Şimdi Ara

Silinsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
11
Favori
30.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercektende Super makına hayırlı ugurlu olsunn, sonucta temizse bırde arması bıle yeter dıyoorum hayırlı uğurlu olsun ıyı sürüşler dılerım Iyı bır secım gercekteende...
  • Allah kaza bela vermesin, gönlünüzce binmeyi nasip etsin.
  • kazasız belasız sürüşler..
  • forumdakilerin cogunun istedigi paralel evreni olusturmussunuz. burada nerdeyse herkes icten ice bu tarz arabalara binmek istese de, az yaksin, sifir olsun, otomatigi zortlamasin, masraf cikarmasin, hemen satabileyim diye diye kutuk gibi araclara binmek zorunda kaliyor... bravo... tekerinize Allah tas degdirmesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw ye alternatif mercedeste alınabilecek en güzel en sportif coupe. hem görünüşüde gayet tatmin edici. iç donanim ise mükemmel. aldiginiz meblağ ondanda mükemmel. 3200 motorlu 210 beygirlik bir araç. daha ne istenebilirki 35bine süper mi süper bi araç almışsiniz hayrini görün. bunlarda amg paket varmi Hocam ?

• @berkayacan
    E serisi oluyor hocam
    @xyzm2269
    Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
    @BenTugay
    Teşekkürler, biraz deli cesareti oldu
    @SAİM.
    Teşekkür ederim
    @yavuzdurs
    Amin hocam teşekkür ederim. Renk açıkcası denk geldi, temiz gri clk olsa onuda alırdım ama dediğiniz gibi koyu renk daha ağır bir hava veriyor.

• Hayırlı olsun.
    Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

• hocam hayırlı uğurlu olsun maşallah diyelim nazar değmesin :) yakıt tüketimini merak ediyoruz :)

• Hep böyle eski ama üst model bir mercedes ya da bmw almayı düşündüm ama hiç cesaret edemedim.

Yakıt nasıl? Benzinlik sahibi olmak gerekiyor diyorlar.

Araç 15 senelik malum. Yolda çukura falan girince tangır tungur ediyor mu ?

Teknoloji olarak ohooo bu mu kaldı artık dedirten bir tarafı var mı ?

Bunları merak ediyorum. @arifomer
  • @Stand Alone
    Üstadım senden böylesi güzel ve olumlu bir mesaj alınca, kararımın doğru olduğunu daha iyi anladım. Gerçi sağolsun tüm forumdaşlar çok güzel şeyler yazdı.

Parça konusunda da yetkili servise uğramadan özel servis ve ebay sorunu ucuza çözer gibi geliyor.

Bir radikal karar da senden bekliyorum

@turkeytv

Teşekkür ederim

@easymen

Teşekkür ederim, hocam bu bilgiyi en kısa zamanda paylaşacağım, net bir ölçüm fırsatım olmadı

@opelmania

Çok teşekkür ederim. Hocam ben zaten az paraya 2. el güzel araçlara ilgi duyan biriyim. sıfır linea almaktansa mazda 6 mondeo avensis primera alırım. Bu benim bakış açım. Kimisine de saçma gelir tabi, saygı duymak lazım.

@ 24edition

Neden hocam ya Öldürdün direk

@Master_Evil

Teşekkür ederim hocam

@EmreKaanYksl

Teşekkürler :)

@alaattin(bjk)

Teşekkürler hocam, evet sürüş dinamikleri gerçekten üst düzey bir araç, çok sınırları zorlamadım hava koşulları nedeni ile ama gerçekten güven veren bir araç

@ensnksr

Eyvallah hocam daha iyilerine sahip olursunuz inşallah

• Harika bir seçim olmuş tebrik ediyorum kazasiz belasiz kullanın insallah

• Hocam sizin arabanin farlardaki sari tabakakari silmenin vakti gelmis ben ni mercedes gorunce o farlar beyaz ve parlamiyorsa - yi basiyorum sahibine arabada olsa makyaj ister

• quote:

Orijinalden alıntı: Jetta01

quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Hayırlı olsun. Mercedeslerdeki kaliteli torpido ve yan kapı malzemeleri, koku sprey gibi parlatıcı koruyucu sanılan kimyasallara karsı biraz hassas.
    Eğer nemli bir bez yada kaliteli koruyucular kullanılırsa hiçbir şey olmuyor ancak ne olduğu belirsiz çin malı parlatıcı sünger sürülüp güneşin altında kalınca
    uzun periyotlarda çatlamaya sebep oluyor nedeni bu kalitesinde bir sorun yok içiniz rahat olsun. Aracınız sağlamlığını kanıtlamış çok iyi bir yol otomobili.

Mesela bizde (uzun yol şöförü babamda) 87 model 300E var (W124 kasa) Araç 27 yaşında ama doğru kullanıcının ellerinde haliyle araçta yıpranma yok.

biri 87 300E mi dedi

aah ah ne arabaydı be !

2005 te almıştım, dışı lacivert içi bejdi

1 sene kullandım ama

tadı hala damağımda

Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 10 Aralık 2013; 22:49:14 >

• @LED ZEPPELIN

Vardır elbette hocam.

@-Juhziz-

SL de cidden çok güzel bir araç ama böyle denk geldi diyelim hocam. Teşekkür ederim. Zaten sakin kullanan bir yapım var, öyle hareketler tarzım değil

@Master_Evil

Teşekkürler :)

@Selçuk ALAGÖZ

Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun

@Ykaraca

Teşekkürler
  • Araç çok güzel hayırlı olsun. Corolladan sonra yakıt mevzusu üzmüyor mu peki ?
  • Nence hala gayet kaliteli güzel bir araç hayırlı olsun.

• @vaya589
    Çok teşekkür ederim hocam daha iyilerine binersiniz inşallah

@Alaskalı Suikastçi

Amin hocam sağolun.

@lapya

Amin hocam çok sağolun. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz, uzun yıllar sorunsuz hizmet eder.

@onur801

Çok sağolun hocam daha iyileri sizin olsun

@MeGaDave06

Çok teşekkürler hocam, gerçekten araç yaşına rağmen güncelliğini ve albenisi koruyor. Amg paket var evet hocam internette denk geldim.
  • Hocam toyata ile mercedesi kıyaslarsanız, Alman mı Japon mu sizce? Eski aracınızla kıyaslayacak olursanız

edit: hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 10 Aralık 2013; 23:20:29 >
  • hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Yanlız ricam o jantları değiştirin lütfen. BBS modellerinden güzel bi tercihle aracınız çok daha yakışıklı duracaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jetta01

quote:

Hayırlı olsun. Mercedeslerdeki kaliteli torpido ve yan kapı malzemeleri, koku sprey gibi parlatıcı koruyucu sanılan kimyasallara karsı biraz hassas.
    Eğer nemli bir bez yada kaliteli koruyucular kullanılırsa hiçbir şey olmuyor ancak ne olduğu belirsiz çin malı parlatıcı sünger sürülüp güneşin altında kalınca
    uzun periyotlarda çatlamaya sebep oluyor nedeni bu kalitesinde bir sorun yok içiniz rahat olsun. Aracınız sağlamlığını kanıtlamış çok iyi bir yol otomobili.

Mesela bizde (uzun yol şöförü babamda) 87 model 300E var (W124 kasa) Araç 27 yaşında ama doğru kullanıcının ellerinde haliyle araçta yıpranma yok.

biri 87 300E mi dedi

aah ah ne arabaydı be !

2005 te almıştım, dışı lacivert içi bejdi

1 sene kullandım ama

tadı hala damağımda

Silinsin

MaşAllah !

Araba işte !

Bir seferinde tek başına 500 km den fazla yol yapmıştım, hem de arabadan hiç inmeden

Eve geldim, arabadan indim...

Allah Allah ! Sanki hiç yol yapmamışım, şurada bir koltuğa oturmuşum 5 dk sonra kalkmışım gibi...

En ufak bir ağrı, rahatsızlık, yol yorgunluğu olmaz mı ?

Şok olmuştum...

Demek MErcedes dedikleri bu olsa gerek demiştim içimden...

O zamanlar hız tutkunu olmama rağmen, bu aracın konforu bendeki hız sevdasını kesmişti, konfor bağımlısı yaptı ama...

Yalnız bağımlılık yapıyor...Sonradan bindiğiniz hiçbir araba tat vermiyor artık, sürüş karakteristiği hiçbir arabada yok, onun dışında her ufak pürüz gözünüze batmaya başlıyor...

Sadece ondan birkaç sene sonra aldığım 1995 Volvo 850 de aradığımı bulabilmiştim...

Siz de güle güle binin, kıymetini iyi bilin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.