Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizakbabaa -- 20 Ağustos 2017; 18:32:40 >



  • Finalden mezunum. Sorulari guncel degil, abartmiyorum hemen hemen her sinavda 2-3 soru hatali cikiyor. Verdikleri kaynaklarda da durum farkli degil. Final'in begendigim tek yani rakibin cok olmasi. Onun disinda Final eski Final degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ercxty E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle,bir şey olduğunu sanan insanların yazılması sonucu rakip çok,ve dediğin gibi çok soru eski,yeni sorular almıyorlar,saçma sapan sorular soruyorlar,final eski final değil,kar güdüsünden çıkamıyorlar.
  • finalde okudum eğer hocalarla samimi olursanız müdürle falan iletişimi bırakmazsanız çok faydasını görürsünüz öyle oturup beklerseniz size ilgi gösterilmesini ya da yardım edilmesini öyle beklemeye devam edersiniz
  • hangisibosta H kullanıcısına yanıt
    Hocalarin ilgisiz oldugunu soylemedim zaten. Hocalarla ve mudurle aram iyiydi cunku senelerdir oradaydim. Sen de kabul et sorulari sacma sapan, eski ve hatalarla dolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ercxty E kullanıcısına yanıt
    hocam ben 2014-2015 senesinde oradaydım kaynakları oldukça iyidi hem hocalarıma bu kaynağı beğenmedim başka kitap verirmisniz diyince kitap veriyordu hatta kitap almam için para veren hocam bile vardı adamın yanında kitabı yok diye
  • şirinevler final = ÇÖP
  • Geçen yıl final de okudum.Genellikle final çok kalabalık olur,tercih eden çok fazla.Yaptıkları denemelere güvenmek hayatınızda yapabileceğiniz en büyük hata.Denemeler ve gerçek sınav arasında bu kadar büyük farklar olan başka bir kurum yoktur herhalde.Sınıflarda öğrencilerin yaptığı puan/sıralama hesapları nerde sınavda gelen puan/sıralama nerde.Zaten şu forma işine hiç girmiyorum çok büyük kazık var o işte.Final'in en büyük başarısı başarısızlıkta.Başarısızlık yarışması olsa final direk 1. olur.Kısaca bulaşmayın final'e.
  • Her ne kadar markalarda tüm şubeleri aynı yere koymamak gerekse de o saman kağıtlı kaynaklarıyla final tamamen bir çöptür.
  • Finalin kaynakları (sb,ka vs ) ( Ygs ye 2 ay kala dağıttılar kaynakları) =>> ÇÖP
    Finalin dergileri =>> ÇÖP
    Finalin rehberlikçileri =>> ÇÖP
    Finalin deneme sınavları =>> ÇÖP (1 Tane bile kaliteli deneme yapmadılar , 2satırlık problem soruları olurdu , şimdi bile aklıma geldikçe çıldırıyorum..)
    Finalin eğitimcilerinin çoğu =>> ÇÖP (Çoğu müfredattan bihaberdi , değişiklikten vs . İnsan bi bakar müfredat değişikliklerine)
    Finalin deneme dışı saçma deneme yaparlardı , ygs biraz da lys =>> ÇÖP (Lys soruları 2satırlık olurdu birde onlar için 1.5ar dk verirlerdi)


    Velhasılı kelam final tamamiyle =>> ÇÖP ÇÖP ÇÖP

    Ygs den sonra gitmedim , paramı da vermediler (3 Aylık para da boşa gitti , hakkımı helal etmiyorum)
  • bnde bu sene finale gittim ve acikcasi umdugumu bulamadim. dergileri samandi hos degildi oyle.

    yanlis sorularda baya vardi hatta soru videosunu izliyordum,cozen adamda yanlis cozuyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp>f*nal



    Maalesef ki mezuniyet diplomamda bu kurumun adı yazıyor.Hayatım boyunca bu yükü omuzlarımda taşımanın verdiği utançla beraber size bazı şeylerinden bahsedeyim de ben yandım başkaları yanmasın.



    -Kaliteli öğretmen bulmak imkansıza yakındır.1-2 tane vardı onlarda koşa koşa devlete geçti.Hocaların yarısından çoğu stajyerdir zaten benden 5 yaş büyük hocaya soru götürüyorum en temel bilgileri bilmiyor.Bir fizikçi(!) düşünün ışık az yoğundan çok yoğuna geçerken normale yaklaşıyor mu uzaklaşıyor mu bilmiyor...Üstelik sen beni sınamaya mı çalışıyorsun diyerek sinirlenmiş numarası yapıp kalkıp gidiyor.



    -Eğer hocalardan özel ders almazsan potansiyel düşmansındır.Hele birde sınavlarda özel öğrencilerini geçersen sen tantanayı o zaman gör.



    -Kaynakları 30 sene öncekiyle aynıdır.Çok eski basım bir f*nal dergi bulursanız 2017 basımla karşılaştırın büyük çoğunluğu aynıdır ve saman kağıdına baskıdır silgiyi dokundurdun mu soru yok olur,sayfa yırtılır...



    -Denemeleri hatalı ve kalitesiz sorularla doludur.Bi f*nalin problemleriyle 2017 ygs problemleri karşılaştırın.Buna rağmen tüm hocalar ağız birliği ederek ÖSYM soruları f*nalden alarak hazırlıyor diyecek kadar hayalperest insanlardır.



    -Ana merkezle iletişime geçmeye çalışırsanız başınıza iş alırsınız kimi kime şikayet ediyorsunuz hepsi birinin torpiliyle geldiği için birbirlerini sürekli kollarlar bizim sınıf temsilcisi kurumu genel merkeze şikayet etti diye disiplin soruşturmasıyla uğraştırdılar çocuğu sınava 2 ay kala.



    -Aylıkları geç ödeyenleri ifşa etmekten çekinmezler idare sınıf sınıf gezip isim okuyup ayağa kaldırıyordu.



    F*nale güvenen bunun bedelini sınavda öder.F*nal pişmanlıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uğur nasıl?
  • hangisibosta H kullanıcısına yanıt
    neyin kafasını yaşıyorsun,minnet ederek yalakalıkla mı ilgi göreceksiniz...Ben final akdeniz 1.si idim.kimseye yakalalık yapmadım yapmamda benle ilgilenmediler ise siz düşünün...Kaldı ki final bana hiçbirşey sağlamadı,tabanım kuvvetli idi..son zamanlarda günde evde 10 saat çalışırdım.Hocalara soru sorardım bu çıkmaz derlerdi,çünkü sorduğum soruları çözemiyorlardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizakbabaa -- 18 Ağustos 2017; 16:38:58 >
  • Birde mezuniyet obpsi en yüksek olan bendim bunlar kendilerini akıllı sanıp tüm hocalardan özel ders alan obpsi benden 2 puan düşük torpilli birisini okul birincisi yapmaya çalıştılar ilçe milli eğitime dilekçe yazıyorum deyince hemen düzeltip özür dilediler sene içinde bana yapmadığı düşmanlık kalmayan adam ayağıma kapanacaktı neredeyse işte karakterleri de bu kadardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeleri kaynakları özellikle raunt sistemi iyi değil.Bizim buradaki şubesindeki hocalar kaliteliydi bu da şansa bağlı biraz.Fen bilimlerinin sınavlarının ve kaynaklarının güzel olduğunu duydum çok kez oraya bak birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giren yine bize
  • Yorum ları okudumda sınav ile final tamamen aynıymış 2sidd birbirinden beter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnizakbabaa kullanıcısına yanıt
    üslubunu düzelt karşında herhangi bir samimi olduğun birisi yok ona göre kendin yapamamışsın gelmişsin burada karalamaya çalışıyorsun herkesi kendin gibi beceriksiz mi görüyorsun
  • Üniversite 2. sınıfa geçtim. Lise hayatım boyunca ailem beni f*nale yolladı. İstemememe rağmen yolladılar zorla. Hocaları rezalet, soruları rezalet, kaynakları rezalet. Son sene ocak ayına kadar ygs gösterdiler. Ocak'tan itibaren lys konularını yetiştirmeye çalıştılar yetiştiremediler. İntegral'i hoca tahtaya temel kurallarını yazarak 2 haftada verdi bitirdi. Allah alayının belasını versin. Sadece benim değil oradaki herkesin hayatıyla oynadılar. Verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun. Konuları bilmeden öğrenemeden girdim sınava resmen. Ben, karşımda görsel olarak örnekler anlatımlar görünce daha iyi anlayan bir insanım. Yani dersi ders içinde daha iyi kavrayabiliyorum. Hocalar hoca olmadığından dolayı, dersi resmen anlatmadıklarından dolayı da lys konularının yarısını bilmeden girdim sınava. 48k oldum, yine kötü değil bunca yaşananlara rağmen yani.

    Edit: Ankara Kızılay F*naldeydim. %100 çöp bir kurum yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 19 Ağustos 2017; 23:8:29 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.