Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
24.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş pakette bile ortada ekranlı teyp var. Bu güzel.
    Direksiyonda piano kaplama yerine metalik gümüş daha iyi durur.
    Jantları 17 yapmak lazım alınca. 15 çok küçük kalmış.
    ESP ve Hill Holder standart mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-0-km-dizel-golf-7-dsg-sanzuman-zenonlu-107351367/detay
  • bence iç mekan çok kötü duruyor kalitesiz bir hava var 1.2 tsi golf mutlaka comfort alınmalı

Elinize,emeğinize sağlık.
  • yalnız araba dıştan çok kötü, berbat duruyor valla ,yalan yok ; bi-xenon farlar arabanın en önemli karakteristlik özelliği gibi gözümde şuanda , ızgaradan başlayıp , far , gövdeye , bagaj kapağına kadar süren çizgi , farlara uzanan kaput hatları.. gibi .. gibi domino etkisi gibi bozulmuş bu farlarla; hatlarla, çizgiler ... saffet üçüncü mode on oldum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 6 Aralık 2012; 19:00:21 >

Orijinalden alıntı: DH-DN

Golf alınacaksa Highline alınmalı bana göre, diğer donanım paketleri tatminkar değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-0-km-dizel-golf-7-dsg-sanzuman-zenonlu-107351367/detay

golf oldumu böyle olacak çok yakışmış siyah renk

• quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Boş pakette bile ortada ekranlı teyp var. Bu güzel.
    Direksiyonda piano kaplama yerine metalik gümüş daha iyi durur.
    Jantları 17 yapmak lazım alınca. 15 çok küçük kalmış.
    ESP ve Hill Holder standart mı?

Esp standart tüm modellerde. Hill holder degil auto hold var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umutsirvan size bir şey sorucam,sizin kullandığınız motor yeni nesil 1.2 tsi mı ve kaç supap ve blok alimünyum mu? birde benimde aracım bugün geldi 1.4 122 onun yeni nesil tsi olduğunu nasıl anlayabilirim?Bizde dizel alanlar gibi golf 6 motorlu tsi almayalım.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

bir arkadaşım artık bagımlı oldugunu sadece dizel modellerinde standart oldugunu soyledı?

Orijinalden alıntı: yşengür

Umutsirvan size bir şey sorucam,sizin kullandığınız motor yeni nesil 1.2 tsi mı ve kaç supap ve blok alimünyum mu? birde benimde aracım bugün geldi 1.4 122 onun yeni nesil tsi olduğunu nasıl anlayabilirim?Bizde dizel alanlar gibi golf 6 motorlu tsi almayalım.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hocam o söylediğiniz seylere bakma zamanım olmadı yağmurlu bir hava ve ana baba gunü gibi bir bayi.
    Sırayla gidersek. Kullandığım motorun yeni nesil olduğunu dusunuyorum. Aslında testten önce kaputu açıp bakacaktım 16 v yazıyor mu diye ama yağmur isi bozdu. Alt devirleri jettadaki motora göre daha canlıyı.
    Dizelerin eski nesil olduğunu düşünmüyorum. Ara hızlanmaları eskiye nazaran daha iyiydi. 122 liklerle ilgili bir fikrim yok desem.
    Benden bu aracı alacaklara öneri.
    Bixenonsuz almayın, mümkünse comfortline alın, ekonomi yapacagım diye dizele 12 bin liranızı kaptırmayın, tsı ve dsg kombinasyonunun daha başarılı olduğunu aklınızın bir köşesine yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Araç olmuş. Gerçekten çok beğendim. 1.2 TSI motor da manuel vitesle alınır. Keşke şu 1.2 TSI'lara düzgün bir şekilde LPG de uygulanabilse....

:) aracın yakıt tüketim verileri ortada . ş.içi 4,9 lt/100 km 6-7 lt bile olsa lpg den fazla olmaz

Orijinalden alıntı: WARNİNG

bu arabanın 1.2 comf. donanımında arka süspansiyon sistemi tam bagımsızmı hala ?
    bir arkadaşım artık bagımlı oldugunu sadece dizel modellerinde standart oldugunu soyledı?

Bağımsız suspansiyonlusu 122 bg ve üzeri gucteki modellerde var.

33 km ortalama hız istanbul için gayet akıcı trafik sayılır. 7.7 litre bu şartlarda kabul edilebilir değil.

Fabrika verisi şehir içi 5.6 litre olan, boş ağırlığı 1100 kg bir araçtan o şartlarda 6.2-6.3 falan beklerdim

Alturun orası dümdüz bir yol. Sadece çok büyük kasisler var yavaşlamaya hatta durma noktasına gelmeye zorlayan, oralarda kick down yapmışsındır muhtemelen ama yine
    çok.

Bakalım diğer testlerde nasıl sonuçlar elde edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

bu arabanın 1.2 comf. donanımında arka süspansiyon sistemi tam bagımsızmı hala ?

Bağımsız suspansiyonlusu 122 bg ve üzeri gucteki modellerde var.

105 liklerde yok ozaman 122 1.4 den baslıyor cok saçma insanlar 1.2 motordan odun verecek .
    tesekkurler

Orijinalden alıntı: 19can84

Tüketim olarak iddiası ile alakasız bir netice çıkmış.

33 km ortalama hız istanbul için gayet akıcı trafik sayılır. 7.7 litre bu şartlarda kabul edilebilir değil.

Fabrika verisi şehir içi 5.6 litre olan, boş ağırlığı 1100 kg bir araçtan o şartlarda 6.2-6.3 falan beklerdim

Alturun orası dümdüz bir yol. Sadece çok büyük kasisler var yavaşlamaya hatta durma noktasına gelmeye zorlayan, oralarda kick down yapmışsındır muhtemelen ama yine
    çok.

Bakalım diğer testlerde nasıl sonuçlar elde edecek.

Araç daha 420 km de idi. 8 km icinde 4 kez kickdown yaptım ve yağmurdan dolayı trafik akıcı degildi. Ben aynı fikirde degilim çünkü tsı 125 lik motoru kullanıyorum. Her 33 km lik ortalama hız aynı değildir ki. Tsi lar 5000 km den sonra gözle görülür bir yakıt düşümü gösteriyor ama dizeller 15 binden sonra.

• Aracin yakit tuketimini o kadar merak ettim ki cumartesi gunu taa beykozdan bahcelievlere gidicem test etmeye ve ayni parkurda golf 6 dizelle de turlucam bakalim asagi yukari ne kadar fark edecek, buraya yazarim.

ambiyans aydınlatması midline plus donanımda standart mı acaba?

bence de golf highline çok daha güzel duruyo tabi ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.