Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah hocam güzel ve güvenli bir kutu ile birlikte kulaklıklarımız da gelir.. Samsung ekstra hediye yollamış mıdır sizce?? ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin gözü aydın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra7o

Evet hocam nihayet bekleme bitti ama hevesim kaçtı o ayrı kullanır mıyım şuan hayır ama belli de olmaz hani hoş en nihayetin de x le mutluyum Apple Music ile apayrı mutluyum aylık 6.99 ses kalitesi spotify dan hem daha kullanışlı hem daha kolay o yüzden yüksek ihtimal satacağım çünkü bu bekletme olayı hakikaten uzun zaman aldı heves filan bırakmadı ayrıca ekstra bir bunca zaman bekletme için bir hediye ben olsaydım gönderirdim özür mahiyetinde olmaz o ayrı elbette
    Apple music androidde de var. Ben kullanıyorum, çok memnunum. Aklınızda olsun.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim arkadaşım. İçinize sinen ve güzel bir ekran camı bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

GoGo sana da sms geldi di mi kardeşim? Benim siparişim yurtiçi kargoya verilmiş, takip numarasını girince çıktı bilgiler. Ürüm teslim alınmış ama kafamı karıştıran bir şey var. İstanbul - Düzce arası kargo bir günde geliyor ama tahmini trslim süresi 24.09 yazıyor neden anlamadım. Acaba kargoya geç verildiği için kargo yarın akşam mı yola çıkacak?
    benim iptal etmemi bekliyorlarmış hani eş dost arkadaş tanış hepisine aldırdık sonra önsiparişZEDE olunca İPTAL ettirdik, İnanın bir ara ben bile EKİME KALACAK diye TUTUŞTUM.

üzüleceğimiz duruma sevindik resmen. Ama Samsung ben gibi heryerde samsung kullanan , kullandırtan müttefikini kaybetmek üzere. Şu son demleri.

SMS geldi bana ben size yanlış eksik acele bilgi vermeyim diye saatlerce tüm kaynaklarıma ulaştuım , yada araştırdım soruşturdum , net bilgiler edinip yazdım, kargoya verilmiş gibi sms geldi ama benim araştırmalarım daha kuryelere verilmediği yönünde en azından benim ki için NET söylüyorum birebir konuşup kargımun akibetini sorgulattım. Depodan bölge dağtıma gittiği görülüyor ama kimde meçhul. Fakat KURYE arkadaş ve şefi ile konuştum CUMA günü eğer zimmetlerlerse ona, bana CUMA gün içinde söz verdi ulaştıracağım dedi. Yani cumartesi ve pazartesine kalma riskini azalttım. ( kurye yemin etti abi dedi eğer bizim birimde olsaydı söz dedi sana perşembe geceyarısına kadar ulaştırırım diye, bekletti, sonra kapattı araştırdı sistemden bulamadı, telefon ile ulaştı) Eğer sabah çok erken alır ise bana mümkün olan en erken saatte ulaştıracak, size kutu detayını ve iconX akibetini yazarım. Kutu muhtemelen önceki postlarda attığım küçük iğreti sıradan gofret kutusu gibi olan kutu. Kuryeler daha önce nakliye taşıma yer kaplama maliyetlerinden buna geçti dedi, jest kediyesi olmayacak, inşallah yanılırım, iconX2018 evet telefonlarımızla gelmesi gerekiyor ( AMA SON YAZILANLARA BAKINCA PEMBE KALMIŞ STOKTA siyah ve Gümüşgri sıkıntılı olabilir, İNŞALAH OLMAZ. O sebeble e-fatura ve kutu içeriğini konrol etmeliyiz hepimiz.

henüz şu dakka itibariyle e-fatura gelmediği için belirsizlik var. Saat 02 ile 04 arası gelir umudum hala var. e-faura yollandığı zaman sms den daha garanti oluyor.

Bu yazdıklarım ARVATO - AKTİF KURYE - İSTANBUL İÇİNE ÖZEL DAĞITIM için , YURTİÇİ veya başka KARGO İÇİN BU SEFERKİ DAĞITIM İLE İLGİLİ BİRŞEY BİLMİYORUM. Ama tecrübeyle sabit araştırıp soruşturn gerekirse paketiniz araçta bekletirlir, araçta cumartesine kalsa bile dağıtıma çıkmasa bile , ben kaç defa gidip ŞUBEDEN aldım , araçtan indirip elden teslim yaptılar haftasonunu kurtardım. Yurtiçi MH leri ve Şubenizden ayrı ayr sorgulatın. Yurtiçinin sistemi kötü, mutlaka dediğim kaynaklardan teyit alın, kargonuz araçta olupğ şubenizin önünde duruyor bile olsa, hala toplama merkezinde gözükebilir vs.. Kargo şubeye gelip kurye ye verildiğinde insafina kalırsınız, AMA BEN TELEFON AÇIP AMAN SİZ ZAHNET ETMEYİN BEN GELİP ALICAM derim sabah sanah. Angaryadan kurtulup 1 paket dağıtmadıklarından hayhay derler. İnanın akşama kadar ağaz olmaktan veya yarına kalmasından , cumartesi yarım gün hoo pazartesi hatta salıya kalmasından yırtarım.

Sabah ola hayr ola.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Az önce e-faturam geldi, Banka kredisiyle alanlara 2. fatura gelecek muhtemelen.

GALAXY NOTE9 512GB (OKYANUS MAVİSİ)
    GEAR ICONX (2018) (SİYAH) KABLOSUZ KULAKLIK

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

• http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-note-9-512-gb-akilli-telefon-lavanta-moru.html

en ucuz bu birde sahibinden sitesinde kapalı kutu hiç açılmamış 7250 tl dedi 7-7250 olursa alacağım bu hafta bir adet eğer burda da satacak olan varsa özelden ulaşabilirse memnun olurum okyanus mavisi arıyorum kulaklıkla beraber hiç açılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-note-9-512-gb-akilli-telefon-lavanta-moru.html

en ucuz bu birde sahibinden sitesinde kapalı kutu hiç açılmamış 7250 tl dedi 7-7250 olursa alacağım bu hafta bir adet eğer burda da satacak olan varsa özelden ulaşabilirse memnun olurum okyanus mavisi arıyorum kulaklıkla beraber hiç açılmamış
    Burdaki herkes çok eziyet çekti benim gibi parasını peşin verip 7500 TL 9 Ağustos lansman gününden beri bekleyen de var.

Zarar ettik mağdur olduk sinir hastası olduk, en ufak kıvılcımda patlamaya hazırız bazılarımız.

Kadıköydeki ÖLÜCÜ telefon alıcıları bile kulaklıksız peşin fiyata daha iyi fiyat çektiler.

Ben istanbul Kadıköy Acıbadem teslim elden nakit peşin açılmamış sıfır kutu KULAKLIKSIZ 7250 TL alabilirsin.

illede kulaklık istersenhttps://shop.samsung.com/tr/level-u-flex-kablosuz-kulaklik-2 okyanus mavisi yaklaşık 1 yıl garantisi olan değişimden Emaar samsung dan teslim aldığım sadece kutusunu açıp denediğim kulaklıkla beraber sana 7500 TL ya bırakırım. ( oda içimden bile gelmediği halde hadi bir kıyak olsun mahiyetinde)Bak eş dost akraba gelse alamaz bu fiyata, yolla bir arkadaşını getirsin nakiti alsın ambalajında kutusunda açılmamış mühürleri seal üzerinde kapalı kutu sıfır cillop Note9 8/512 Okyanus Maviyi.

birde burası aslında yeride değil , biz burda başka amaçla toplanmış vaziyetteyiz. ama bu 2. mesajın neyse dedim cevapladım. mağduriyetimizden fırsat doğsun istemeyiz. Ekimin 1 i itibariyle siyah stok biter 9300 TL ya çıkar münferit hediyesiz taksitsiz satış oturur. Heleki dolara dizgin verilemiyorda, ne yaptılarsa olmadı. Yıl içinde bir zam dan daha bahsediliyor.

Bana gece 2.47 gibi faturam gelmiş. Fatura tutarım 6.000 TL. Hemen itiraz yazısı yazdım geri cevap olarak..
    Dün gece saat 8 de teslim edilen kargo için 1 dakika önce kargonuz dağıtıma çıktı diye sms geldi, bu hıza çok ama çoook şaşırdım gerçekten.. Faturada siyah iconX yazıyor kutuyu kontrol edeceğim telefon ve kutu belirtilen renk ve faturada yazan imei numaraları mı diye..
    İnşallah bugün hepimizin telefonları gelir, bu konu da bir anı olarak kalır
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    inşallah zaten yolum sizin oralara düşerse haber edip çay/kahve içmeye geleceğim. Bu kadar çile çektik , sonu hayırlısı olsun. Burda en azından güzel bir bilgi havadis paylaşımlarına vesile oldun bu başlık ile.

İnşallah kargon tez zamanda ulaşır, bugünden sonraya sarkmaz da kocaman bir ohh çekersin ( çekeriz)
    Hocam her zaman beklerim. Düzce merkezde bosch yetkili bayisiyim. Kime sorsan gösterirler zaten..
  • Az önce Samsung 7.499,01 TL'lik ikinci faturayı gönderip ilk gönderdiği faturayı iptal etti. Telefonum da gelince her şey tamam olacak inşallah..
  • Arkadaşlar benim telefonum ve kulaklığım teslim edildi. Faturadaki telefonun ve kulaklığın imei numaralarını kontrol ettim, aynı imei numaraları.. Telefon mavi, kulaklık siyah gelmiş hiçbir sıkıntı yok çok şükür.. Bu arada telefon küçük kare kutuda geldi, büyük içinde sünger olan kutuda değil ama iyi kutulanmış ve ürünler zarar görmemiş hiçbir şekilde.. Darısı hepinizin başına inşallah..
    Bu arada konyu elimden geldiğince iyi yönetmeye çalıştım. Hepiniz hakkınızı helal edin.. Sizi tanımaktan mutluluk duyuyorum..
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :) şahsen söylemem gerekirse konu yönetiminiz gayet başarılı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada benim gibi değişim kampanyasından yararlanıp da eski telefonunu Samsung'a gönderen veya gönderecek olan var mı? Ben eski telefonumu 7 Eylül'de gönderdim ve hâlâ geri dönüş yok, telefonun akıbeti de belli değil, kimsenin bilgisi yok. Ucuza alalım derken baya pahalıya gelecek bu gidişle benim telefon :)
  • Arkadaşlar daha telefonlarınızı almadınız sanırım, kimseden ses çıkmıyor =)
  • Konu artık pasif hale düştü kanaatindeyim. Konuyu kapatıyorum, hepinize telefonlarınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.. İyi günler
  • Kargom henüz gelmedi :( Perşembe den beri bekliyorum. Kargonun akibetini bilen yok. Samsung, Arvato, depo, bölge dağıtım, kurye MH. leri ve kurye arasında telefon trafiğindeyim.

Kadıköy acıbadem kargom, göztepeye, başka yerlere, ordan ümraniye vs yolculuk yapıyormuş. Bulamıyorlar :P Gezgin bir telefon çıktı kendisi Koreden veya nere üretimi ise ordan sonra leyleği havada gördüm, eyliya çelebiyim dedi ve dur durak bilmeden dolaşıyor.

Herkes topu suçu sorumluluğu birbirine atıyor.

hepinizden özür dilerim sanırım aranızdaki en bathsız bedevi, çölde kutup ayısı, şansız olan benim ki suçum note9 önsiparişi vermek oldu baksanıza benim yüzümden neler çekti millet. ben hariç herkese ulaşmış oolmasıda ne ala. atgoda ne cenabet adamsın derler ya ahanda tam öyle işte. şimdiden note10 siparişi vereyim de inşallah samsung fabrikası çöksün , iflas etsin , çalışanlar sürünsün , EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ALLAH BELASINI VERSİN. SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNSÜNLER İNŞALLAH. Bedduada inşallah bana değilde onlara misliyle döner döner başları beladan kurtulmaz. küfürbaz ettiler, beddua eder ettiler, sebeb verenler utansın

Ne önsiparişmiş yaa, ne bathsız talihsiz mişim kardeşim yaa.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.