Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kutuda neden jelatin yok .

Bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Sabah SMS geldi 10:46 da

shop.samsung.com/tr den aldiginiz XXXXX nolu siparis XXXXXXXXX takip no ile Aktif Kurye'ye teslim edildi.
    Hasarli/eksik ürünleri teslim almayarak, tutanak tutturunuz. B002

shop.samsung.com/tr den XXXXX no'lu sipariş Aktif kurye ile dağıtıma çıkmıştır.
    Hasarlı ve eksik ürünleri teslim almayarak tutanak tutturunuz. B002

Gönderi Sorgulama | AKTİF İLETİ A.Ş.
    tr.aktif.com/gonderisorgulama/
    Aktif ileti ile gönderilen gönderilerinizin durumunu hakkında bilgiyi gönderi sorgulama bölümümüzden alabilirsiniz.
    tr.aktif.com/gonderisorgulama/
    buraya gelen numarayı, kayıtlı cep telimi ardından mail girerek çıkan ekranda kargomun dağıtıma çıkacağı, ben 1. adres te yazanı şeçtim. yeni adres vermedim.
    sonra kuryede/ dağıtım bölgede olduğunu gördüm.

birde telefon numarası na açıp samsungonline sistemde kayıtlı olan ama siparşiş yollandıktan sonra sorgusunu yapabildiğim cep telimi girdim, 1 adet paketiniz var dedi,
    robot 04eylül veya 5 eylüklde ulaşacak sabırlı olun oturun oturduğunuz yerde dedi.

Akşam üzeri 17 cicarıydı apartman önündeydim bir paket taşıyan ağabeyy sokak başında gözüktü koştum karşıladım yeminle :P hakkaten geldi.

Lansman gecesi online siparişten verdiğim 2 adet Note9 8/512 den Ikyanus mavisi değilde lavanta moru dağıtıma çıkıp sonunda ulaşmıştı. Paketşeme sıkışpıkış itişkakış idi, sotrdum kurye abimiz yerkapmasın desisi az olsun ucuza kapatalım mantığıdır dedi. Görüldüğü üzere her türlü bilgiyi öğenip doğrulayıp paylaşıyorum. Sipariş benim adıma ama benim değil idi ama ne olur oplmaz dedim paketin naylonunu kurye yanında açtım kutu rezalet (128 lik gelmişti tanıdıklara şahane kalır bu resmen gofret kutusu bulsalar onla yollayacaklar misali tam sığmamış zor kapatmışlar şişkin kalmış vs. ) Neyse gear iconX siyah + LAVANTA MOR Note9 8/512 lik kutusu teslim aldım.

Hiç açmadan emanet nede olsa alavak kişi tatilde gelene dek emanten yazıhanesine bıraktım.

KALDI bu siparişten OKYANUS MAVİSİ ama bugün Samsung Online MH leriyle görüşemedim , akibeti mechul nede olsa korkuyorum ki geceikecek diye. 1 Ekime kalırsa İPTAL süreci durumunu düşünüyor sahibesi.

Benim kendime aldığım EMAAR SAMSUNG DENEYİM MAĞAZASINDAN lansmna günü aldığım LAVANTA MOR'u 8/512 lik den hala haber yok. Bende duruma göre ya iptal/iade edeceğim, yada satacağım , hevesim kaçtı inanın sevinç bırakmadılar. Heleki arayıp buyrun geldi gelin deseler oraya gittiğimde ne olacağını hesaplıyamıyorum. Kimbilir belki hemen orda açarım hatta kaplama yaptırtırım, yada alın arkadaş feri iade ediyorum hatta iptal ediyorum teslim almadan , bakalım artık hangi MODE 'da olacaksam. Cidden hevesim kaçtı. Sevinemiyorum bugun anladım.

Maynuna döndük, köpek gibi bekliyorum zil sesinde, apartmanın dış kapısı bazen sıkıntılı işi gücü bıraktım sokak başında yol gözlyorum. Birde bugün olmazsa yarın deniyor. Neyse hadi 1 tanesinden yırttık.

Kaldı
    1 Note9 512 Okyanus mavisi 09/Ağustos 2018 lansman günü 2 siparişten kalanı
    1 Note9 128 lavanta moru 27Agustos önsipariş ( okyanuıs mavisi gecen cuma teslim edildi biraderime iconx gümüşgri)
    1 Note9 512 lavanta moru Emaar Samsung lansman günü

Hevesinizi kırmayım forumdaşlar NOTE9 ÖnSiparişZEDELERİZ nede olsa. Önsipariş verip herkesten önce biran önce gelsin derken, elalemin cihazlarınabile dokunmak teslim almak istemiyorum. Adam kadın yanımda note9 la cebelleşiyor , dokunmak bakmak dahi istemiyorum. Satın aldığım kılıfları bugün cihazı alan tandıklara al kullan benim şimdilik ihtiyacım yok dedim , şaşırdılar.

Duygular hevesler karmançorman. Bu gidişler sizlerin cihazları teslim edilecek bakalım bizimkinin akibeti neolacak. Dupont kızacak bana karamsarım diye inan ne diyeyim sütten ağızmız yandı, yoğurtdu üfleyerek bile yemeğe korkar olduk.

İNŞALLAH HERKESİN TEZ ZAMANDA TESLİMATLARI GERÇEKLEŞİR.

GoGo ne kızması kardeşim, sen haklıymışsın zaten. Dün bugün kaç tane twit attım samsunga tınlayan kale alan bile yok. Destek birimine mail attım yine tık yok. Müşteri hizmetleri desen papağan gibi gına getirdiler.

Bugün hiç kimse sma almamış yani napıyor bu samsung anlamış değilim. İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz telefonlarımıza ve biter bu bekleyiş

• Daha 9 ağustostan bekleyen kişiler var siparişlerde. Benimki önümüzdeki haftaya kaldı bence. Bende de heves meves kalmadı. Geçici telefon olarak kullandığım z5 e alıştı resmen ellerim.

• sstarr S kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum. Saat hediyeli S9 da almistim. Iki cihazin guzelce yerlestigi bir kutuda gelmisti. Bu sefer aceleye gelmis gibi. Ustunkoru paketleyip yollamislar. Ama hersey yolunda. Telefon gayet guzel. Cok memnunum.

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

• 14.08 siparişleri ulaştı ama hala 09.08 de sipariş verip ılaşmayan arkadaşlar var. 14.08’den sonrası ise hala kargoya verilmedi. Bu durumu bir mantığa oturtmak imkansız bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

GoGo ne kızması kardeşim, sen haklıymışsın zaten. Dün bugün kaç tane twit attım samsunga tınlayan kale alan bile yok. Destek birimine mail attım yine tık yok. Müşteri hizmetleri desen papağan gibi gına getirdiler.

Bugün hiç kimse sma almamış yani napıyor bu samsung anlamış değilim. İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz telefonlarımıza ve biter bu bekleyiş
    Amin inşallah. Bugün biraderim aramış hani 128liklerden birini yolladınız diğeride 5 dakka sonra sipariş verdik hemde okyanus mavisini yolladınız bakın eşimle boşanacağız o da lavantamorunu bekliyor demiş. Seninde dediğin gibi bozuk plak/papağan ... Abi diyor sen haklıymışsın.

Hani ben hangi natık ile hangi sıra ile neye ggöre nasıl ve KİME GÖRE yolluyorlar anlayamadım. Hadi ben sabıkalıyım bana küsler beni sevmezler anladıkta yahu ulusal bir faciaya dönüştü sevkiyat. Okyanus mavi 128 geliyor , lavanta moru 128 gelmiyor. ( aynıgün 5 dakka arayla sipariş) Lavanta moru 512 lansman gününden bugün geliyor, okyanus maviyi sakın sormayın 3-4 gün . ne bitmez 3-4 gün ben anlatamadım. yok 28inden sonra PLANLANACAKMIŞIZ DEDİK. Ahan size plan :(

Neyse susayım moral bozmuyum.

Bir teselli kulaklık fiyatını kadıköydeki telefonculara sordum hiç tanımayan direkt 450 TL den alırım dedi ( bu arada renk soran olmadı). Yani tanıdık telefoncum 500den alıor diye düşünyorum. Bu arada 600 TL den satışta idi 999TL lık resmi etiketli mağaza resmide var arayan arayana, kapıda ödemeli alıım diyen, 550 olurmu diyen dolu. Haa 450 diyen mezarcı ölğüsevici birkaç kişide çıktı tabi. Dedim üste para vereyim. Neyse sövecem. Pazarlık yok yazıyorsun takas yok diyorsun. Ohaa ne teklifler neredeyse 600 TL lık BT kulaklığa 1000 TL lik takas önerim farkı istiyorlar: bence açıklamayı okuyan yok resme ve fiyata bakıp direkt yapışıyor. Bir tanesi 2 gün bakamadım ilana, ardarda yıldırım gibi mesaj atmış , bide azar yedik cevap vermiyon satıldımı vs..

Cep telefonlarımızı alabilirsek satmak zor değil. ama fiyat biraz göreceli.

Ben çift hat kullandığımdan asıl derdim kulaklık ve telefon satmak değil idi. Zaten benim kendime ait tek cihazım Emaardan önsipariş note9 gelene kadar emektar Note8 çift hatlı exynoxlu volteli olan N950F modelini buyback için ben peşinen verdiydim. şimdi emektar samsgung Galaxy J710F (2016) duos çift hatlıyı kullanıyorum, 2 gün pil gece mece kapatmak vs yok. herdaim açık. küçük kibar ele avuca tam oturuyor, ama dışarda note8 in güğneş altında bile görünebilirliği yok, resmen ağaçaltı, duvar gölgesi arıyorum , vampir misali güneşten kaçıyorum .

Hah nereye bağlıyacam buda benim uslumum tarzım YOĞURTY YİĞİŞİM uzatıyorum demi GEVEZEYİM Kİ BEEENNN ( artık inandım ben bile anlamıyorum ne dediğimi anlayan beri gelsin )

@tnrskr de çift hatlı sevici :P bugün güya soruyorum ama kalp krizi geçiröediğime şükür.

sıkı durun elinizde su varsa bırakın, çay kahve varsa uzaklaşın.

SAMSUNG GALAXY NOTE 9 512 GB8 RAM SIFIR DUOS $ 1.529
    CIHAZ SIFIR 512 GB 8 RAM CIFT HATLI MODELIDIR.AVRUPA MODELIDIR. 1 AY MAGAZA GARANTIMIZ VARDIR. ALANA HAYIRLI OLSUN.
    Kayıt Türü : Pasaport Kayıtlı
    Garanti Türü : Garantisi Yok

Haydi hepimiz birer huni alalım gelelim

• quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Bilemiyorum. Saat hediyeli S9 da almistim. Iki cihazin guzelce yerlestigi bir kutuda gelmisti. Bu sefer aceleye gelmis gibi. Ustunkoru paketleyip yollamislar. Ama hersey yolunda. Telefon gayet guzel. Cok memnunum.
    kargo desisinden tasarruf etmek içinmiş. Kurye ye sordum. dediki sebeb budur tahminim, banada mantıklı geldi.
    Üstad su akar yolunu bulur 1500 dolar falan bilimkurgu fiyatlar. Bu mallar burda satılacaksa makul fiyatlar olacak. Çift hatlı 512 gb olan 5 binli seviyelere düşer çok yakında. Döviz tabi çok abartmazsa. Daha iphone geliyor mate 20 Pro var piyasada sadece note dan oluşmuyor. Ama şunu biliyorum note serisinin dünyada en iyi satıldığı ülkelerden Türkiye bu pazara özel fiyat her zaman olur.

• Bir ara karşıya doğubank falan taraflarına geçip çifhatlı note9 ların piyasasının nabzını araştıracağım . ama çok erken şu lansman bitti bitiyor 7Eylül de son. Sonra bazı şeyler olacak ani yükselip inişler malum dolar haricinde de oluyor, ama zamanla benim emin olmasamda aklımda kalan kadarıyla yada kendimi kandırıyorum NOTE lar 1000 USD civarıdır , sonra 900 USD 800 USD hatta 700USd civarına kadar geriler. Arab kökenli ülkelerden 650USD ye note lerin getirilip satıldıklarını anımsıyorum geçmiş örneklerde.
  • 17.08'de sipariş veren arkadaşlarda da bir hareket yok mu hala? Bezdum daa bez-dumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

17.08'de sipariş veren arkadaşlarda da bir hareket yok mu hala? Bezdum daa bez-dumm
    durum raporu ne mail geldi gecenin sessizliği bozdu, nede şu ana kadar SMS , beklemedeyim merkez :D
    Anlaşıldı GoGo, beklemeye devam.. :D
  • Yurtiçi Kargo aradı az önce. Dedi ki 512 gblık okyanusu bugün ayağınıza getireceğiz, hazır mısınız?

Benden önce sipariş verenlere herhangi bir bildirim gelmeyip, şuan telefonun teslim edilecek olması gerçekten garip ve anlaması zor.

Zafere sadece beklemeye devam edenler ulaşacaktır. Sabretmeye devam!
  • cessetti C kullanıcısına yanıt
    Hocam Günaydın siparis tarihiniz neydi ?

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Günaydın. Sipariş tarihi 13.08.2018 22:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: cessetti

Yurtiçi Kargo aradı az önce. Dedi ki 512 gblık okyanusu bugün ayağınıza getireceğiz, hazır mısınız?

Benden önce sipariş verenlere herhangi bir bildirim gelmeyip, şuan telefonun teslim edilecek olması gerçekten garip ve anlaması zor.

Zafere sadece beklemeye devam edenler ulaşacaktır. Sabretmeye devam!
    Hayırlısı önsiparişZedeleriz biz nasıl olsa, ben kurtuldum ohh ne ala demedim hiç, demem de inşallah, o sebeble hayıorlı uğurlu olsun. Darısı gelmeyeyenlerimiz bekleyenlerimize.

Bu arada e-fatura kesilip haberiniz olmadan direkt yurtiçi arayıncamı haberiniz oldu ? Öyleyse acaip bi süpriz olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Bir ara karşıya doğubank falan taraflarına geçip çifhatlı note9 ların piyasasının nabzını araştıracağım . ama çok erken şu lansman bitti bitiyor 7Eylül de son. Sonra bazı şeyler olacak ani yükselip inişler malum dolar haricinde de oluyor, ama zamanla benim emin olmasamda aklımda kalan kadarıyla yada kendimi kandırıyorum NOTE lar 1000 USD civarıdır , sonra 900 USD 800 USD hatta 700USd civarına kadar geriler. Arab kökenli ülkelerden 650USD ye note lerin getirilip satıldıklarını anımsıyorum geçmiş örneklerde.
    Ben hergün Sirkeci deyim arada Doğubank a gidip dolaşıyorum dün gitmiştim Note9 çok az mağazada var şu an birazdan dışarı çıkabilirim yine uğrar çift hatlı Note9 ların fiyatını sorarım sizin için..
  • Amazon dan biraz öğrenenler keşke, ön sipariş nasıl oluyormuş. Ses seda yok halen. Ben bu haftada geleceğini sanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.