Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 1 Şubat 2015; 12:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak, sana senelerce gözü gibi bakan birisinin seni bu şekilde görmesini ister misin? Erkek ol biraz

Hedeflerin de varmış ne güzel, bunlar seni motive etsin ama annen senin sırf bu yüzden üzülmeni isteyecek birisi değil herhalde

10 sene sonrasını düşün, işin elinde annen yanında, ona iyi bir gelecek hazırlamak için herşeye sahipsin, böyle düşün biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 22 Ocak 2015; 0:43:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak dostum hayat boyle bisey ve hepimiz icin ayni sekilde isliyor, yanlis anlama bunu elestiri olarak degil ama bir dost nasihati gibi soyluyorum, cocuklugun luzumu yok...gercekten hayallerin varsa sevdiklerin icin calis gayret et, bir gun arkana baktiginda hic kesken olmasin..
    Bak benim annem 53 yasinda ben universiteye yeni basladim okuldu uzmanligiydi en az 10 yil ayriyim onlardan ama yapacak bisey yok, hayat boyle bisey..

Bu arada cok canin sıkılıyorsa bi psikyatriste gorun

• Herkes bir gün gidecek dostum. Tipki senin de bir gün sevdiklerini arkanda birakip gidecegin gibi. Elbette kimse sevdiklerinin ölmesini istemez ama bence ölüm, hayata anlam kazandiran bir sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 22 Ocak 2015; 0:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Bak, sana senelerce gözü gibi bakan birisinin seni bu şekilde görmesini ister misin? Erkek ol biraz

Hedeflerin de varmış ne güzel, bunlar seni motive etsin ama annen senin sırf bu yüzden üzülmeni isteyecek birisi değil herhalde

10 sene sonrasını düşün, işin elinde annen yanında, ona iyi bir gelecek hazırlamak için herşeye sahipsin, böyle düşün biraz

Çok samimi ve doğru bi yorum olmuş
    Umarım konu sahibi ne demek istediğinizi anlar

• herkes birgün gidecek o Allahyn emri, günlerini annenin bir gün ölece?i dü?üncesiyle geçirme, bunun yerine onunla beraber kyymetli zaman geçir. durumunuz orta halli olabilir annenin günü tv basynda geciyor olabilir. bu bir çay demleyip parkda bahcede onunla zaman geçirmene, koluna girerek azycyk onunla güzel zaman geçirmene engel de?il.
  • Sende kendimi gördüm ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmen benim annemi anlattın. Ama bu hayatın kuralı değil mi. Bundan 150 yıl sonra ne seni ne anneni hatırlayacaklar. Şimdi sen anın tadını çıkar uzme kendini de anneni de. Ilerde karın ve çocukların olacak annen veda ettiginde onlar sana destek olacaklar. Bunlar hayatın kuralı değiştirmeyiz. Ağlamak zamanı durdurmaz sadece daha çekilmez kılar.

• çalış, helal kazan, varlıklı ol, aileni daha iyi yaşat
  • Çok sevdiğin birini mi kaybettin? Ben de babannemi kaybettikten sonra annemi babamı kaybetme korkusu yaşıyordum bir ara bunalıma girdim neredeyse... ama geçti
    Ama arkadaşların dediği doğru hepimizin gideceği yer belli.. ağlayara üzülerek zaman kaybetmemek lazım bol bol birlikte vakit geçirip doya doya yaşanacak zamanların keyfini çıkarmak lazım.
  • Bişeyler kaybetmelisin ki hayatının anlmı olsun annen sence kimseyi kaybetmedenmi geldi bu güne bunuda düşün bence biraz erkeklik duygun öne çıksın en azından bunu kafandn at o güne kadar ağlama hayllerinin peşinden koş sen olcağı bildiğin şey için bügünden ağlarsan yarın nice olur halin
  • O korku bende de var. Fakat yapacak bir şey yok, hayatın kuralı bu. Şöyle düşünmek lazım; baba olduğun zaman çocuğunun, sen ölüme adım adım yaklaştığın için, ağlamasını görmek ne kadar acı bir şey olurdu. Kendine bir hedef koy, hatta annen için bunu yapmayı dene. Hem hedefine ulaştığında için bir nebze olsun rahatlar hem de hedefin için daha çok hırslanırsın.
  • Okurken gözlerim doldu gerçekten, anneler bir başka gerçekten, ama 44 yaş genç bir yaş, daha uzuuun yıllar yaşar annen, buna kafa yorup üzeceğine o hayattayken onu mutlu edecek başarılara imza atmalısın bence, ve bunun için az zamanın yok, daha o senin nelerini görecek.
  • Favori aktivitem oldu isten gelip anneme sarılıp onu mutlu etmek... Ufacık sevgi gösterileri nice hastalıkları defedbiliyor. Allah hepimizin annelerine uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin.

• Kötü bir durum doğru ama herkes tadacak bunları yapabileceğimiz hiçbir şey yok böyle düşünürsen daha kötü olursun herkes bir gün ölecek kim buna karşı koyabilirki karamsarlığı bir kenera atıp onunla mutlu anılar edin son nefesinde bile tebessümle gitsin ahirete o zaman emin ol ki daha mutlu olacaksın ben annemin bir sürü dertle yıllar boyu yaşamasındansa huzur içinde kollarımda ölmesini yeğlerim yeter ki o mutsuz olmasın hep canım oğlum dediğini hatırlayayım isterim onu kötü halde ağrılarıyla değil gerçekten çok kötü oluyor bu emin olabilirsin dedemde yaşadım bu o olayı onu yoğunbakımda o halde göreceğime evde son kez elini öptüğümdeki gibi görmüş olsam başka hiç birşey istemezdim umarım sende düzelir mutlu olabilirsin korkunun ecele faydası yok sadece kabullenmelisin olacakları yada olabilecekleri zaten biliyorsun tek yapabileceğin en iyisini yapmak başka kimsenin elindede bişi gelmez zaten sadece sen kendini toparlarsın istersen bir psikologla görüş yada dahada iyisi gerçekten sevdiğin güvendiğin dostunla konuş dertleş o zaman dah iyi hissedersin korkularından kaçma bence o zaman her daim mutlu olursun çünkü kendini tanırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.