Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 5 Temmuz 2014; 14:17:01 >

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • [size=7]GÜLE GÜLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollicanolli -- 8 Ekim 2012; 15:32:25 >

Orijinalden alıntı: ollicanolli

evin kapılarını açık bırakıp yurtdışına çıkıyorum; daha kolay olur site için

eminmisin sahtekarlarmıdır diyorsun bence mantıklı kiralık kasa yapacaklarmış sanırsam ben olsam amerikada benzer yöndem denerdim diye dolandırıcılıktan şüphelenmedim ama araştırmak lazım tabi google da henüz bilgi bulmadım onuda araştırmıştım da kimse dolandırılmamış henüz tabi yeni sitede olabilir bilemem ama denemek lazım işte gönüllü lazım

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • https://www.amerikadaniste.com/

bu biraz daha güvenli duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

evin kapılarını açık bırakıp yurtdışına çıkıyorum; daha kolay olur site için

eminmisin sahtekarlarmıdır diyorsun bence mantıklı kiralık kasa yapacaklarmış sanırsam ben olsam amerikada benzer yöndem denerdim diye dolandırıcılıktan şüphelenmedim ama araştırmak lazım tabi google da henüz bilgi bulmadım onuda araştırmıştım da kimse dolandırılmamış henüz tabi yeni sitede olabilir bilemem ama denemek lazım işte gönüllü lazım

dostum bu işleri ne araştırdım ne en ufak bilgim var; tek bildiğim bu işi yapan kimseye güvenmem(akrabalar falan dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

https://www.amerikadaniste.com/

o pahalıydı yani benim alacağım ürn 3 lbs olarak geçiyor 1 kg ediyor 3lbs o da orada pahalı 40 dolar ayrıca siteye üyelik 15 dolar onu da gördüm de biraz fazla gibi birde o sitede gümrük 75 euro dan sonra takılır diyor yani gümrük ücreti de var hediye gelmiş gibi götersek iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 8 Ekim 2012; 16:00:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Brkkshn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

https://www.amerikadaniste.com/

o pahalıydı yani benim alacağım ürn 3 lbs olarak geçiyor 1 kg ediyor 3lbs o da orada pahalı 40 dolar ayrıca siteye üyelik 15 dolar onu da gördüm de biraz fazla gibi birde o sitede gümrük 75 euro dan sonra takılır diyor yani gümrük ücreti de var hediye gelmiş gibi götersek iyiydi

Merhaba ;

Google'da gezinirken şans eseri konuya dahil oldum. Şunları belirtmek isterim kiwww.amerikadansatial.com diğer sitelere oranla gayet iyi ve kullanışlı bir site. Hem ucuz hem de 3 ya da 5 iş günü içerisinde gönderim yapabiliyorlar. İlk başlarda bende güvenli mi değil midir diye şüpheye düştüm ama Verisign ile çalışıyorlar. Basında çıkan haberlerine baktım ve bu adamlar Amerikadaki TNT nin tek yetkili acentası olduğunu öğrendim. Ayrıca Türkiye'de ofisleride var. Gayette ilgili davranıyorlar. Ayrıca üyelikte ücretsiz. Ben alışverişlerimi buradan yapıyorum ve o kadar ürün getirttim şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Ulan bu reklamcılardan bıktık yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehlika -- 29 Ekim 2012; 16:39:42 >

• quote:

Sizede iyilik yaramıyor kardeşim !

vallaha bunlara iyilik yaramaz , araştırıp koyduk amazondan nasıl alış veriş yapacaz diye saatlerce konu ararsınız şuraya link koyarız deneyin deriz bir ton laf yeriz reklamına mı kaldım arkadaş , banane babamın dükkanı mı sanki işine giren girer bakar gelmiyosa saçma sapan mesaj atmaz mesaj kasıyosun ancak boş boş
    quote:

Merhaba ;

Google'da gezinirken şans eseri konuya dahil oldum. Şunları belirtmek isterim kiwww.amerikadansatial.com diğer sitelere oranla gayet iyi ve kullanışlı bir site. Hem ucuz hem de 3 ya da 5 iş günü içerisinde gönderim yapabiliyorlar. İlk başlarda bende güvenli mi değil midir diye şüpheye düştüm ama basında çıkan haberlerine baktım ve bu adamlar Amerikadaki TNT nin tek yetkili acentası olduğunu öğrendim. Ayrıca Türkiye'de ofisleride var. Gayette ilgili davranıyorlar. Ben yeni üye olduğum için konunun altına düşüncelerimi yazamadım. Oradaki arkadaşlara iletirsin.

arkadaşın msj ını aynen atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Ekim 2012; 18:28:46 >

• quote:

quote:

Sizede iyilik yaramıyor kardeşim !

vallaha bunlara iyilik yaramaz , araştırıp koyduk amazondan nasıl alış veriş yapacaz diye saatlerce konu ararsınız şuraya link koyarız deneyin deriz bir ton laf yeriz reklamına mı kaldım arkadaş , banane babamın dükkanı mı sanki işine giren girer bakar gelmiyosa saçma sapan mesaj atmaz mesaj kasıyosun ancak boş boş
    quote:

Merhaba ;

Google'da gezinirken şans eseri konuya dahil oldum. Şunları belirtmek isterim kiwww.amerikadansatial.com diğer sitelere oranla gayet iyi ve kullanışlı bir site. Hem ucuz hem de 3 ya da 5 iş günü içerisinde gönderim yapabiliyorlar. İlk başlarda bende güvenli mi değil midir diye şüpheye düştüm ama basında çıkan haberlerine baktım ve bu adamlar Amerikadaki TNT nin tek yetkili acentası olduğunu öğrendim. Ayrıca Türkiye'de ofisleride var. Gayette ilgili davranıyorlar. Ben yeni üye olduğum için konunun altına düşüncelerimi yazamadım. Oradaki arkadaşlara iletirsin.

arkadaşın msj ını aynen atıyorum

Amerikadaki TNT ...

demıssınız yanı TNT ıle gonderılerı gelıyor demek ??

harıka bu cok hızlı gelıyor ozaman bırde ısleyı hakkında yorum yapabılcek arkadasım varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

[size=7]GÜLE GÜLE

hala gitmemiş hayret

Orijinalden alıntı: omer25

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

[size=7]GÜLE GÜLE

hala gitmemiş hayret

adminler çalışıyor

edit: 2 senelik alıntıdan sonra duygulandım la vay be su gibi geçmiş zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E4EN -- 25 Şubat 2014; 0:40:28 >

• _____________________________
    Life is not harder than you think. Life is harder when you think.
    I would rather be hated for who I am than be loved for who I am not...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.