Şimdi Ara

Silinebilur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
30.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • değerli arkadaşlar. iphone 4s bulduk ve icloud aktifleştirme ekranında telefonun sahibinin notu ile karşılaştık. telefonun sahibi yabancı çıktı ve görüşmelerimiz sonucu telefonun iadesi için gereken işlemlerin ve ücretlerin telefon için değmeyeceğini söyledi.

    2 seçeneğim var.
    1. icloud kırarak açmak (telefon zaten kayıtsız. ipod olarak kullanılabilir. ya da çalışırsa imei kaydettirmek gerekir.)
    2. telefonun parçalamak :)

    iphonelar için icloud kaldırma yöntemi tabiki biliyorum. 5 de key paylaşılmasına karşı , 4s de son sürüm olan ios8.3 12F70 key paylaşılmadığından kırmak mümkün gibi görünmüyor.



    not: icloud şifresini kaldırmasını rica ettim. pc üzerinden kitlediğine göre kaldırabilir sanırım. aksi halde icloud şifresini tanımadığı yabancı birine vereceğini düşünmüyorum.

    siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ?




  • Adam eğer istemekten vaz geçmiş ise icloud şifresini versin, sende sonra o telefondan sil onun hesabını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun ilk sahibi icloud.com/find adresinden cihazı kaldırırsa sorunsuz olarak cihazı kullanabilirsiniz (tabi sim kilidi yoksa ve pasaport kaydı varsa)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktay811

    Adam eğer istemekten vaz geçmiş ise icloud şifresini versin, sende sonra o telefondan sil onun hesabını.

    Telefonun sahibi . i cloud şifresini verdi ve telefonu açtım. icloud.com dan da telefonu sildim.

    Cihazı pasaporta kaydettirdim ve kullanılır hale getirdim. icloud kırma ile uğraşmaya gerek de kalmadı
  • Mangalı yellemek için kullanabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihat1551

    quote:

    Orijinalden alıntı: oktay811

    Adam eğer istemekten vaz geçmiş ise icloud şifresini versin, sende sonra o telefondan sil onun hesabını.

    Telefonun sahibi . i cloud şifresini verdi ve telefonu açtım. icloud.com dan da telefonu sildim.

    Cihazı pasaporta kaydettirdim ve kullanılır hale getirdim. icloud kırma ile uğraşmaya gerek de kalmadı



    Güle güle kullan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler ablamin ipad mini 2'si var. Sim kart takilan modeli. Yillar once aldi ve faturasinida kaybetmiş. Ablam ipad air alinca bana hediye etti. Cihazi sifirladim ve malesef icloud sifrsi istedi. Aordugumda bilmiyorum sen acmistin dedi ve bende hatirlamiyorum. Acmanin hiçbir yolu yokmu. Satsam zaten 150 dolar etmez. Acmanin hiçbir yolu yokmu ? Ablam siradan bir kullanici. En son guncellemeyi vs yuklemistir. Acmamin imkanı yokmu yoksa vede çöp gibi kalacak. Yardimlariniz bekliyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canysf

    Beyler ablamin ipad mini 2'si var. Sim kart takilan modeli. Yillar once aldi ve faturasinida kaybetmiş. Ablam ipad air alinca bana hediye etti. Cihazi sifirladim ve malesef icloud sifrsi istedi. Aordugumda bilmiyorum sen acmistin dedi ve bende hatirlamiyorum. Acmanin hiçbir yolu yokmu. Satsam zaten 150 dolar etmez. Acmanin hiçbir yolu yokmu ? Ablam siradan bir kullanici. En son guncellemeyi vs yuklemistir. Acmamin imkanı yokmu yoksa vede çöp gibi kalacak. Yardimlariniz bekliyorum ?

    12 Kasım 2013'de piyasaya çıkan bir ürünü yıllar önce alan ve her uygulama indirirken girdiği şifreyi unutan ablanıza tebrikler. Şifreyi unutursunuz, gizli soruların cevaplarını unutursunuz, hesap alırken verilen mailinde şifresi her seferinde unutulmuş olur. Bu unutkanlıkla zaten cihazıda biryerde unutursunuz o yüzen hiç açmaya uğraşmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Yasadiginiz kafaya hayranim. Fakat gidipte üniversitede okuyup üstüne docentlik yaparsaniz en önemli derdiniz sifre olmuyor. Lise veya universite seviyesindeki sizler için COK GEREKLI kalabiliyor. Ayrica ablam android telefon kullaniyor. Evdeki ona ait tek ios cihazda o olduğunu dusunursek. Ve uygulama yuklemelerde sifreninde kapali olup benim kurmus olmami (ustunden koca 1.5 yil gecti) dusunursek. (Mail derken ne diyorsun anlamadim.) O anki ona sorup alalel ade cevaplarla olusturulmus cevaplarla cevaplayor olmamizi dusunursek. Acma demissiniz. Mazallah bu zeka seviyesi ve üslupla siz kaybetmesenizde beyninizi calarlar evel allah. Gidip bi icini doldurtup sıkı sıkıya geri kapattirin. Gelip simdi"kesin çalmışsin nerdenn anliycammmm ????" Dersin diye bastan diyorum. Kutusuyla caldim ben zaten hocam. Ben sadece gidip apple'la ugrasmamak icin sorum. Gelipte burda boş tatava yapip zaten boş laflarla dolu formu dahada boş mesajla doldurmayin. Ha yine inanmazsaniz yaa caldiysan diye evdeki 10 15 tane android fatura fiyatlari 2000den baslayan S6'lar note 3 ler note 4ler ile kanitlariz. Bunlari alip 1000 liralik tableti caldim ben. Tövbe allahim. Gelir simdi zengin hava atiyor der. Komiksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canysf -- 2 Ağustos 2015; 22:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Daha fazla boş ve sinirlendiren mesaji atamadan önce ben bir laf daha diyeyeyim. Zaten apple'nin kendi sitesindeki apple kimligimi unuttum linkine tiklayip ustune oldugu maili bilip ama onun sifresini bilmedigimden yazdim. Ve yolladim. 2 3 gune zaten cevabi gelir. Fakat gelmezse diye yazdim. Yani kendi aldigim cihazi yine kendim açarım koçum merak etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canysf kullanıcısına yanıt
    insanın olan iki gram aklı sadece egoya çalışınca şifre hatırlamak zor tabi, sizde haklısınız...
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Sifremi aldim. Onlar malesef sizin gibi zirlamak yerine yardim ettiler. Gidip ilerde ses cikarabilirsiniz benim isim halloldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Iyi diyorsunuz güzel diyorsunuz ama 40 veya 50 yasindaki sadece hava veya güzel diye kullandiklari cihazlarin kacinin gmail veya icloud sifresini biliyor tabiki sizinkinden farkliysa. Zaten kendi cihazinin sifresini unutuna diyecek laf yok onda cok haklisiniz ama 40 yasindaki kadinin 50 yasindaki adamin unutmasi sizce cok mantiksiz olabilir ama oyle insanlarin hayatina yeni giriyor o soylediginiz kavramlar ve hic yapmamissiniz belli ama gidipte amca ne yapim adini amca su ne olsun deyip hesap kurmamissiniz. Bizzat bu sorunu ablamda yasadim. Derdi tasasi unrunda değil. Aliyor ve kullaniyor. Zaten o kullanmaya devam etse yine sifre falan sorunu olmayacak çünkü tek isi program indir resim cekil muzik dinle video izle. Bu insanin ne icloudla nede ekran sifresiyle isi olmuyor. Tabiki bu ortak turkiyede mevcut. Gidip bir yabanci foruma bakarsaniz (sozde zeki milletler) hepsi unutmus ve dostane sekilde yardimlasiyorlar. Burda lafim size degil ama sonradan görme 2 3 velet bizimde ortamimimz boyleydi ama yeyip bitirdiler bu forumu. Oyle demek yerine yardimci olmak daha iyi. Simdi diyeceksiniz ya çalışsa ? Cok haklisiniz ama sizin actirmamaniz onu kullanmayacagi ajlamina gelmiyor ki. Adam gevey alir takar hele zaten o cihaz ipod ipad ise icloudu bugundan yararlanip etkinlestirmeden kullanir. O adami allaha havale edeceksin. Egerki zaten kani bozuksa o adam hersekilde parasini kazanir haramdan. Gidipte millete sen calmissin denmez demekte yanlis çünkü seni baglamaz. Egerki emniyet amiri isen gidip sikayet et polisse yerini öğren baskinmi yapiyorsun ne yapiyorsan yap burda gelipte boş boş konuşmanın anlami yok. Madem onlarin yaninda gercek sahiplerde yanacaksa bu konular silinip asla acilmayip yorumda atilmasin. Ne yapacaginizi bilmiyorsunuz yeminle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yurtdışı iPhone 6 icloud mail adresi belli ama şifre istiyor varmı çözebilen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, iphone 4 cihazimizi yaklasik 2,5-3 sene once turkcellden faturasiyla almistik, tabi fatura kim bilir nerede...
    Garantisi doldugu icin kirik olan ekranini disarida yaptirmak suretiyle telefoncuya biraktim. Ancak beyninde sikinti oldugunu, entegrelerin degismesi gerekecegini ve buna degmeyecegini soyledi. Ben olsun yapim dedim. Daha sonrasinda ise yapilamadigini soyleyip iade etti. Yaklasik 2 gun surdu bu olaylar. Su anda telefonu acmaya calistigimda ekranda itunes simgesi gorunuyor. Sanirim burada bahsettiginiz icloud kilitlenme olayi bu oluyor.
    Simdi ben bu telefonun mailini ve sifresini biliyorum ancak telefoncular yinede birsey yapilamayacagini, anakartin bozuldugunu soyluyorlar. Bana yol gosterecek fikir verebilecek kimse var mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaypel

    iCloud. Olan sorunlu cihazları parçalarını kullanıyoruz alım yapabiliriz

    bende iphone 5 kasa dolu haliyle ve icoludlu anakartı var.bataryası falan mevcut..ne kadara alırsın
  • Ya gecen Fbi istedi şifreyi appledan adamlar vermedi. 1 milyon dolara açtırdı fbi birilerine. Kim diyor 100 150 dolara açıyolar diye inanmayın
  • youtubeden ıcloud by pass bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masrafı pahalıdır 4 icin deymez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.