Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC422BF28 -- 27 Aralık 2017; 17:57:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kelebek bile dişisine kur yapiyo dans ediyo sen oturarak kiz mi denk geleceğini dusunuyorsun hayatimda 50 den fazla kadin oldu hepsini gordum begendim istedim aldim bu isler boyle yapilan arastirmaya gore

10 erkekten 3 tanesi sadece avlanabiliyo ne yazikki digerleri 31

Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • benimki gibi bi tipin varsa ve fakirsen hayatta bulamazsın bunu biliyorum

Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • 2 türlü de bulunur.

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Kelebek bile dişisine kur yapiyo dans ediyo sen oturarak kiz mi denk geleceğini dusunuyorsun hayatimda 50 den fazla kadin oldu hepsini gordum begendim istedim aldim bu isler boyle yapilan arastirmaya gore

10 erkekten 3 tanesi sadece avlanabiliyo ne yazikki digerleri 31

taktik verir misiniz hocam? dedigim gibi hayatimda 50 kadinin olmasini bir basari gormem. ciddi bir seyler olsun istiyorum bunun icin de ne yapmam gerektigini bilmiyorum tecrubesiz oldugum icin

• Taktikle olacak is degil senin tekneye binip bir yerden baslaman lazim giyim kusamina dikkat et erkek arkadas edinme kizlarla dolas surekli iclerinden bir tanesini belirle sevgilisi olmayan biri olsun fazla guzel olmasin staj yap daha cok yolun var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fr0nti3rr

silinsin

hocam yıllardır bu kafadayim daha bir sey olmadi. okulum bittigi zaman dedigim gibi iş hayatinda kizlarla iletisime gecme ihtimalim sifira yakin. gorucu usulu yarim yamalak taniyacagim bi insanla hayatimi birlestirmek istemem acikcasi Bana gelecek bi degiller bari birkac sene de ben onlara gitmeye calisayim beceremezsem yine akisina birakmaya devam ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkmeydani

Burda kendin ol bilmem ne akışına bırak diyen tipsiz asosyalleri dinleme hocam araman lazım tabiki. Yakisikliysan evet onlar sana gelir ancak tipsiz yada ortalama bir tipseniz hiç bı kız size gelmez bunu anlayın artık. Etrafımda çok kız var ama 1 senedir su kafada olup akışına bıraktığım için gelen her kız samimide olsa beni arkadaşı olarak gördü. Kovalamaya başladım şuan 1 haftadır sevgilim var.

tipsizim ve dediginizi gayet iyi anliyorum hocam. en cirkin kiza bile hergun tonla kisi yuruyor. ha ben insanlari cirkin guzel diye ayirt etmekten nefret ederim. benim icin onemli olan kafalarin uyusmasi ancak bunun icin de bir seyler yapmak lazim artik. kendi kendine olmayacak gibi bu isler. hic cabalamamamistim simdiye kadar artik yavas yavas bir seyler hissettigim birisi olursa acilacagim direk. iyi aksamlar

• Oyuncular mankenler ayarında yakışıklı değilsen,zengin değilsen ya da bir spor veya müzik dalıyla uğraşmıyorsan aramadan hiçbir şey bulamazsın kimse ayağına gelmez.Arayan mevlasını da bulur belasını da
  • Aga rahat olacaksın. Bir şeyi kafaya çok takarsan olmaz. Sap gelir çöp gidersin. Sana kızlar gelir bir şey istemek için ya da yardım istemek için. İyi espriler yapıp muhabbet açarsan devamı gelir. Hiçbir muhabbetin olmadan ortama girmek zor. Ya sen ondan yardım isteyeceksin ders vs konusunda ya da o sana gelecek. Yoksa sakat. Kız ortamına girmek zordur ama girersende çıkamassın.

Murphy's law
  • quote:

hocam ne okuyorsun ona göre konuşayım. ama sözdeki mesajı alamadığın belli

insaat müh.

1) Hiç ilişkim olmadı ciddi ilişki yaşamak isterim nedir ? Ciddi bir ilişkinin ne olduğunu, geçici bir hevesin ne olduğunu bilmiyorsun.
    - Ben bunu düdüklerim dediği kızla evlenen, tam evlenilecek kızla seviştikten 5 dk sonra ayrılan onca insan tanıyorum. Bu spontane gelişir. Karşısındakini bir kalıba koyarak ilerlemen senin için hata. Aaa düzgün kızmış ben bunla evlenirim dersin, kız bunu farkeder işine gelir evlenirsin, hazmedemeyeceğin şeylerle karşılaşırsın.
    - Git birileriyle tanış, gez, eğlen, öpüş, seviş. İlişkinin ne olduğunu öğren. Belki ilk tanıdığın kızla hayalini kurduğun şeyleri yaşayacakken belki tam tersi olacak.

2) Bir şeylerin kendi kendine gerçekleşebilmesi için uygun ortamın olması lazım. Sende bu imkan belli ki yok. İnternet çağından faydalan asosyal bir tipsen. Değilsen git kafede, barda, konserde insanlarla tanış. Alternatif çevre edin.

3) Benzer hayat tarzı, gelecek planı, ideoloji senin tabirinle ruh eşi diye bir şey yoktur. Düzgün, doğru bir ilişki istiyorsa her iki tarafta kendi sınırlarından çıkmadan eğilir çiftler. Siyah giyen birine sen beyaz giy demezsin ama ikinizde gri de buluşursunuz gibi bir örnek.

4) Kız ayırt etmek nedir ? Dışarıdan bakarak ya bu kız şöyleymiş bu kız böyleymiş diyen insanların ilişkileri, evlilikleri b*k gibi emin olabilirsin. Önyargı ile başlayan herşeyin sonu kötüdür. Önyargın olumlu olabilir, bu kız çok namuslu görünüyor aa evlenilecek kız ya dersin ilk haftadan. Evlenirsin, çok temiz kız buldum abi diye ortamda konuşursun. Aradan 2 yıl geçer, foruma girer psikolog - avukat ararsın.

5) Şu kadar ilişkim oldu, şunları şunları yaptım kızları sıraya dizdim diyen insanların söylediklerini yapma. Yalan olmayabilir, gerçekten yaşamış - yaşıyor olabilir. Ama her bireyin ilişki görüşü farklıdır. Kendi görüşünü oluştur önce.

Son olarak, yukarıda söylediğim kafe, bar, konser vb. yerlerde parayla başlayan bir cümle kurulursa o adam zaten sevgili istemesin. Herşeyi paraya bağlayan tiplere tilt oluyorum. Elinde BMW anahtarın ve kabarık cüzdanın varsa her kızı kaparsın diyen kişiler çok çünkü. Arabası olan, cüzdanı kabarık olan kız arkadaşım her gün iş çıkışında gelip alıyor arkadaşlarıma bırakıyor beni biraz görebilmek için. Ha ben bunu durumu kullanmıyorum aksine bu karşılıklı bir süreçtir, ilişkiye verdiğin değer ve önemdir. Zamanla oluşur, ilk seferinde olmaz. Paraya bağlanmaz.

• quote:

silinsin

Bence koca bir yalan.Çok teyit ettim sen bir adım atmayınca onlar asla sana gelmiyor.İstiyorsan elde edeceksin.Hayvanlar da karşı cinse kur yapıyor etkilemek için.Doğanın düzeni böyle.

Orijinalden alıntı: pissed.Fox

Vay be forumda neler neler varmış da haberimiz yokmuş.

1) Hiç ilişkim olmadı ciddi ilişki yaşamak isterim nedir ? Ciddi bir ilişkinin ne olduğunu, geçici bir hevesin ne olduğunu bilmiyorsun.
    - Ben bunu düdüklerim dediği kızla evlenen, tam evlenilecek kızla seviştikten 5 dk sonra ayrılan onca insan tanıyorum. Bu spontane gelişir. Karşısındakini bir kalıba koyarak ilerlemen senin için hata. Aaa düzgün kızmış ben bunla evlenirim dersin, kız bunu farkeder işine gelir evlenirsin, hazmedemeyeceğin şeylerle karşılaşırsın.
    - Git birileriyle tanış, gez, eğlen, öpüş, seviş. İlişkinin ne olduğunu öğren. Belki ilk tanıdığın kızla hayalini kurduğun şeyleri yaşayacakken belki tam tersi olacak.

2) Bir şeylerin kendi kendine gerçekleşebilmesi için uygun ortamın olması lazım. Sende bu imkan belli ki yok. İnternet çağından faydalan asosyal bir tipsen. Değilsen git kafede, barda, konserde insanlarla tanış. Alternatif çevre edin.

3) Benzer hayat tarzı, gelecek planı, ideoloji senin tabirinle ruh eşi diye bir şey yoktur. Düzgün, doğru bir ilişki istiyorsa her iki tarafta kendi sınırlarından çıkmadan eğilir çiftler. Siyah giyen birine sen beyaz giy demezsin ama ikinizde gri de buluşursunuz gibi bir örnek.

4) Kız ayırt etmek nedir ? Dışarıdan bakarak ya bu kız şöyleymiş bu kız böyleymiş diyen insanların ilişkileri, evlilikleri b*k gibi emin olabilirsin. Önyargı ile başlayan herşeyin sonu kötüdür. Önyargın olumlu olabilir, bu kız çok namuslu görünüyor aa evlenilecek kız ya dersin ilk haftadan. Evlenirsin, çok temiz kız buldum abi diye ortamda konuşursun. Aradan 2 yıl geçer, foruma girer psikolog - avukat ararsın.

5) Şu kadar ilişkim oldu, şunları şunları yaptım kızları sıraya dizdim diyen insanların söylediklerini yapma. Yalan olmayabilir, gerçekten yaşamış - yaşıyor olabilir. Ama her bireyin ilişki görüşü farklıdır. Kendi görüşünü oluştur önce.

Son olarak, yukarıda söylediğim kafe, bar, konser vb. yerlerde parayla başlayan bir cümle kurulursa o adam zaten sevgili istemesin. Herşeyi paraya bağlayan tiplere tilt oluyorum. Elinde BMW anahtarın ve kabarık cüzdanın varsa her kızı kaparsın diyen kişiler çok çünkü. Arabası olan, cüzdanı kabarık olan kız arkadaşım her gün iş çıkışında gelip alıyor arkadaşlarıma bırakıyor beni biraz görebilmek için. Ha ben bunu durumu kullanmıyorum aksine bu karşılıklı bir süreçtir, ilişkiye verdiğin değer ve önemdir. Zamanla oluşur, ilk seferinde olmaz. Paraya bağlanmaz.

teşekkürler hocam yazdıklarınız için, rehber niteliğinde olmuş gerçekten. üzerine uzun uzun düşüneceğim bunların

• Bugüne kadar aranmadım.Bizim bölümden 7 kişi hoslanip bana çıkma teklifi etti.Su an biriyle çıkıyorum oda bana çıkma teklifi etmişti.Oyle ahım şahım tipim yok.Bir kıza yaklaşırken ona hep arkadaş gözüyle yaklaşıyorum en yakın arkadaşım ile nasıl konuşuyorsam kızlarla ilede öyle konuşuyorum.Kizlara sordugumda bana çok tatlı olduğunu abaza olmadığı en önemlisi aranmadigin senle iyi vakit geçirdiğim için etkilendim diyor.Her şey tıp değil.Su an çıktığım kızın 2 k takipçisi var 300 kişi takip ediyor.İnstagram her gün minimum 5 mesaj alıyor.Yazanlar öyle tipsiz falan değil.Bunlar sizi küçük gösterir.Velhasil birinden hoşlanırsan ona arkadaş gözüyle davran doğal ol zaten aranızda etkileşim olursa emin ol kız sana adım atacak

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.