canım acayip tatlıdır)

7 Senedir sigaram var, 2 senedir içkim var.Doktorlar ne derse beğenirsin?

Evladım, akciğer röntgeninde, kan tahlilinde herhangi bir anormal bulguya rastmaladık, kolesterolün 135(Mükemmel), damarların iyi, karaciğerinde problem yok, böbreklerinde sorun yok vs vs.. senin hiç bir şeyin yok, bu yaşlarda sigarayı, alkolü vücut kaldırır(Yaş 23).30'lu yaşlardan sonra içmeyeceksin ama biz gene size bırakmanızı öneririz dedi.Kardiyolojiye gittim ayrıca, anlattım dedim 2 sene içtim ben 7 senedir sigaram var, hasar var mı kalpte dedim baktırdım.Mükemmel bir işleyişin var çok şanslısın dedi, bende neden ağrı sızı çekiyorum o zaman dedim ?...Adam demez mi sende adele ağrısı olabilir ya da panik atak olabilir? Bunlar normal şeyler stresten olabiliyor dedi postaladı

Aman neyse düzenli içkiyi bıraktım, sigarayı da azalttım. Sonuçlarım da mükemmel kolesterol bilmem ne müthiş dediler hay allahım :S, içim rahat şimdi ağrı-sızı bassa bile takmıyorum.Sen de kontrole git en azından için rahatlar.Bu 1. değil daha önce de bi fenalık bastı (kalp ağrısı), acile koştum hemen (2 sene önce), acile aldılar baktılar kalbe, adam demişti o zaman da sende bir şey yok diye ha ne oldu 100 milyon acil parası girdi bi tarafıma o oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 21 Mayıs 2010; 2:23:38 >

• panikatak teşhisi de koyulabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.