Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    F*nalin hangi şubesinde çalışıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyorum öğrencisiydim birkaç kendini bilmez kendi yüzünden yararlanamadığı ya da dershanenin amacını anlamadan yorum yapınca sinirlendim
  • rddgn kullanıcısına yanıt
    Hocam denemeler mı daha dusuktu sınav mı

• Bakırkoy finaldeyim şuan memnunum beyler korkutmayın ya :/

• Hocam denemelerde 400 altına inmeyenler 310-320 civarı puanlar aldılar YGS de.
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    sanırım bakırköy şubesi çok iyiydi herkes orayı önermişti ben okurken takılma buralara dershanenden maksimum yararlanmaya bak
  • Diğer arkadaşlar yazılacakları yazmış zaten de benim şansıma buradaki öğretmen kadrosu çok sağlamdı, hepsini ayrı ayrı severim ama idaresi berbattı, öğretmenler idealist olduğu için idareyle sıkıntı yaşıyordu zaten hep.Hocalara bile kulak misafiri oluyordum bizim kitaplar eski, yaprak testlerden kopyala yapıştır yapmışlar falan diye. Zaten 6-7 hoca 2. yılımda ya atandı ya da daha iyi kurumlarda iş buldu.

Bizde de stajyer vardı ama bir paspas çektirmedikleri kalıyordu, bu kadar da olmaz.

Mezun olduğum lise f*nal olarak görünüyor ama utanç verici bence. Eskiden gittiğim ortalama bir anadolu lisesi vardı, orayı uzak diye bırakıp bunlara geçtim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 18 Ağustos 2017; 22:38:28 >
  • Finalin çoğu şeyine iyi diyemem ama sanırım ben şanslı olan küçük bir gruptayım. Adana final fendeyim ve hocalarımızın %90ı diyebilirim çok şyi hocalar(her konuda hani sadece ders anlamında da değil) idareye kötü diyebilirim ama onlarda işlerini yapmaya çalışıyorlar. Genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmem ama benim okul gibi başka okulları da vardır diye düşünüyorum. Bu arada 12.sınıf sınavları berbat ama ara sınıftayken sınav yapan başka okul var mı onu bilemem. Ara sınıftayken işe yarar güzel sorular vardı ama dediğim gibi bizim okul istisna sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisibosta H kullanıcısına yanıt
    Anlayışında problem var sanırım,bolbol kitap oku...Ben akdeniz bölge 1.siydim,anlayacağın tabanım sağlamdı,yapamadığım falan yok,Dershane bana birşey katmadı diyorum...Sen çıkmış müdürle hocalarla arayı düzelt diyorsun..Finaldeki saçma sapan sorular ve yanlış sorular yüzünden zamanım heba olmaktan başka bir işe yaramadı..Karalama işine gelince finale giden binlercesi benimle aynı fikirde..Beceriyi birilerine yalakalık sanıyorsan;Evet ben beceriksizim, sen daha beceriklisin o konuda...
  • Aynısı bana olmuştu. Fem'e yazılmıştım. Bütün iyi hocalar devlete kaçmıştı, olanlar malın önde gidenleri idi. Eksik hoca bile vardı. Gittim parayı toplayan elemana benim aldığım hizmetleri çık, kalan paramı ver bana dedim. Kabul etmedi şerefsiz tabii. Bende ayda yılda bir uğrar oldum ygs den sonra hiç uğramadım. Malum fem'in kitapları çok kalitelidir. 15 temmuz sonrası g*t korkusuna onlarıda çöpe attım. Hepsi bomboştu ve şuan çok işime yarayacaktı hepsi. Kısaca herşey pok oldu.

• Bu adamlar birinci sınıflarına, olmadı biraz da ikinci sınıflarına ilgi gösterirler kalanı gereksizdir onlar için. Üçüncü sınıfta olsanız bile 15. sınıftaki insanlarla aynı ilgiye layıksınızdır. Yılın başında birde başlayıp adapte olamayıp sınıf düşünce aradaki farkı görebildim. Ortak hocalar vardı ama sınıflara verilen ders sayıları, ek dersler bile fark ediyor. Farklı olan hocalar da zaten genelde en üst sınıfa girmeleri için bir iki saat çağırılan aşmış hocalardır ve gerçekten fark yaratırlar. Dergileri özet için iyi olsa da sınav sistemiyle alakası olmadığından hiçbir şey katmaz, denemeleri de sadece soru görmüş olmak için çözülse bile 160 soruda sadece 5 orijinal soruyla karşılaşır yeni şeyler görmeniz mümkündür, onun dışında fen bilimleri falan buna fark atar... Beşiktaş ve Kadıköy hakkında izlenimlerim bunlar.
  • final=çöP
  • maalesef 1 sene okuma talihsizliğinde bulunmuştum
    rehber hocaları kalitesiz hocalara soru soramıyosun sıradan dolayı ticari işletme mantığı çok ön planda
    ben gittim ve pişmanım karar sizin .
  • En önemli tavsiyem finalin denemelerine güvenmeyin. Hiç kimse o denemedeki netlerini yapamadı. Kitaplar saman kağıdı ve soru tipleri eskimiştir. Denemelerindeki geometri ve problemler aşırı basittir. Sene boyunca olduğumuz denemeler birbirinin aynısıydı. ilk sınıfta olduğum için hocalarım kaliteliydi ancak 3.sınıftan sonra çok kötülerdi. Stajyer hocalar var çok kötüler idi. Rehberlik leşti. Organik kimya sistemler türev integral gibi baba konular lys ye 1 hafta kala bitmişti. Diplomamı almak istemiyom öyle düşünün . Ben yandım siz dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost592 -- 21 Ağustos 2017; 1:3:52 >
  • Aynı şeylere yüzde yüz katılıyorum sınavda binada çalışanlar gelip şu sorunun şu şıkkı şu diye sınavda bağırıyordu her sınav,denemelerinin hepsi çöptür matta 38 39 yapıyordum gerçek sınavda patladım lys matta 70 altına düşmedim gerçekte 55 yaptım 1948 lys ygs sorularını soruyolar hala para veriyoruz ben gitmek istememiştim aile zoruyla gittim hala para veriyoruz Allah belalarını versin paralarımız haram zıkkım olsun gitmeyin finale arkadaşlar sakın gitmeyin behzat hocadan problemleri alın kendinizde çalışın fulleyın şu s2k kurumlara sakın gitmeyin
  • Stark Industries kullanıcısına yanıt
    Geçen sene birinci bir arkadaşta finaldeydi. Sen finale kaç kişi gelmiş bunların kaçını yerleştirmiş bu önemli. Finalde ilk 200 de arkadaş vardı ancak bu arkadaş okulu kapanınca burs ilen gelmişti şimdi sen bundan dolayı final iyi diyebilir misin? Kaynak tavsiyelerinde kaç kişi finalin matematiğini çözüm diyebilir mesela yada denemelerini? Bu sene millet denemeyi açıp ne olduğunu görmesinler diye poşetle vermişlerdi ? Final = çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost592 -- 21 Ağustos 2017; 1:5:28 >
    O attığın görseller ne anlama geliyor ki hangi bölüm olduğu bile belli değil ? Mesela bende f*nalden mezunum Boğaziçi'ni kazandım bu son sene aile zoruyla gittiğim f*nalin başarısı mı oluyor ? Bizim şubede 2 sınıf dolusu insan barajı bile geçemedi diğer şubelerde de böyle olduğuna eminim.Büyük ihtimalle sende normalde sınıfı zor geçen fakat son sene f*nale geçip beleşten notlarla 95 obp kasan birisisin çünkü hedefleri olan bir öğrenci kendisine o kaynakları layık gören kuruma sadece ÇÖP der fazlası değil.

Konunun kapatılmaması için tartışmaya girmek istemiyorum onlarca kişi bu konu sayesinde neyin ne olduğunu anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dofuber -- 19 Ağustos 2017; 21:32:51 >
  • Genel olarak bütün dershaneler öyle çok iyi değil zaten. Ben sınava gitmiştim sınav da çok kötüydü. Denemeler aşırı basit, soru bankaları hatalı. İlk sınıfta olmama rağmen rekabet ortamı bile yoktu. Çoğu karı kız kesmeye gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Temel lisenin ilk sınıfındaydım ve hiç düşmemiştim dikkat edersen ilk mesajda hocalarım kaliteli idi dedim. Sorun rehberlik ve kaynaklardı. Benim gittiğim yerde hocalar iyi denebilirdi ancak bu onu kurtarmaz. Sene içinde arkadaşlarım final denemesi ile ygs sınavını bir tuttular. Hocalar da çok yüzsüzce bu netlerden yüksek yaparsınız diyordu. Sen şunu anlamıyorsun Final öğrencileri önemsiyor. Eğer ilk sınıfa giremezsen hiç gitme daha iyidir öyle söylim. Ygs ye 2 hafta kala soru çözüm saatleri oluyordu bizi daha önce alıyordu mesela diğerlerine zaman kalmıyordu gibi vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost592 -- 19 Ağustos 2017; 23:44:34 >
  • 11.Sınıfın 2.Döneminden beri finaldeyim. Kaliteli hocalarda var kötü olanlarda. Fakat final artık eski final degil hangi şehir olduğunu söylemiyim ama ortalama 12ler ve mezunlar dahil olarak 100kişi olsa inanın ilk 10 hatta 18 olsun gerisi çöp. 400binler 500binler 1milyonlar havada uçuşuyor.

Ek olarak bu senede kayıt olurken hiç bir bilgi verilmedi. Fiziği sevmemi sağlayan kişinin Ted kolejine geçtiğini felan sonradan ögrendik.
    Daha neler neler çok var hangi birini sayalim ki ? :) Diyeceğim o ki final eski final degil umarım istediğim yer gelirde en azından verdiğim paraya pişman olmam. Hiç olmadı gider kendime bi motor çekerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzaltun -- 19 Ağustos 2017; 23:40:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.