Şimdi Ara

silinsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
3
Favori
15.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LucasAuAn kullanıcısına yanıt
    UP
  • Geçen hafta madenciler kapmadan yabancı bir siteden siparişi geçtim elime ulaştı RX580. Umarım tüm isteyenler kavuşur kartlarına.
  • Amazon . De den 4 ay civarı rx570 bekliyorum . Halen teslimat tarihi belli değil :( .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Geçen hafta madenciler kapmadan yabancı bir siteden siparişi geçtim elime ulaştı RX580. Umarım tüm isteyenler kavuşur kartlarına.

    Şu piyasada 580 in hiç bir kıymeti kalmadı. 1100 liraya Palit GTX1060 6GB JetStream aldım bu fiyata RX580 8GB alınabilir mi? asla.
  • Ulan görende bütün gün oyun oynayıp Türkiye'yi e-sporda birincilikten birinciliğe taşıyor turnuvalardan ülkeye döviz kazandırıyor sanacak. Bütün gün oturup oyun oynayıp göbeginizi kaşıyıp gram fayda saglamadan,o kadar uğraşıp parasıyla alınan üstüne üstlük ülkeye döviz sokan bir oluşum için açılan ne kadar sığ ve bilinçsiz bir konu. Türkiye'de kart bulamıyorsan gidip amazondan alın arkadaş bu kadar mı zor.250€ ya rx570 300€ ya rx480-580 ler var illa üçkagıt(vatan) bilgisayardan almak zorunda degilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 18 Ekim 2017; 2:10:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolwes

    Ulan görende bütün gün oyun oynayıp Türkiye'yi e-sporda birincilikten birinciliğe taşıyor turnuvalardan ülkeye döviz kazandırıyor sanacak. Bütün gün oturup oyun oynayıp göbeginizi kaşıyıp gram fayda saglamadan,o kadar uğraşıp parasıyla alınan üstüne üstlük ülkeye döviz sokan bir oluşum için açılan ne kadar sığ ve bilinçsiz bir konu. Türkiye'de kart bulamıyorsan gidip amazondan alın arkadaş bu kadar mı zor.250€ ya rx570 300€ ya rx480-580 ler var illa üçkagıt bilgisayardan almak zorunda degilsiniz.

    Az daha koyup Tofaş alıp mahalle aralarında drift mi çekelim, gece barlara gidip alkol, hap, esrar mı alalım, bir telefona veya saate sırf havası var diye binlerce lira mı verelim, herkesin zevki farklı dostum, bize saygı göstermek düşer.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.