Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çamaşır makinesi arıyorum. 1000 TL civarına çıkabilirim. Gri olanlardan istiyoruz ve 7 kg kapasiteli olmalı. fazlası gereksiz azı yetersiz olabilir.. samsung WF1702WQR düşünüyorduk ama almayın şeklinde tavsiyeler geldi forumdan.. şimdi yeni bir model bakıyorum. siemens olabilir ya da lg.. her eşya farklı marka olsun istemiyorum da o yüzden aslında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 10 Temmuz 2012; 10:27:22 >

XBox Live GamerTag: goruggio87
  • illa samsung alacaksan samsung wf0804w8e modelini al daha ucuz olan bütün ürünleri eski fırcalı motordur...

samsung wf0804w8e zaten 1150 tl 150 tl daha ver daha yeni bi cihaz almıs olursun kardes...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

illa samsung alacaksan samsung wf0804w8e modelini al daha ucuz olan bütün ürünleri eski fırcalı motordur...

samsung wf0804w8e zaten 1150 tl 150 tl daha ver daha yeni bi cihaz almıs olursun kardes...

ya işte gri olsun istiyorduk da o yüzden arayış içindeyiz.. gri olup da direct drive özelliği olan makul bişey bulsam hemen alcam..
    İhtiyacımız olan tek şey Sevgi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

hocam malesef istediğiniz özellikteki bir makineyi 1000 tl almanız zor. ama ibrahiminde dediği gibi yada 1200 e çıkarsanız şeçeneğiniz çoğalır.

http://forum.donanimhaber.com/m_62953909/mpage_1/f_/key_//tm.htm

yeni başlık açtım.. bulaşık+çamaşır 2000 gibi düşünüyorum. biraz üstüne çıkabilirim belki..
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.