Şimdi Ara

Silinen yorumu geri geitrme mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
41.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumuma yapılan bir yorumu sildim ve sildikten hemen sonra silinen yoruma cevap geldi. Silinen yorumu geri getirebilir miyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silinen Yorumları Geri Getirme

Silinen yorumları geri getirmek, platformlara göre farklılık gösteren bir işlemdir. İşte popüler sosyal medya platformları için silinen yorumları geri getirme yöntemleri:

YouTube Silinen Yorumu Geri Alma YouTube, silinen yorumları geri getirme seçeneği sunmamaktadır. Ancak, yorumu silmeden önce yorum geçmişini indirerek yorumu kurtarmak mümkündür.

TikTok Silinen Yorumları Geri Getirme TikTok'ta silinen yorumlar, yorumu silen kullanıcı tarafından geri getirilebilir. Yorumu sen sildiysen, geri getirme seçeneğin bulunmamaktadır.

Facebook'ta Silinen Yorumları Geri Getirme Facebook, silinen yorumları geri getirme seçeneği sunmamaktadır. Ancak, iletiyi silen kullanıcı tarafından geri getirilebilir.

Instagram Silinen Yorumu Geri Alma Instagram, silinen yorumları geri getirme seçeneği sunmamaktadır. Yorumu silen kullanıcı tarafından geri getirilebilir.

Önemli Not: Silinen yorumların geri getirilmesi, platformların politikalarına tabidir. Bazı durumlarda, silinen yorumlar geri getirilemeyebilir. Bu nedenle, yorum yapmadan önce dikkatli olmak ve silmek istemediğin yorumlarda değişiklik yapmaktan kaçınmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Durumuma yapılan bir yorumu sildim ve sildikten hemen sonra silinen yoruma cevap geldi. Silinen yorumu geri getirebilir miyim

getiremezsin
  • bildiğim kadarıyla 'geri al' diye bir buton bulunmakta eğer sayfadan hemen ayrılmassanız yorumu tekrar geri getirebilirsiniz
  • Alınmıyor muhtemelen ama yukardaki arkadaşın dediği gibi ayrılmamışsan sayfadan geri al tuşuna basabilirsin.
  • "Geri Al" butonunu paylaşımlarımızın altına yorum yapan arkadaşlarımızın gönderileri için kullanabiliyoruz diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.