Şimdi Ara

silinebilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    silinebilir!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkarci -- 13 Mart 2015; 19:08:13 >

Kız istedik, vermeyenler:
    (Alışveriş yaptıklarım) SeVeRaL, YasiKa, HepYek, fener87, 2. el alışveriş, skywalkertrance, bigmucit34, WinPeAcE, 1Devil1, DsgnrYgt, ea_wanted, activ, hapymyday, iquana, sahafiec, adam06, highvoltage, elektronik__manyak, Berkorn, Storm Bringer, red a!ert, radikal90, rainbowr6, sedoman34, quafir, dizanteri
  • hocam bu fiyata satabilirsen valla helal olsun ne diyeyim... hayırlı satışlar

• h_sencel kullanıcısına yanıt
    hocam acelem yok cihaz kenarda duruyor. ben aldığımda fabrika çıkışlıydı ve upgrade ettim. almak isteyen biri de eminin öyle düşünür. ee ugrade ucuz bişiy olmadı benim için ve almak isteyen biri bu fiyatın makul olduğunu bilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(Alışveriş yaptıklarım) SeVeRaL, YasiKa, HepYek, fener87, 2. el alışveriş, skywalkertrance, bigmucit34, WinPeAcE, 1Devil1, DsgnrYgt, ea_wanted, activ, hapymyday, iquana, sahafiec, adam06, highvoltage, elektronik__manyak, Berkorn, Storm Bringer, red a!ert, radikal90, rainbowr6, sedoman34, quafir, dizanteri
  • Merhaba;

Bunun tam olarak model numarası nedir detaylı teknik özelliklerini görmek istiyorum.
    http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.0-15-early-2011-unibody-thunderbolt-specs.html

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkarci

Cihazın garantisi bitmiş olup türkçe klavyeli türkiye cihazıdır.
    Forumda bir arkadaştan alıp üzerine upgrade yapmıştım.
    cihazın orjinalinin üzerine 8x2 gb toplam 16 gb özel macbook rami taktım.
    Ayrıca OCZ Agility3 120 gb SSD taktım.
    Cihaz sorunsuz ve şarj etmeden 2 tane filmi üst üste izletecek kadar bataryası dayanıklı.
    Bootcamp ile Windows 7 kurdum fakat alacak arkadaş istemez ise silebilirim.
    Ayrıca cihazda tüm Adobe programları crackli kuruludur. (master collection kurulumu)
    İsteyene tüm mac program arşivini içerisinde yollarım.

Cihaza taktığım ram ve SSD vatandan alınmadır.
    Ayrıca DVD writer yerine hard disk takmak isteyen arakadaşa bir adet HDD Caddy yollayacağım.
    2 adet thunderbolt to HDMI dönüştürücü yollayacağım.(ses sistemi destekleyicisi vardır.)
    Ayrıca cihazın kutusu faturası yok fakat özel Belkin marka çanta ile yollayacağım.
    Bir adet likralı Casecrown marka koruma kılıfı ile yollayacağım.
    Ayrıca ekranda mat koruması bulunmaktadır ve bir adet yedeği gönderilecektir.

Cihazda en son sürüm OSX Mavericks yüklüdür.

Ürünün Ramin, SSDnin ve çantanın vs detaylı özellikleri aşağıdaki linklerdedir.

http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.0-15-early-2011-unibody-thunderbolt-specs.html

http://www.vatanbilgisayar.com/8gb-value-ddr3-1333mhz-cl9--mac-notebook-tek-modul-ram.html

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-agility-3-20nm-serisi-sata-30-ssd-525mb-okuma_-500mb-yazma.html

http://www.vatanbilgisayar.com/f8n097earl-notebook-cantasi-156.html

http://www.ebay.com/itm/Schutzhulle-Krone-Neopren-Tasche-Fur-13-Apple-Macbook-Retina-Display-Pink-/141322710475?pt=DE_Technik_Computerzubehör_Notebook_Taschen&hash=item20e77d6dcb

http://www.ebay.com/itm/Anti-reflective-Anti-Glare-Matte-Screen-Protector-Film-15-Inch-MacBook-Pro-/290709084460?pt=US_Screen_Protectors&hash=item43af9c992c

Arkadaşlar fiyat : 3200 tl

Lütfen fiyat hakkında yorum yapmadan bu yazıyı okuyun.
    Sadece Ramler 400 tl ve SSD 400 tl.
    Toplamda 800 TL bunların farkını ve yanında gönderdiğim aksesuar vs cihazın temizliğini düşünürseniz sevinirim.
    İsteyene foto çekip mail, whatsapp yoluyla yollayabilirim.
    Takas yoktur.

Hayırlı satışlar , takipteyim :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenleafffff -- 24 Temmuz 2014; 17:03:10 >

• Pil yüzdesi ve devir sayacı kaçtır? özelliklerini biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim.
    SİLİNEBİLİR ///
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msnmaster kullanıcısına yanıt
    hocam detaylı bilgileri alttaki linkten görebilirsiniz.
    pil yüzdesi %86 cycle 658

• Güzel kardeşim yani olmaz bir fiyat yazmışsın ısrarla ilanı güncelliyorsun :) Bahsettiğin upgrade ler zamanında o paraya mal olmuş olabilir ama şimdi ssd özellikle yarı fiyatından da ucuza upgrade edilebilir 400 tl nin :)

Bence sen onları ayrıca sat, makineyi orijinal ramleri ile uygun bir fiyata listele, sahibinden.com dan müşteri bulursun burada piyasa her zaman düşük olur. 3200 tl ye retina ekran 2.el bulunabiliyor. 256 ssd li , çok daha üstün bir cihaz 2kg vs.

3000 tl çok yüksek sattığın ürüne. 4 yıllık olacak 3 ay sonra :)

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    hocam bana 15 inc 4 çekirdekli 3200 tlye retina macbook pro ilanı göster bende indirim yapayım.
    ama bulamazsan??

• onurkarci O kullanıcısına yanıt
    Canka1, Sintai

iki nick de sattığı ürünleri 3300 e çekti ben 3000 e istedim biraz öldürdüm filan :) 3200 e anlaşırdık sanırım zorlasam. 3200 e ilan olması gerekmiyor. 3400 de , 3200 gibi değerlendirilebilir. Bulursam 1500 e mi düşeceksiniz de bulamazsam ??? ne ? Buldum sayın işte ben boşa laf konuşmam, yalan da konuşmam var diyorsam vardır. 1 ay içinde 2 tane oldu, biri hala vardır belki bakmak lazım satıldı mı bilmiyorum.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    hocam nick değil link verin görelim.
    ben forumdaki fiyatları kontrol ederek konuşuyorum.
    gerçi şuan size ne desem boş gelicek ne de olsa 3400 3200 le aynı sizin için. 200 tl fark gözünüze gelmiyordu alsaydınız o teklif verdiğiniz ilandaki cihazı. ama ölücülük başka bişiy tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

fiyat 3200 zaten ama alıcaksan sana düz 3000 yaparım
    ama şöyle birşey var sen zaten alıcı değilsin sadece yazmak için yazıyorsun
    fiyatı ne kadar indirirsem indireyim bu makine seni zaten aşar

Peki kardes

http://g.bf4stats.com/1b1k/pc/MardinliPasa47.png

• Eskiden elma ağacının gövdesini sallar sallar elma düşürmeye çalışırdık. Buradaki elma senin makine oluyor :)
    Forumlarda şöyle bir durum var; eline 5-10 tane makine gelmiş geçmiş olan piyasada bir ürünün ne kadar edebileceğini iyi kestiren kişiler kendilerini tutamıyor, böyle senin ilanın gibi ilanlara yorum yazıyor. Sen de pek ters çıkmamışsın, daha kötülerini gördük yıllarca eyvallah, ama aylarca bekleyerek aslında o yorumların doğru olduğunu anlaman %99 ihtimal.
    Kimisi yardımcı olmak için fikrini yazıyor, kimisi elindeki makineyi geçenlerde daha ucuza vermiş acısı kalmış yazıyor, kimisi "eergh be kardeşim azıcık öğrenin şu işleri" diye dayanamıyor darlanıp yazıyor...
    He kimisi de benim gibi boş boş yazıyor. Affola. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Takas için dükkanımdaki ürünlere bakabilirsiniz.

hocam zaten kimse early 2011 alan satmıyor. retinadan önce üretilen en iyi modellerden biriydi.
    ayrıca hiç upgrade edilmemiş aynı model ürünü 2500-3000 tl isteyenler var.
    ben hiç masrafsız herşeyiyle satıyorum onuda göz önünde bulundurmak gerek

Ben öyle bi ilan göremedim acaba ilgili ilanları bizimle paylaşabilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Boşver herkesin macbook'un ne olduğunu bilmesine veya senin açıklamana gerek yok. millet macbook görünce bu ne işlemci düşük ekran Kartı yok, çalışıyormu bari diye dalga geçiyor ama sistem ve görsel uygulamalar nvidia quadro'lu pc'den kat kat hızlı ve stabil Çalışıyor. 0.00001 mm'lik oyuncak plastiği bilgisayarlara 2000 lira verip macbook'un fiyatını çok görüyorlar.

Weatherman, ağzına sağlık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 30 Ekim 2014; 23:33:12 >
  • Early 2011 SAKIN almayın . Early 2011 modellerinde ısınmadan dolayı GPU problemi ortaya çıkıyor . En çok sevilen model falan değil 2011'ler en nefret edilen model . Doğru alan satmıyor çünkü bilgisayar çöp oluyor . Arkadaş bu problemi belirtmiş olsaydı keşke .
    http://www.macworld.co.uk/news/mac/widespread-2011-macbook-pro-failures-continue-petition-3497935/
    http://appleinsider.com/articles/14/01/16/owners-of-late-2011-macbook-pros-report-critical-gpu-failures-system-crashes
    çok daha fazla sitede bulabilirsiniz bu tip haberleri.

• celaldk kullanıcısına yanıt
    Yahu benim Macbook'umda böyle bir problem yok. Olsa belirtirim zaten. Karşılaşmadığım bir problemin, nesini belirteyim? Siz durup dururken niye ilanımı karalıyorsunuz?

Gidin paylaşımızı başka yerde yapın. Satışını yaptığım ürüne iftira atmanın, ilanımı kirletmenin lüzumu yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.