İnternette "Robot Kafalar" ın çektiği videoları izleyince 360 S10 robot süpürgeyi aldım. 05.11.2021 tarihinde elime ulaştı. ilk kullanımda harita düzgün çıkmadı ama 2. kullanımda haritayı çıkardım. evim dublex ancak iki katta da duvar içlerini bile halı olarak kaydetti (ekte fotoğrafı var). Bunu müşteri hizmetlerine ilettim, robotu reset leyip yeniden haritayı oluşturunca sorunun düzeleceği söylendi, şimdi müşteri hizmetlerine gönderdiğim haritaya baktığımda girilmemesi gereken yer olarak işaretlediğim yerde makinenin çalıştığını farkediyorum. Bu birinci sorun.
İkinci soruna gelirsek robotun öndeki döner fırçası biraz zorlandığında duruyor veya çok yavaş çalışıyor (bununda videolarını ekledim). Son olarak robot bazen çok ama çok yavaş çalışıyor, 2 metrekare bir alanı 2-3 dakikaya temizleyebiliyor (bununda videosunu yükledim).
[DHVIDEO=63492]
[DHVIDEO=63491]
[DHVIDEO=63490]
Bu ön fırça sorunu ve robotun yavaş çalışmasını müşteri hizmetleriyle görüştüm, müşteri hizmetlerinin verdiği cevap fotoğraf olarak ektedir. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere bu sorunlara karşı bana verdikleri cevap; "halımın robota uygun olmadığı kalın olduğu için zorlandığı ve zorlanmadan kaynaklı olarak ses çıktığını" belirttiler.
Tabi bu cevaplar bana yeterli gelmedi çünkü sorunlarımı açıklayıcı bir cevap olarak görmedim ve müşteri hizmetlerini telefonla aradım (11.10.2021) yaklaşık 6 dakikalık beklemenin ardından telefonda görüştüğüm yetkili mesajlarındaki bilgiye benzer şeyler söyledi. ben yeni robot kullanmadığımı, bundan önce kullandığım robotta bu tarz sorunlar yaşamadığımı, aksine bundan önce kullandığım robotun ön fırçalarının hangi zemin veya halı olursa olsun çok seri çalıştığını belirttim. 360 S10 modeli seçme sebebimin çoklu harita kaydedebilme özelliği olduğunu da belirttim. Kaldı ki halılarım çok kalın da değil, kalın olsa zaten halıya çıkamaz.
Bana verdikleri bu cevapla; ya robotuma uygun halılar almam gerektiği ! veya robotu iade etmem gerektiğimi anladığımı söyledim. ürünü iade alamayacaklarını belirttiler. ben daha yeni aldığım bir ürün iadesini yapacağım dedim ve görüşmeyi sonlandırdım.
Bu kadar şeyi uzatarak yazmamın sebebi; benim gibi sorunlar yaşayan olup olmadığını öğrenmek isterim. Bu sorunlar bana göre olmaması gereken sorunlar. ben mi yanlış düşünüyorum? sonuç da aldığımız robotlar ucuz robotlar değil. Özellikle bu robotu kullanıpta benim gibi sorun yaşayan var mı? Konunun uzmanı ve kullanıcıların yapacağı yorumlar için teşekkür ederim. Nihayetinde muhtemelen ürünü iadesi için göndereceğim gibi görünüyor.
0
||
Merhaba, kardeşim bekar evinde kullanmak için king krs 360 sebastian marka robot süpürge almayı düşünüyor. şu anki fiyatı 1299 TL. bu süpürgeyi kullanan var mı? alınabilir bir süpürgemi yoksa hemen hemen aynı fiyatlarda başka bir süpürge önerir misiniz?
No-Frost Buzdolabı Tavsiyesi Lütfen
Laptop İşlemci Değişiminde Sorun Yaşıyorum.
Merhaba. Eski Acer aspire 2920z model laptopu canlandırmak için işlemciyi ve hdd yi değiştirmek istedim. anakart intel GML960. üzerindeki işlemci T2370. İşlemci olarak T7500 aldım. işlemciyi taktım ve pc yi açtım fakat windows logosu gelince her defasında pc dondu. o nedenle win 7 kurulumuna geçtim. kurulumun ilk aşamasını tamamladıktan sonra yeniden başlatıp yine windows logosu gelince her defasında yine laptop dondu (hem ahci hemde ide olarak kurulumları gerçekleştirdim). wista, win 10 kurulumlarındada kuruluma geçemeden pc dondu. ram değiştim hdd değiştim hepsinde kurulumda bazen kurulumun başında pc dondu bazen kurulumun ilk aşamasında önyükleme yaparken dondu. tekrar eski işlemciyle win 7 kurulumuna geçtim ve kurdum. bios u güncel. laptopun üzerinde Phoenix Technologies LTD V 1.14 07.08.2008 güncellemesi mevcut.
T7500 işlemci ile bir sonuca ulaşamayınca T5750 işlemci aldım. Bunu taktım laptop açıldı ancak yaklaşık 1 dakika sonra laptop dondu. bu birkaç defa böyle oldu. sonrasında pc açılırken donmaya başladı. Bunda da bir sonuca ulaşamadım. Bu laptop u toparlayıp bir hayır işi yapmak istiyorum.
Benim bu işlemcileri kullanabilmem için yapmam gereken birşey var mı? işlemciyi halledebilirsem ssd alıp takacağım. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Eski Acer aspire 2920z model laptopu canlandırıp bir hayır işi yapmak istedim. Bu nedenle biraz araştırma yaptım. önce işlemciyi, sonrasında da ssd takmayı düşünüyordum. anakart intel GML960. üzerindeki işlemci T2370. İşlemci olarak T7500 aldım. işlemciyi taktım. önce pc yi açtım fakat windows logosu gelince her defasında pc dondu. o nedenle win 7 kurulumuna geçtim. kurulumun ilk aşamasını tamamladıktan sonra yeniden başlatıp yine windows logosu gelince her defasında yine laptop dondu (hem ahci hemde ide olarak kurulumları gerçekleştirdim). ram değiştim hdd değiştim hepsinde kurulumun ikinci safhasında laptop dondu. tekrar eski işlemciyle win 7 kurulumuna geçtim ve kurdum. bios u güncellesem sorun düzelebilir düşüncesiyle acer ın sitesinden bios güncellemelerine baktım. laptopun üzerinde Phoenix Technologies LTD V 1.14 07.08.2008 güncellemesi mevcut. ama acer ın sitesinde V 1.13 2008/12/08 tarihli güncelleme var. Dikkatimi çeken olay benim laptopta bios da şuan V 1.14 var ama tarih acer sitesindeki tarihten önce olmasına rağmen versiyon numarası yüksek görünüyor. Bu olabilir mi? versiyon numarası geriye doğru gidebilirmi? bundan emin olamadığımdan biosu güncellemedim.
Benim bu işlemciyi kullanabilmem için yapmam gereken birşey var mı? yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
trident android tv t527 S905 X3 işlemcili !!!
|
|
|
|
|
Tabiki KARTAL :)) |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 372
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 19.289 (Bu ay: 478)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar