Şimdi Ara

##siliniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeekendWarrior -- 13 Mart 2008; 11:22:22 >

REFERANSLARIM:lacrymatoire,fenamoneas,öztin,AnacoN,Overckocker,Stones,KENZ,kaan84,KOND,wenigma=(DH YÖNETİCİ),BeFeD,loriyagamuta,Goblin,Sharloot,Panikatak!, R@,ishtare,omerhancer,kendinibil,kutusuzürünler,otto von biscmark,vision,AMFİBİ(Yönetici),swartz,sugarboy,Demerzell,cybermanyak,atlantisprensi,garuda,digitaldelisi

Uzak durulması gerekenler cengiz_vga,Falex,Ergunaslan,(onur Akgül dolandırıcı),yavuzkumral(YALANCI KAYITLI DİYE SATTIGI TELEFON KAYITSIZ ÇIKTI SONRA KAYBOLDU ORTALIKTAN KÜTAHYADA İKAMET EDİYOR ÜRÜN ALINMASIN BİRDAHA....)
  • Arkadaşa ben kefilimdir. Ankara dışından almak isteyen olursa kargoda yardımcı olabilirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 9 Aralık 2007; 23:16:33 >

Modemin üzerindeki soğutucu işe yarıyor mu?

hayırlı satışlar.
    Bakıp da aynaya soran olmaz mı?
    N.Fâzıl KISAKÜREK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinen Dosyaları Tamamen Silme
    15 yıl önce açıldı
    Silinsin silinebilir
    12 ay önce açıldı
    Siliniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vişşş

bole kasa gormedim

dehset bisi

yanliz buna harcanan fan kontrollerle fanlarla ve mod parasi ile dehset su sogutma sistemi kurulabilirdi kanimca

hemde cok daha sessiz calisirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 13 Aralık 2007; 5:46:24 >
  • çok güzel bir modlu kasa ama fiyatıda çok güzel...

Orjinalden alıntı: WeekendWarrior

kasanın kendi fiyatı+mod a harcanan para ne kadar zararına sattığımı açıklıyor aslında...
    örnek sadece cmstacker yazısını ışıklandırmak yazı lazer kesimi 25ytl ..ledler -dirençler 10 ytl astar ve sonkat sprey boya 20ytl polyester macun 20 ytl
    yan ve üst plexi...40ytl kasanın komple astar ve boyası ... 50ytl dijital baskı kaplama... 40ytl ... 2li ışık 23ytl kablo ışık 23ytl...

etti 251 ytl.. 9 ytl de işçilik diyelim..260ytl.... kasanın kendisi "0" ytl ye gidiyor...

Hocam çok haklısın bende bi ara bir arkadaşıma mod için yardım ettim malzemeler çok pahalı en önemlisi çok zahmetli eline sağlık süper yapmışsın .....param olsa hiç kaçırmazdım ...iyi satışlar
    @A.L.P.C.M.B.Z - @cebor - @GasiOr - @syler23 - @vaypcnet - @toggy06 - @yumiyum - @CenturyVB - @bigbooss - @marmarafb - @ogunzafer

• Bu kasa bu fiyatı hakediyor kesinlikle hatta fazlasını bile .
    meroboy, bahadır_bado, noxii, number_oen, kartal2339, ugura75, mx_mx, Orcay, goztepeli_TR, ilhanathema, MENEME2002, yug2980,superbow, freezer, mc.kork, seennu, öztin, izeg, Kural_, razz_raziel, kendinibil, tekken, doktorhan, Diabelica, spaydix, cco, lacrymatoire, blue, WOWOZANGE, resE, sugarcocuk1, baykarizmaizmir, orcung, ketugur, Hercul, hiickimse, _2FAST4U, guvenc_m, yer6_stand, prince1, resE ve 200 den fazla isim...
  • bu fazla durmaz zaten. fiyatı uygun olmasaydı bile sırf modu için alanlar olacaktır. crysis oynarken amma havaya da sokar be
    Ürün aldığım kişiler:
    Goxhell(US robotics usb wireless stick) seko2001(creative x-fi etreme audio notebook), kaan08(asus 350w power), Garuda (Sony DAV-SC8 Ev Sinema Sistemi), opelgt (E2180/160GB HDD/2GB kasa, SIFIR 2,5"-3,5" IDE/SATA HDD dock Station+esata kablo), ZiveR (Seagate 1TB, 32MB, Sata II Hdd), ccnablade, edacsac, feyt180, £mre, OverD@Se, EASTWOOD1981, elcenyu, erdemsaka, gecegezer, candostum2007, fastfalcon, jubaxx,

Ürün sattığım kişiler:
    fairboy(Airties RT-211), darkseed(Philips 107E),
    Kenjinn(Acer 5710G notebook),
    hayalperestink(FEEL kasalı P4 2.8GHz 350W sistem), netgardens(Skystar2 rev2.6C TV kartı),
    senol28(Creative T5900 5.1 76W Ses Sistemi)
  • üzülerek söylemek istiyorum en sevmediğim modifiye forumda ama zevk meselesi tabi herkes beğenmiş sonuçta ama ben hiç begenmıyorum alacak arkadaşa hayırlı olsun
  • Yapma etme ya bu kasa satılır mı Bu kadar emek verilmiş; gerçi ben kamuflaj renklerini sevmem ama ne kadar emek verildiği ortada ayrıca madem satıcan değerini iste bari bu ne böyle bedava veriyosun
    Alışveriş Ettiklerim:KARATAHTA, rainbowr6, superms, Caner4141, AMFİBİ(Yönetici), unicorns, StrangerXT(Yönetici), msakdogan, celchuk, traton, _vitaly_cl, Fatih GÜRER, burak erden, trusen, gitarcigokhan, tenahiz, Serdar017, dj.trust.06, EXPANDER, boksorburak, Halit61, MsTmS, ersingun, BARDO, sél@h@ttin

Alışveriş Edilmesini Tavsiye Etmediklerim:DrGokhan, selim321
  • benim modifiyeye lafım yok o 10 numara. seçilen temayı beğenmedim sadece... iyi satışlar...
  • Evet bencede seçilen tema hoş değil bilgisayar kasası ile kamuflaj savaş kan şiddet ne bileyim yanyana pek gelmemesi gereken kavramlar oyunlarda oynuyoruz ama sonuçta bilgisayar sadece oyun oynamak için değil. Tabi zevk meselesi ama onun dışında işçilik felan süper...

Orjinalden alıntı: s3k0

üzülerek söylemek istiyorum en sevmediğim modifiye forumda ama zevk meselesi tabi herkes beğenmiş sonuçta ama ben hiç begenmıyorum alacak arkadaşa hayırlı olsun

senden önce kimse olumsuz bişey dememiş :) senden sonra bir bir dökülüşler, ve malesef ben de senin fikrine katılıcam (bu malesef sana değil, fikrinin doğruluğuna :).

bu kadar emek harcanmış zaman harcanmış, görsel olarak daha hoş bi tema kullanılabilirid bence de.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.