Şimdi Ara

Silinebilir - Yanlışlıkla 2 tane açıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Aslında tam Volvo V40 Cross Country'de karar kılmıştım ta ki Mercedes'e gidene kadar. Şimdi aklım çok karışık, yeni B180 serisini gayet başarılı buldum.

    Volvo V40 Crosscountry advance paket, otomatik vites, diesel ve sunroof dahil 110bin fiyat çıkardılar anahtar teslim. Güvenlik açısından Volvo'yu çok beğendim özellikle City Safe dedikleri frene basmakta geç kalırsan arabanın kendi fren yapması özelliği bence çok güzel. Ama eksi tarafı Advance paket almana rağmen geri görüş kamerası yok :((

    Bugun Mercedes'te A180 ve B180 modellerine baktım. B180 daha yeni olduğu için onunla ilgilendim, fakat onun da otomatik vites, sunroof'lu Premium Paketini 102 civarına bıraktılar fakat dizel değil ( ya yokmuş ya da ellerinde şuan yokmuş dizel). İçi gayet ferah, rahat. Fakat akıllı far sistemi xenon far yok bunlar eksi yönleri. Artı yönü ise Premium pakette bile Geri Görüş kamerası var.

    Şuan ikiye ayrılmış durumdayım, usta bilgili arkadaşların yorumları benim için çok önemli, neler önerirsiniz ve siz olsaydınız hangisi alırdınız? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 16 Aralık 2014; 18:26:25 >







  • B180 çok düz geldi bana. V40 çok beğendiğim bir araç. Şu anda bu fiyatlarda ve bu segmentte araç alacak olsam direkt V40 alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.