Şimdi Ara

SİLİNSİN. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
23
Favori
52.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: bArZo*77

almanca sınavında bir çok kez ich yerine I yazmışlığım vardır

''İch''ip te mi girdin sınava xD(Bu hakaret değildi küfüretme haa xD

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

Psn:FloydFrt

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartBreakerMan

quote:

Orijinalden alıntı: bArZo*77

almanca sınavında bir çok kez ich yerine I yazmışlığım vardır

''İch''ip te mi girdin sınava xD(Bu hakaret değildi küfüretme haa xD

yok genelde uykusuzluk

• benim de yeni aldığım pantolonu poşetiyle çöpe atmışlığım vardır dalgınlıklagiden pantolona yanıyorum
  • Bir gün akrabalarımla aqua park a gitmiştik.Çocuğun biri mayosunu donunu çıkartmadan giymiş yüzüyo bende vay salağa bak salağa donunu çıkartmadan yüzüyo dedim.ondan sonra bi baktım bende donu çıkarmayı unutmuşum
  • Bu olay 3 gün önce falan oldu bir arkadaşa şey diyecektim Merve yi düşünüp otuzb.. mi çekiyorsunlan niye cevap vermiyorsun diyecektim ama bunu gidip Merve ye yazmıştım dalgınlıkla otuzb... yazınca çok feci bir ifade çıkıyor kız onuda görmüştü sen iyi misin falan demiştide o an msn hacklendi ayağına yatmıştımda kız yemişti(Belkide Yememiştir)
  • arkadaşlarla tepe nautilus te pizza hut dayız yemeği yedik kalkcaz bende tam o sırada tuvalete gittim. gelince bizimkilere kalkın gidelim dedim. sinemaya yetişmek için hızlı hızlı yürümeye başladık. tam sinemanın önünde bi baktık adamın biri arkamızdan bizi kovalıyor. meğer arkadaşlar hesabı ödememiş garsonda bize yetişmeye çalışıyormuş. hızlı hızlı yürüdüğümüzü görüncede kaçıyoruz sanmış. özür diledik tabi sonra da adamlar takmadı.
  • 5 sene önce İzmir'de bir tatil köyüne gitmiştim.3er katlı bloklar vardı ve sabahın köründe kalkıp aileye yemek sürprizi yapıcatım.Gittim açık büfeden güzelce doldurdum tepsiyi.Geri döndüm kapıyı açtım,bide baktım ne görim yanlış odaya girmişim.Adam salonda malak gibi yatıyor.Ses çıkarmamak için yavaş yavaş uzaklaşıyorum arada arkama bakıyorum.Ayağım kapı girişindeki mermere takılmasın mı.Pat diye tepsi yere düştü.Öyle bir fırladım ki hemen bizim odaya girdim,hiçbirşey olmamış gibi yattım.

Çocukken havaalanındayım birgün.Haftasonu gittiğimiz için ortalık sakin.Samsun Havaalanı idi.Pistin kenarında hala oğullarıyla oturuyoz.Ve yan tarafta bagaj taşıma arabaları var.Neyse çıktık üstüne,halamın büyük oğlu çekiyor,arabaya yön veriyordu.Ve hafif bayır bir yere getirdi yüzünden terler akıyor.Tutamıyorum dedi.Mal bıraktı.Bizde üstündeyiz.Giderek hızlanıyor.Bir korku bastı atladık neyse.Arabayı seyrediyoruz.Bayırın bitiminde 3 tane yan yana otomobil var.Bizim araba gitti en baştakine öyle bir vurdu ki arabanın yan tarafı içe geçti.Ordanda acayip topuklamıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: optiboy

Ben de bir keresinde gözlüğümü bir saate yakın süre evin her yerinde aradıktan sonra, en sonunda gözümde durduğunu farkedebilmiştim.

xD süpersin arkadaşım :D

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde
    puhauhauha herkez ayrı piskopatmış iyi güldüm :D:D

@Jentin yaşadıklarından film olur kardeş :D:D:D

Benimde tükürme alışkanlığım vardır dışarda dolaşırken çayıra çimene paso tükürürüm, bigün evde yine tv izlerken kendimi dışarda sandım halıya tükürdüm annemin çığlığıyla ne yaptığımı anladım

haha süpersin xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Orijinalden alıntı: x3

quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Yazın 2 gün mü 3 gün mü ne dışarı adımımı atmadan günde bir sezon Prison Break izlemiştim. Yani 2 ya da 3 sezon izlemiştim toplam. Ertesi gün dışarı çıktım yürüyorum polis siren çaldı. Birden depara kalkmıştım sonradan farkedip gülmeye başladım.

Süper :D

İyi güldüm

Çok fenaymış bu ya. Helal olsun valla.

zuhaha çok güldüm buna

• quote:

Orijinalden alıntı: GaileMoka

quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

Bende arkadaşla cep telefonuyla konuşurken birden saat sordu dur bakayım dedim masanın üstünde telefon arıyorum sonradan kafa bastı kulagımda oldugunu

• Burayı gördümde benimde kötü bir anım canlandı kafamda
    Sınıf başkanıyken gelmeyenleri söylemek için ayağa kalktım neyse hocaya gelmeyenlerin numaralarını söylemem lazım döndüm arkadaşa sordum numaran kaç ne yapacaksın falan dedi bu çocuğada orada laf söylüyorum birde söyle lan falan diye neyse cevabı verdi tekrar hocaya dönüp sorduğum arkadaşın adını söyleyince olay üstüme bir güzel yapıştı mutlu mesut hayatıma devam ettim ama sonrasında dile getiriyorlar tabi

Bir sefeirnde kutlama pastasın ustundekı tebrık yazısının bulunduğu tabela şeklindeki şeyi gofretten sanmıştım (genelde gofretten olur ya) onu aldım ve ısırdım sonra birisi o plastik değilmi diye sordu ve bende rezil olmamak için değil dedim aslında plastikti ama değişik bir plastıktı ısırdığımda parçalandı hemen tam plastik değildi sanırsam neyse ıste yediğim şeye o plastik değilmi diye soran arkadas ozaman banada kır bende yiyieceğim dediğinde el mahkum kırıp verdiğimde ağzına atınca gerçeğin farkına varınca topluluk ıcınde rezıl olmustum

Orijinalden alıntı: hannibal

Okula girişte kimlik kontrolü yapılırken öğrenci kimliğim yerine kredi kartını göstermiştim. güvenlik görevliside o visa olmaz dedi bende dumur olmuştum

Hazır cevapmış güvenlikçi.

Sahipsiz olan Vatanın batması haktır sen sahip olursan vatan batmayacaktır. M. Akif
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bende bir keresinde misafirlikteyken tuvalete gittim tuvalet terliklerini ayağımda unutmuşum onlarla salona kadar geldim oturdum bir baktım ayağımda tuvalet terlikleri duruyor tekrar ayağımda tuvalet terlikleriyle yürüyerek tuvalete gittim terliği bıraktım geri salona döndüm ev sahibi garip garip bakıyor ben gülmekten kırılıyorum tabi

Tuvalet derliklerini tuttum hacu

• bende ılkokul 3'e gıderken dalgınlıkla terlıkle gıdıyordum okula 100m fılan kalmıstı ayagıma tas gırdı bende ayakkabıdan tası cıkartayım dıye baktıgımda bır cıft kadın terliği görmüştüm anneme ait

bende saate bakma alıskanlıgı var sık sık telefondan saatte bakarım telefonla konusurken elımı ceplerımde gezdırıp telefonu cok aradıgım ve konustugum kısıye de bı dakıka bekle telefonu bulamıyorum dedıgım olmustur
    5320 XPRESS MUSİC KULLANICISI
    SAMSUNG N150 KULLANICISI
  • quote:

Orijinalden alıntı: pick-nick

okula geç kalmıştım acele otobüse binmem lazımdı..Durağa doğru koşturuyorum, bir baktım benim bineceğim otobüs geliyo o aceleyle hemen durdurdum atladım bindim otobüse.. İki durak sonra farkettim ters yöne giden otobüse bindiğimi..karşı duraktan bincektim.

Set By ErAy 2o10
    ™®Her Hakkım Saklıdır®™
    |l|lllll|lll||ll|lll|
    ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³

• quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

Kız arkadaşım bazen trip atınca arkalardan yürüyor. Bende yüz vermiyorum bu durumlarda. Birgün böyle yürürken yine trip attı. Benimde birşey sormam gerek. Soruyorum cvp yok. Konuşmaya, sormaya devam ediyorum, iyi davranmaya çalışıyorum, alttan alıyorum falan cvp yok. Sinirlenip bir anda arkamı dönüp " fazla uzattın he" die çıkışırken arkamdakinin kız arkadaşım değil başka bir kadın olduğunu görünce =ŞOK= olma efektiyle kadının ters bakışları arasında kız arkadaşımı arıyorum.

bunu gorunce aklıma geldi.bende ailemle yuruken bazen önde bazen arkada yürürüm.bi gün önde yürüyorum arkamdada annem konuşuyoruz falan sonra bitiyor konuşma.sonra ben yine birşey soracam anneme arkama dönüyorum ve "anne ..." sonra hemen önüme dönüp hızlanıyorum.çünkü arkamdaki annem değil bi adammış...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.