Şimdi Ara

silinsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
3
Favori
15.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    ya para iadesi yada ayni urunle degistirmek zorundalar ayni urun olmazsa bir ustodeli vermek zorundalar yasaa boyle diye biliyorum bir incele istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para iadesi verdilerde durum şöyle direk parayı peşin olarak vermediler.1000 tl lik bi fiş verdiler bana bende mecburen 1050 ti alabildim o paraya. aynı ürün olmassa bi üst modeli vermek zorundalar haklısın ama üst modelide yok işte malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 23 Temmuz 2017; 11:35:11 >
  • arkadaşlar ekran kartı üreticileri de memnun değil bu durumdan. ileride miningten arta kalan kartlar ortalıkta cirit atarken kendi kart satışları düşecek çok iyi biliyorlar. bu kartlar hem çok ucuza satılacak hem de birinci el piyasasını vuracak. normal oyuncular ikinci el piyasasını bu kadar etkilemiyor. ama bunlar ciddi manada zarar verecekler. o yüzden üreticiler bu işe çare bulacaklardır. ama bizim satıcılar da fırsatr bu fırsat deyip 3500 liralık ekran kartını 5000 liraya satmasınlar. arkadaş hadi 3750 yap hadi 4000 yap üzerine 1500 lira koymak nedir ya. insaf ya.
  • DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum da. Anca öyle oluyor zaten. Yani geniş stok yok demek istedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. 25 30 tane geliyor. 1 saat içinse bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LucasAuAn kullanıcısına yanıt
    Ehuheehe Daha 3.5 ay önce Msı gaming x Rx480 8 gb i 1050tl ye almıştım Değerlendi arkadaş Şimdiki durumunun fiyatı beni bile ağlatıyor.
  • Şu an piyasa kart dolu. Ancak satıcılar yüksek fiyatla aldıklarından normal fiyata satamıyorlar. Alan da yok zaten. İkinci elde mining rig yazınca yüzlerce enayi arayan ilan çıkıyor.
    4 tane 470/580/1060 için 10 bin istiyorlar. günlük 3$ dan 3 yılda amorti ederse ne ala. Şu an sistem kuranlar satıp çıkmaya saf tipler de yeni sistem kurmaya çalışıyor. ne ether nede zcash
    kart başına 1-1.2 $ ı geçemiyor. elektrik masrafı da düşünüldüğünde kart başı 70 cent günlük. uğraşmaya değecek bir para değil. İlk zamanlarda 3$ bırakıyordu. Birden arz artınca hızla düştü.
    piyasa şiştiğiyle kaldı şu an. 1500 e rx470 1400 e gtx1060 1800 e rx580 satılıyor ama alan yok bu fiyattan. Alan da 3 ay sonra iyi zarar etmiş olacak. saçma sapan bir piyasa oldu yani. Mining
    para getirmiyor oyuncu kart alamıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nietzsche55

    Bence 5-10 kart alan adamlar yerine uçak hangarı kiralayıp binlerce ekran kartını stoklayan lavuklara kaymanız lazım. Onlar da büyük ihtimal donanımhaber yerine reddit'te takılıyordur.

    En azından onlar işleri bittiğinde kartı çöpe atarlar.bizimkiler gibi 3 kuruşa alıp 1000 liraya satmaya calismazlar.
    Laf mı seninki de.
    Umarım mining balonu patladığında herkesin kartı elinde kalır,kalacakta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mining işinden vazgeçtim. Kartlar da kargolandı satmaya çalışıyorum bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Conqueror26

    Cevap için çok teşekkür ederim. Açıkçası orta okul, lise döneminde babamız almıyordu ders çalışmayız diye, şu anda memur oldum, evlendim, çoluk çocuğa karıştık yaş 30 a dayandı. Yıllarca üniversite falan derken pc den çok uzak kaldım. Peki bunları neden anlattım? Açıkçası 7 bin liraya bile sistem dizerim çok şükür ama bu defa da krediler, ev alma durumu veya yeni bir eve geçme durumu beni gene ekonomik bir sisteme itiyor. Geçen haftaya kadar yeni ryzen serisinden bir işlemci, 16 gb ram, en az gtx 1070, 144 hz monitör sistem toplamak istedim ama baktım ki şu bu fiyat 6-8 arası değişiyor. Ancak forumlarda g4560 olayını görünce belki de bana yeter dedim. Bu sistem ne kadar gider? İleride nasıl yüksek sisteme geçebilirim? Sanırım terfi olacak bir anakart falan olmayacak zira Am4 platformu gibi yıllarca aynı soket yapısında gitmiyor Intel. Bir de ps4 pro hakkında ne düşünüyorsunuz?


    Hem yıllarca uzak kaldm bilmem ne ayağı yapyon hemde am4 soket yapısının yillarca degismediginden intelin değiştiğinden flan dem vuruyon.
    Zaten g4560 ve ryzen 3 kiyaslamali konular anca konu trollemek için açılıyor. Sende amatör pc ci kılığında inceden trollüyorsun ortamı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Bütün sırrı bozdun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Conqueror26

    Bütün sırrı bozdun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com'dan sürekli ekran kartı ilanlarına bakıyorum. Her geçen gün toplam ilan sayısı artıyor.



    En son 3950 civarındaydı.



    Fiyatlar ise çok saçma şekilde. R7 270 için 600 isteyende var 250 isteyende. üü ü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kere oyun için sistem toplama kararı aldım vazgeçtim. Rx 470 fiyatına gtx 1050 ti almak içimden hiç geçmiyor. Tek isteğim şu rx 470 480'leri kısa zaman içinde tekrar görmek (pek umudum kalmadı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator9 -- 5 Ağustos 2017; 14:20:18 >
  • epey bekledim fiyatlar düşsün diye ama umudum kalmadı diye geçen gtx1050ti aldım 730 dan 1-2 yıl kullanırım umarım piyasa bir an önce düzelir
  • Az önce sosyal medyada gördüm. Adam 75k para harcamış galiba Asus mining kart için. Ne diyelim. Oyunculara yazık. Fiyatlar bu yüzden patlıyor belli ki.


















    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Az önce sosyal medyada gördüm. Adam 75k para harcamış galiba Asus mining kart için. Ne diyelim. Oyunculara yazık. Fiyatlar bu yüzden patlıyor belli ki.



















    Vay be Adam bebek gibi yatırmış kartları




  • msı rx 470 sıfır kartı isteyen olursa bana ulaşsın
  • LucasAuAn kullanıcısına yanıt
    Güncel .... :D
  • valla ekran kartı alamadan kapattık yazı allahın belaları yaza yakın patlattılar mağdur olduk. Seneye artık alacam okul dolayısıyla inşallah o zamanda saçma sapan mining midir nedir çıkarmazlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.