Şimdi Ara

silinsin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
24.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya kardeşim adam gitmiş ıstanbulun ayazında burdaki arkadaşlar için birşeyleri aydınlatmak adına test yapmış paylaşmış totşunuzu kalolifer yanından kaldırında gidin test yapın siz karar verin iyimi kötümü şirvan hocam teşekkür ediyorum yaptığın test için yalnız bişey soracam direksiyon kumandaları opsiyonmu
    birde ferrari f 458 testi bekliyoruz senden

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

ya kardeşim adam gitmiş ıstanbulun ayazında burdaki arkadaşlar için birşeyleri aydınlatmak adına test yapmış paylaşmış totşunuzu kalolifer yanından kaldırında gidin test yapın siz karar verin iyimi kötümü şirvan hocam teşekkür ediyorum yaptığın test için yalnız bişey soracam direksiyon kumandaları opsiyonmu

Hocam trendline golf 6 dan sonra midline golf 7 cok daha alimli geldi bana.
    Vw de hersey opsiyonel neredeyse
    Bütçemi gecen araclari test etmiyorum prensip olarak ama gecen hafta BMW testi istisna oldu.
    Birde a4 testi yapacagım kıyas olsun kafamızda diye. Sonraki testler yine bilindik araçlar üzerine.
    Ferrari test ederken şeytana uyarız felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

ya kardeşim adam gitmiş ıstanbulun ayazında burdaki arkadaşlar için birşeyleri aydınlatmak adına test yapmış paylaşmış totşunuzu kalolifer yanından kaldırında gidin test yapın siz karar verin iyimi kötümü şirvan hocam teşekkür ediyorum yaptığın test için yalnız bişey soracam direksiyon kumandaları opsiyonmu

Bütçemi gecen araclari test etmiyorum prensip olarak ama gecen hafta BMW testi istisna oldu.
    Birde a4 testi yapacagım kıyas olsun kafamızda diye. Sonraki testler yine bilindik araçlar üzerine.

imzana istinaden ; diresiyonda tuş opsiyonuna para vermek niye , parmaklarımı kullanmak varken

• Hocam ogrenebildin mi 1.4 tsi test arabasi hakkinda bi bilgi?

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

imzana istinaden ; diresiyonda tuş opsiyonuna para vermek niye , parmaklarımı kullanmak varken

Ben zaten bos direksiyon seviyorum.
    Elimde katlamak aynayı isime geliyor spor yapmış oluyorum.
    Büyük ekranı sevmiyorum gözümü alıyor.
    Hızımı kendim sabihlerim sıkıntı yok.
    Ben usta şoförüm park sensörüne güvenmem ve ihtiyac duymam
    Far ve yağmur sensörüne gerek yok zaten düzgün çalışmıyor.
    İşte böyle kardeş kendini avutma taktikleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Hocam ogrenebildin mi 1.4 tsi test arabasi hakkinda bi bilgi?

Yokmuş sordum bugün. Fr a bakacağız artık.

Orijinalden alıntı: rene54

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: rene54

evet ama günümüzün ekonomik araçları hem yüksek performans hemde düşük tüketim sunabiliyor ilk çıkan com.rail ler gibi sadece az yakması yeterli değil 1.2 Tsi bmt sadece ekonomi yapmıyor 10-11 litre yakan atmosferik 1.6 lardan çok daha keyifli ve performanslı giderken bu dğerleri sunuyor o yüzden sırf az yaksın diye 10 bin tl fazla verilmiş dizellerle kıyaslamak çok yanlış olur.Astra J de kullanılan motor beni eski bi opel kullanıcısı olarak ciddi anlamda üzdü zaten fiatın multıjet motorunu kullanan bi marka ne akla hizmet bu kadar ağır bir arabaya 105 lik multijet yada 120lik multijet motoru koymaz gerçekten anlamak mümkün değil bende chip falan takıp normal beklentiyi karşılar diye düşünmüştüm fakat farklı bi forumda chipli halinin bile çok hantal kaLdıgını gördüm o tasarıma o motor gerçekten olmamış.

Sana göre hantal kaldıysa demekki sen performansa daha çok önem veriyorsun demektir ve başka motor seçeneklerine yönelmen daha doğru olacaktır

Ben arabamı meşhur istanbul trafiğinde kullandığımdan çok memnunum 1 saat kıpırdaman beklese bile 0,4 litre mazot harcıyor

Performans için 1.2 gitmez bana göre aracın en az 200 hp ve 2.0 motor olmasını isterim benim performans anlayışım 100 beygir araba değil

Bu tarz arabalara da bütçem yetmediğimden dolayı racing motor kullanıyorum

Performans göreceli ama yavaş gidiyor başka gitimiyor başka

Arabanın zaten şahlandığını ben söylemiyorum ama devirli kullanırsanız yeterli bir performans sunuyor

konu dağılmasın ancak.
    1248 cc lik cdti astra j gerçekten gitmeme anlamında sıkıntılı. Sonuçta gitmiyor derken yolda ilerleyemiyoru kastedecek halimiz yok. Şehiriçinde çok ağır kalıyor. 2. vites altdevirler bitik. Uzun yolsa sıkıntı yok devirlenince gidiyor.
    1.5dci şehiriçinde bence en iyi düşük hacim dizel.

Şehir içinde bir araba nasıl ağır kalır anlamış değilim zaten hız düşük , şahin doğan trafikte geri kalmaz. Bu lafınıza gülerim

Bu kulaktan doğma bilgilere güvenmeyin kendim kullanıyorum ve söylüyorum

Golf ile ilgili olarakta 52-53 bine araba yapmış ama şahinden az donanımla satılmasına konuştum ben , bana değil alana yazık

Herkezin ihtiyaçları farklıdır daha öncede dediğim gibi 95 hp yetmiyorsa 110 luk dci ye binersiniz bu kadar basit

hala 53-54 bin tl araba yapmış donanım yok demeniz gerçekten trajedi :) hocam o paraya comforline alabılıyosun 1.2 Tsi Mildine 44 küsür bin tl bilmem farkındamısınız ?

sallayacaksanızda destekli sallayın izleyelim bizde bence siz o aracı aldıgınıza pişmansınız zaten std. 1.6 atmosferik bir araçtan inip o aracı kullandıktan sonra pişman olmayacak insan tanımıyorum.buna cevaben yüksek güç sunanını alın diyebiliyosunuzda Golf ten donanım isterken Comfortline yada Highline a bakmak aklınıza gelmiyormu ?

yukarıda eleman yazmış uyandırma zamazingosu aman ne önemli diye eminim kendi aracında olsa buraya yazacagı ilk özellik olurdu ama üzülme sende hocam bikaç yıla sizin kullandıgınız markalarda o zamazingodan koyar birilerinden görüp :)

Öncelikle şunu belirteyim arkadaşın kullandığı model üzerinden koşuyoruz eğer 44 bin küsür liraysa ben neden sitelerinde aynı fiyatı göremiyorum , yardımcı olursanız sevinirim

İkinci olarakta hangi atmosferik 1.6 arabadan inip bu araca gemişim anlayamadım ?

uyandırma zamazingosu olması benim aracımda önemli değil , ben kullanışlı teknolojilerden hep bahsettim

Ayrıntıya girmedim göze çarpan yerlerden bahsettim

Gerçi bu sorularada dersin benim dediğim dsg olmayan yok efendim şu olmayan yok böyle ...

Neyse mantıklı cevaplarını bekliyorum , hatam varsa düzelteyim ....

• 1.2 tsi leon kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, performans olarak çok tatminkar. Özellikle 180 torku 1550 d/d da verdiği için kalkışlarda ivmelenme konusunda oldukca iyi. beklentisi çok yüksek olanlar için bu anlamda subaru impreza wrc alıp forumu boşuna meşgul etmemelerini tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: hmzsgcn

1.2 tsi leon kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, performans olarak çok tatminkar. Özellikle 180 torku 1550 d/d da verdiği için kalkışlarda ivmelenme konusunda oldukca iyi. beklentisi çok yüksek olanlar için bu anlamda subaru impreza wrc alıp forumu boşuna meşgul etmemelerini tavsiye ederim.

yeni mi aldınız leonu bende almayı dusunuorum acaba yardımcı olabilir misiniz yakıt konusunda nasıl bi araç ?

Orijinalden alıntı: murat890

quote:

Orijinalden alıntı: hmzsgcn

1.2 tsi leon kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, performans olarak çok tatminkar. Özellikle 180 torku 1550 d/d da verdiği için kalkışlarda ivmelenme konusunda oldukca iyi. beklentisi çok yüksek olanlar için bu anlamda subaru impreza wrc alıp forumu boşuna meşgul etmemelerini tavsiye ederim.

yeni mi aldınız leonu bende almayı dusunuorum acaba yardımcı olabilir misiniz yakıt konusunda nasıl bi araç ?

2012 Ocak ayında aldım. Arabam 11000 km de şuan şehir içi 6.1 - 7.5 arası değişiyor. Agresif kullanmadığın sürece turbonun 1550 devirde devreye girmesinden dolayı gerçekten yakıt olarak çok tasarruflu bir motor. Hiç kullanmadan yorum yapan arkadaşlara kulak asma. Kafanda performans ve yakıt olarak en ufak bir kuşkun olmasın. 1.6 125ps cruza falan nal toplatırsın. Burda taraflı yorum yaptığımı düşünen olursa gidip test etmelerini tavsiye ederim. Ben arabam.com daki kalbi küçük etkisi büyük adındaki test yorumu okuduktan sonra ilgilendim leonla. Kesinlikle Doğru.

• i30 1.6 gdi otomatiklede o değerleri tutan hatta aşşağısına inen çok arkadaşımız var birde merak ettiğim şu tdi dsg kaç yakıyor fabrika verisi değil kullanıcı lazım.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.