Şimdi Ara

Silinen fotoğraf ve videoları geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. laptopta kurulu olan picasa3 içerisinde solda klasör halinde bulunan resimleri ve videoları klasör olarak yeğenim silmiş. geri getirmek için recuva ve recovery my files programlarını kurdum ama malesef geri getiremedim. harddisk tek parça. tüm veriler c de idi. bu resim ve videoları getirme şansım varmı? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yardımcı olacak birileri yokmu ki?
  • banderasantonio kullanıcısına yanıt
    R-Studio.v6.1.Build.153547.Network.Edition
    bununla 4 hdd kurtarması yaptım
    full yaparak kullanın. deneme sürümü ile kurtarma yapmaz
  • bilgisayara shadow explorer programını kur şansın varsa birkaç gün öncesşne kadar olan tüm belgelerini kurtarırsın hemde eski düzeni bozulmadan.normalde data kurtarma toplu halde kurtarır ama bu klasör yapısınıda bozmadan kurtarabilmeni sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

R-Studio.v6.1.Build.153547.Network.Edition
    bununla 4 hdd kurtarması yaptım
    full yaparak kullanın. deneme sürümü ile kurtarma yapmaz

internette kurulumunu araştırayım. teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banderasantonio -- 3 Ocak 2015; 22:48:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

bilgisayara shadow explorer programını kur şansın varsa birkaç gün öncesşne kadar olan tüm belgelerini kurtarırsın hemde eski düzeni bozulmadan.normalde data kurtarma toplu halde kurtarır ama bu klasör yapısınıda bozmadan kurtarabilmeni sağlıyor

dosyalar silineli 2 aydan fazla olmuş. yazdığına göre bu pek işe yaramaz gibi anladım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banderasantonio

quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

bilgisayara shadow explorer programını kur şansın varsa birkaç gün öncesşne kadar olan tüm belgelerini kurtarırsın hemde eski düzeni bozulmadan.normalde data kurtarma toplu halde kurtarır ama bu klasör yapısınıda bozmadan kurtarabilmeni sağlıyor

dosyalar silineli 2 aydan fazla olmuş. yazdığına göre bu pek işe yaramaz gibi anladım ben.

fark etmiyor geri yükleme noktaları ne zaman oluşturmuşsa o zamana geri alabilir.ben bir noteboka c yi 1 hafta geri d diskini 3 ay geri alabildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.