Şimdi Ara

[SILINEBILIR]i3 6006u Günlük Kullanımda Problem Çıkarır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar bu bölüm genelde desktop cpu lar için ama cevap alabilirsem sevineceğim.

Bir sorun çıkartmayacağını düşünüyorum ama yine de fikrinizi almak istiyorum i3 6006u günlük kullanımda problem oluşturur mu?

Sadece ofis, sosyal medya için kullanılacak. Biraz daha düşmek mümkün ama almışken biraz olsun ileriye dönük olsun diyoruz. Pentiuma falan düşmek istemiyoruz.

Vakit ayırıp cevap verenlere çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 2 Şubat 2018; 17:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günlük kullanım için gayet yeterli bir işlemci.
  • Günlük kullanım için yeterlidir, fakat disk mutlaka ssd olsun.

Led tv'ye bağladığım mini pc mevcut onda da i3 6100u işlemci mevcut sizin işlemciden 1 tık iyi ama performansları yakın sayılır. İlk aldığımda içinde sata disk vardı ve ölü gibiydi, ssd takınca kendine geldi cihaz, ram'de 4 gb ona rağmen windows 10 ile gayet akıcı çalışıyor, 4k video bile oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 31 Ocak 2018; 21:11:17 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Ssd gerçekten çok güzel bir nimet fakat bütçe kısıtlı olduğundan aradığım fiyat aralığında (max. 2000₺) ssdli model bulabilir miyim bilmiyorum.

Notebooku babam için alacağız. Kullanım amacı ofis ağırlıklı (alınma amacı kitap yazmak) ve ayrıca sosyal medya kullanımı olacak. O yüzden orta halli bir işlemci de yeterli olur diye düşünüyorum :)

Cevabınız için tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 31 Ocak 2018; 22:5:15 >
  • Hiç sıkıntı yaratmaz yanına bide ssd al uçak olur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Cevabınız için teşekkür ederim.

Ssd gerçekten çok güzel bir nimet fakat bütçe kısıtlı olduğundan aradığım fiyat aralığında (max. 2000₺) ssdli model bulabilir miyim bilmiyorum.

Notebooku babam için alacağız. Kullanım amacı ofis ağırlıklı (alınma amacı kitap yazmak) ve ayrıca sosyal medya kullanımı olacak. O yüzden orta halli bir işlemci de yeterli olur diye düşünüyorum :)

Cevabınız için tekrar teşekkür ederim.

Bütçeyi biraz daha aşağı çekme şansınız varsa ssd'yi sonradan kendinizde alıp takabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. ideapad 320 düşünüyordum fakat ürün hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum o yüzden artık düşünmüyorum.

Celeron'a a kadar da düşmeyelim hocam ya :)

• @Mugetsuga @berk768 Teşekkürler

@donanımcı123 Teşekkür ederim hocam

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Elbette İ3 serisi daha iyi ama SSD olması cezbedici. Günlük kullanım için ideal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Mugetsuga @berk768 Teşekkürler

@donanımcı123 Teşekkür ederim hocam

Bütçeyi 100 lira civarı daha arttırırsanız 256 gb ssd'li hemde i5 7200u olan bir model var.

Isınma sorunlarını çözdülerse hp markası düşünülebilir.
    https://www.incehesap.com/hp-250-g6-1xn34ea-notebook-fiyati-37694?ref=akakce&v=1.45.7

2000 tl altı ise bu model var, sizin işlemcinin aynısı fakat 256 gb ssd var.
    https://www.webdenal.com/hp-3gh64es-250-g6-i3-6006u-4gb-256-gb-ssd-2gb-vga-15-6-hd-free-dos_963910.html

Yalnız freedos bunlar işletim sistemi yok, onu ayarlarsınız bir şekilde oem lisanslar 20-30 liradan başlıyor çok sıkıntı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 31 Ocak 2018; 22:56:13 >

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hp düşünmüyorum hocam

• quote:

Hp düşünmüyorum hocam

Laptop şartmı?

• Maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.