Şimdi Ara

SİLİNSİN. (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
23
Favori
52.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • okul yokken okula gitmekte adama çok koyuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 9 Kasım 2012; 20:54:21 >
  • ben de ilkokuldayken kırmızı kalemi elimde olduğu halde bi 10 dakka her yerde aradım
  • b, keresinde gözümde olan gözlüğümü aramıstım
  • Asıl Türkçe`yi unutmuşsunuz haberiniz yok
  • Bi keresin de kalem dondurmayı ısırıyım derken parmağımı ısırmıştım
  • 3 sene önce telefonumu tuvalete düşürdüm fena koydu bana insanın tuvalette hem işerken cebinden telefonun çıkıp tuvalet deliğinin içine gittiği an hayatım film şeridi gibi göz önüme geldi çok garib bi his tam böle 3-4 saniyelik bi duygu sonra zaten öküzün trene baktığı gibi deliğe bakıyon




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jentin

    Çarşıya çıkacağım. Annem 5 gün evde yok. Bi anahtarı kendi aldı, bi anahtarıda bana bıraktı.. 20 lirada harçlık verdi 5 gün için.
    Ayakkabıları giydim, kapıdan dışarı çıktım. Tam kapıyı kapatacakken, anahtarı almadığımı farkettim. İçeri girdim, 2 saat aradıktan sonra kapı kilidinin kapının ön tarafında takılı olduğnu farkettim. küfür edip çektim kapıyı çıktım..
    Kapıyı kitledim, asansöre bindim ve apartmandan dışarıya çıktım.
    Aşağıdaki lokantaya girip 1 dürüm söyliyecekim. o sinirle abi bi anahtar dedim.
    Adam güldü biraz, paron dedim bi acılı adana. Abicim burası döner salonu görmüyomusun dedi sonra dedim abi 1 döner koyuver işte dedim döneri bi güzel yedim. ve kafam zank etti. cüzdanı evde unutmuştum.
    Yukarı çıktım ve cüzdanı aradım iki saat. Buldum aniden kapıyı çektim anahtar içeride kaldı. Ov şit dedim ve dönerciye inip parayı verim bari şişlle falan açmayı denerim dedim.
    Cüzdanı bi açtım para falan yok içinde, sonradan aklıma geldi paranın bi ucu yırtıktı bantlamış ve masanın üstüne koymuştum. Kıpkırmızı oldum ve adam dedi paran yoksa sorun değil yarın getirirsin. tanıyorum zaten dedi.
    Bende anlattım şöyle böyle. Eve girer girmez veririm dedim.
    Gittim komşuya bi şiş istedim, demir kapının aralıklarından soktum ve kapıyı açmaya çalıştım. Zorladım falan olmadı..
    Son çare çilingirci çağırmaktı. en azından bi 10-15 lira alıcaktı. 3 lirada döner. 2 lirayla 5 gün naısl geçinirdim?
    Tam kara kara düşünürken yukarı çıkan birini gördüm. ELinde cüz gibi şeyler vardı satıyordu.Olayı anlattım açabilirsen 5 lira verebilirim falan dedim 15 dk boyunca uğraştı ve açtı kapıyı.. teşekkür ettim ve içerdeki 20 lirayı ilk önce dönerciye verip üstünü aldım, 5 lirayıda ona verdim. Elde kaldı 12 lira.. Eve geçtim o sinirle çarşıya falanda çıkmadım. ERtesi gün çarşıya çıkmak için bidaha çıktım dışarı, kapıyı bi güzel kitledim ve kapının deliğinden içeri attım. (Okula giderken sürekli öyle yapardım annem uyuyor olurdu ) .
    Al işte hapı yuttun dedim kimseylede samimi değilimki kalayım 2-3 gün dedim. Çilingirci çağırdım 12 liranın hepsini verdim. Anahtarı aldım cebime attım. Çok fena sıkışmıştım, tuvalete girdim. parasız pulsuz 4 gün ne yapıcam diye düşünürken şrank diye bi ses geldi. Cebimdeki anahtar tuvalete düşmüştü. ARtık dışarıda çıkamayacaktım. Anneme olanları anlattım ve git teyzenlerden borç iste, yeni anahtar yaptır ben gelince öderim teyzene dedi. gittim bi 20 lirada ondan aldım anahtar çıkarttırdım yeni . 5 lira kaldı onlada 4 günlük ekmek ihtiyacımı giderdim.


    Sonunda zebaniler var sandım ama sonuna kadar okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.