Teğmen
30 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 0)
Gönderileri

İnternette "Robot Kafalar" ın çektiği videoları izleyince 360 S10 robot süpürgeyi aldım. 05.11.2021 tarihinde elime ulaştı. ilk kullanımda harita düzgün çıkmadı ama 2. kullanımda haritayı çıkardım. evim dublex ancak iki katta da duvar içlerini bile halı olarak kaydetti (ekte fotoğrafı var). Bunu müşteri hizmetlerine ilettim, robotu reset leyip yeniden haritayı oluşturunca sorunun düzeleceği söylendi, şimdi müşteri hizmetlerine gönderdiğim haritaya baktığımda girilmemesi gereken yer olarak işaretlediğim yerde makinenin çalıştığını farkediyorum. Bu birinci sorun.

İkinci soruna gelirsek robotun öndeki döner fırçası biraz zorlandığında duruyor veya çok yavaş çalışıyor (bununda videolarını ekledim). Son olarak robot bazen çok ama çok yavaş çalışıyor, 2 metrekare bir alanı 2-3 dakikaya temizleyebiliyor (bununda videosunu yükledim).

[DHVIDEO=63492]

[DHVIDEO=63491]

[DHVIDEO=63490]

Bu ön fırça sorunu ve robotun yavaş çalışmasını müşteri hizmetleriyle görüştüm, müşteri hizmetlerinin verdiği cevap fotoğraf olarak ektedir. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere bu sorunlara karşı bana verdikleri cevap; "halımın robota uygun olmadığı kalın olduğu için zorlandığı ve zorlanmadan kaynaklı olarak ses çıktığını" belirttiler.

Tabi bu cevaplar bana yeterli gelmedi çünkü sorunlarımı açıklayıcı bir cevap olarak görmedim ve müşteri hizmetlerini telefonla aradım (11.10.2021) yaklaşık 6 dakikalık beklemenin ardından telefonda görüştüğüm yetkili mesajlarındaki bilgiye benzer şeyler söyledi. ben yeni robot kullanmadığımı, bundan önce kullandığım robotta bu tarz sorunlar yaşamadığımı, aksine bundan önce kullandığım robotun ön fırçalarının hangi zemin veya halı olursa olsun çok seri çalıştığını belirttim. 360 S10 modeli seçme sebebimin çoklu harita kaydedebilme özelliği olduğunu da belirttim. Kaldı ki halılarım çok kalın da değil, kalın olsa zaten halıya çıkamaz.

Bana verdikleri bu cevapla; ya robotuma uygun halılar almam gerektiği ! veya robotu iade etmem gerektiğimi anladığımı söyledim. ürünü iade alamayacaklarını belirttiler. ben daha yeni aldığım bir ürün iadesini yapacağım dedim ve görüşmeyi sonlandırdım.

Bu kadar şeyi uzatarak yazmamın sebebi; benim gibi sorunlar yaşayan olup olmadığını öğrenmek isterim. Bu sorunlar bana göre olmaması gereken sorunlar. ben mi yanlış düşünüyorum? sonuç da aldığımız robotlar ucuz robotlar değil. Özellikle bu robotu kullanıpta benim gibi sorun yaşayan var mı? Konunun uzmanı ve kullanıcıların yapacağı yorumlar için teşekkür ederim. Nihayetinde muhtemelen ürünü iadesi için göndereceğim gibi görünüyor.

0

||

Merhaba, kardeşim bekar evinde kullanmak için king krs 360 sebastian marka robot süpürge almayı düşünüyor. şu anki fiyatı 1299 TL. bu süpürgeyi kullanan var mı? alınabilir bir süpürgemi yoksa hemen hemen aynı fiyatlarda başka bir süpürge önerir misiniz?

Toplamda minimum net 450 litre (500 lt civarı ideal) iç hacme sahip no-frost buzdolabı için tavsiyelerinizi bekliyorum. Buzluk kısmının üstte olmasını istiyoruz. Bütçe olarak maksimum 4500 TL civarı. Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Eski Acer aspire 2920z model laptopu canlandırmak için işlemciyi ve hdd yi değiştirmek istedim. anakart intel GML960. üzerindeki işlemci T2370. İşlemci olarak T7500 aldım. işlemciyi taktım ve pc yi açtım fakat windows logosu gelince her defasında pc dondu. o nedenle win 7 kurulumuna geçtim. kurulumun ilk aşamasını tamamladıktan sonra yeniden başlatıp yine windows logosu gelince her defasında yine laptop dondu (hem ahci hemde ide olarak kurulumları gerçekleştirdim). wista, win 10 kurulumlarındada kuruluma geçemeden pc dondu. ram değiştim hdd değiştim hepsinde kurulumda bazen kurulumun başında pc dondu bazen kurulumun ilk aşamasında önyükleme yaparken dondu. tekrar eski işlemciyle win 7 kurulumuna geçtim ve kurdum. bios u güncel. laptopun üzerinde Phoenix Technologies LTD V 1.14 07.08.2008 güncellemesi mevcut.

T7500 işlemci ile bir sonuca ulaşamayınca T5750 işlemci aldım. Bunu taktım laptop açıldı ancak yaklaşık 1 dakika sonra laptop dondu. bu birkaç defa böyle oldu. sonrasında pc açılırken donmaya başladı. Bunda da bir sonuca ulaşamadım. Bu laptop u toparlayıp bir hayır işi yapmak istiyorum.

Benim bu işlemcileri kullanabilmem için yapmam gereken birşey var mı? işlemciyi halledebilirsem ssd alıp takacağım. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Eski Acer aspire 2920z model laptopu canlandırıp bir hayır işi yapmak istedim. Bu nedenle biraz araştırma yaptım. önce işlemciyi, sonrasında da ssd takmayı düşünüyordum. anakart intel GML960. üzerindeki işlemci T2370. İşlemci olarak T7500 aldım. işlemciyi taktım. önce pc yi açtım fakat windows logosu gelince her defasında pc dondu. o nedenle win 7 kurulumuna geçtim. kurulumun ilk aşamasını tamamladıktan sonra yeniden başlatıp yine windows logosu gelince her defasında yine laptop dondu (hem ahci hemde ide olarak kurulumları gerçekleştirdim). ram değiştim hdd değiştim hepsinde kurulumun ikinci safhasında laptop dondu. tekrar eski işlemciyle win 7 kurulumuna geçtim ve kurdum. bios u güncellesem sorun düzelebilir düşüncesiyle acer ın sitesinden bios güncellemelerine baktım. laptopun üzerinde Phoenix Technologies LTD V 1.14 07.08.2008 güncellemesi mevcut. ama acer ın sitesinde V 1.13 2008/12/08 tarihli güncelleme var. Dikkatimi çeken olay benim laptopta bios da şuan V 1.14 var ama tarih acer sitesindeki tarihten önce olmasına rağmen versiyon numarası yüksek görünüyor. Bu olabilir mi? versiyon numarası geriye doğru gidebilirmi? bundan emin olamadığımdan biosu güncellemedim.

Benim bu işlemciyi kullanabilmem için yapmam gereken birşey var mı? yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. 11.11 de trident android tv t527 model TV box aldım. İşlemcisi ve hafızasını iyi gördüğüm ve fiyatı da uygun geldiği için aldım. Ama öncelikle TV bağlantısını yaparken HDMI kabloyu görmedi. Farklı bir HDMI kabloyu taktım açıldı. Sanırım daha önce kullanılmış bir cihaz aldım. Çünkü android cihaza farklı bir isim vermişlerdi. Zaten açılışta herhangi bir güncelleme veya yeni bir açılış olmadı. Bu önemli değil aslında. Önemli olan internette videoları kesik kesik oynatıyor. İnternet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Prime video da hiçbir filmi açmıyor veya diziyi açmıyor. Daha tam kurcalamadım. ama yeni ve işlemcisinin iyi olduğunu düşündüğüm bir cihazın bu şekilde çıkması pek hoşuma gitmedi. Tv box larla ilgili fazla bir bilgim yok. Belki bazı yerlerde hata yapıyorumdur veya bir ayar değiştirmem gerekiyordur. Bu cihaza sahip olan ve benim de aynı sorunu yaşayan var mı acaba. Veya yapmam gereken bir şey olduğunu düşünen varsa yardımcı olursa sevinirim.
15 yılı aşkın bir süredir internetten alışveriş yapan biriyim. Bu yazıyı yazma amacım; titiz ve herşeyde dürüstlük arayan biriyseniz internetten bilmediğiniz bir konu üzerinde ve çok kısıtlı bir sürede hızlı alışveriş yapmanız gerektiği dönemlerde çok daha dikkatli olmamız gerektiğidir.

Z3 compact telefonumdaki dokunmatik arızasından dolayı çok hızlı bir şekilde sorunun çözülmesi için internette araştırma yaptım. 06.08.2018 tarihinde n11. gittigidiyor gibi sitelerde telefonuma ait ekranın satıldığını gördüm. sonrasında n11 de tahtakalebilişim adındaki dükkanda bu ürünü görüpwww.tahtakalebilisim.com sayfasına ulaştım. burada telefonla bu firmayı aradım ve telefonumun durumunu anlattım bana ellerindeki ürünün telefonuma uyumlu olacağını kendi sitelerindende bu ürünü alabileceklerini söylediler. bende telefonda görüştüğüm için ürünün sayfasındaki açıklamaları okumadan siparişi verdim.

Ürün elime ulaştı ve ürünü açmadan direkt telefoncuya götürüp takmasını istedim. telefoncu 1 saat sonra telefonu alabileceğimi söyledi ve bende 1 saat sonra telefonu almaya gittim. Telefonu aldığımda ilk gördüğüm şey camının çizikler içinde olduğu, yan kapaklarından birinin eksik olduğu ve kenarlarında küçük kırılmalar aşınmalar olduğuydu. Telefoncuya durumu sordum oda bana kapağın sarıldığı ambalajdan böyle çıktığını söyledi.

Ertesi gün yani bugün ilgili firmayı aradım. kendilerine durumu anlattığımda Bana aldığım ürünün sıfırmı yoksa 2. el mi olduğunu sordu. Bu sorusuna şaşırdım çünkü 2. el bir ürün satılırsa en azından ilan başlığına 2. el yazmaları gerektiğini kendi kafamda düşündüm. Firma sahibinin bu sorusuna cevap vermek için satın aldığım ürünün ilanına baktığımda "REVİZE" yazdığını gördüm. işin aslı yine kendimce bunun laf cambazlığı olduğunu düşündüm. çünkü ilanda revize hiç dikkatimi çekmemişti. Kendisine, telefonla kendileriyle görüştüğümde bununla ilgili hiçbirşey söylemediğini ilandada sonradan baktığımda hiç bir 2. el ifadesinin geçmediğini, en azından 2. el ürün sattıklarını söylemeleri gerektiğini, bu konuda empati kurup durumu öyle değerlendirmesini istedim. Üstelik bana sattığı ürünün yan kapağının olmadığını söyledim. oda bana ürünün yan kapaklarının zaten gönderilmediğini söyledi. ama ürün resimlerinde ekranın kapaklarının üzerinde olduğu resimdeki gördüğünüz ürünü gönderiyoruz demelerine rağmen bir kapağı eksik, camının her yeri çizik, kasanın kenarları küçük kırık ve aşınmış ürün göndermelerinin çok saçma ve doğru olmadığını söyledim. çünkü bu ürünün kapakları zaten ekranın üzerinde olması gerekiyor ve kapakları renk uyumlu olarak ayrıca bulmak zor ve pahalı.

Konuyu fazla uzatmadan bu tarz satışlarından dolayı teşekkür edip telefonu kapattım.

Burada satıcı iade bile istemiş daha ne yapsın diyenlerde olabilir ama bence her şeyden önce dürüstlük şart. Beğenmediyseniz ürünü iade edin denmesi güzel bir şey belki ama işin başında dürüst olup laf cambazlığı yapılmaması gerekir, benim gibi birçok insan ekran çok berbat bile olsa vakit sıkışıklığından veya uğraşmak istememekten dolayı ürünü iade etmez ve bunuda tahmin ediyor bu tarz firmalar.

Aldığımız ürün 3 kuruşluk bir ürün. İnsanlara bu şekilde bir satış yapılması ağırıma gidiyor.
Regal Termojet 961402T Kurutmalı Çamaşır Makinesini almayı düşünüyorum ama internette bu model ile ilgili yorum bulamadım. bu ürünü kullanan veya pozitif ve negatif yönlerini bilenb varmı acaba?
Merhaba. 2000 TL bütçem var. çamaşır ve kurutma makinası alacağım ama aşağıda belirttiğim modeller için tavsiyeye ihtiyacım var.

Kurutmalı Çamaşır makinası için hanigisini önerirsiniz?
1. Hotpoint-Ariston AQD970F 49ID TK KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNASI
2 Hotpoint RDPD 107617 JD TK Yeni Nesil Kurutmalı Çamaşır Makinesi
3. Vestel AKILLI 9614 TT Kurutmalı Çamaşır Makinesi
4. Hoover WDXA 4118AH A Enerji Sınıfı 11 Kg Yıkama 8 Kg Kurutma Kapasiteli 1400 Devir Çamaşır Makinesi

EĞER ÇAMAŞIR MAKİNASIYLA KURUTMA MAKİNASINI AYRI ALIN DERSENİZ
Çamaşır makinası:
1.SEG SCM 9120 T A++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
2. Indesit IWE 91283 SL C ECO TK A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Sadece kurutma için aşağıdaki modelin haricinde f/p olarak başka bir alternatif bulamadım.
1. HOOVER DNC D913 BX-S 9 KG KURUTMA MAKİNESİ

Siz hangisini önerirsiniz?
merhaba. fotoğraf makineleri konusunda hemen hiç bir bilgim yok.

Fotoğraf makineleri hakkında uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.

İhtiyacım olan makine; özellikle yakın çekim yapmamı sağlayacak, objektifi ile beni uğraştırmayacak, herşeyini otomatik ayarlayabilecek, hem fotoğraf hem video çekebilecek dayanıklı ve mümkünse GPS özelliği olan bir makine

Bütçem 1500 TL.

GPS li makineler, fiyatı çok etkiliyor ise bu özellik olmasada olur.

Tavsiyede bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hakkında
Forum İmzası:
Tabiki KARTAL :))
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Takım
Beşiktaş
Ses Sistemi
Creative
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 372
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 15.463 (Bu ay: 503)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.