Şimdi Ara

silinebilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

Benim arkadasim 1.5 yildir kullaniyor bir kere ekran kartinda sıkıntı cikmis ucretsiz bir sekilde aras kargo ile gondermis sonra bilgi almak istediginde bizzat ekran karti ile ugrasan kisi ile gorusmus ve ariza giderildikten sonra yine aras kargo ile ucretsiz bir sekilde gonderilmis arkadasim cok memnun bende ona bana da alalim diye siteye bir baktik bu kampanya var iki gun icinde babami ikna edip hemen siparis verdim ben 20 nisan da siparis verdim o gun sondu siparis isi bitti diye biliyorum hala devam mi ediyor ediyorsa bence bir dk bile dusunmeyin hemen siparis verin

Eylül siparişi mi verdiniz?

Sitede sepete ekle diyince 1400 küsür fiyat çıkıyor. Bitmemiş heralde daha, nisan sonu olabilir.

:S Şaka gibi, gece 00.30 gibi olan kampanya şimdi yok. Yuh abi yuh :S az sonra yaparım siparişi diyodum.

Yok varmış hala. Üstte yazıyordu önceden, alt satıra geçmiş. Son teslimat tarihide bi ay ileri fırlamış, fiyat yine aynı oluyor ama. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

15 günlük fark var ekim teslim tarihlerinde ama ikisinde de 700 tl düşülmüş. Aptal oldum yemin ediyorum sabah sabah.

Arkadaş , sen neden bahsediyorsun

• Dün 'teslimat' yazan kısmın altında yazıyordu -300 tl diye. Bugun girdim göremeyince panik oldum. Kampanya altında yazıyor simdi. Oyalamayın beni siparis vercem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dün 'teslimat' yazan kısmın altında yazıyordu -300 tl diye. Bugun girdim göremeyince panik oldum. Kampanya altında yazıyor simdi. Oyalamayın beni siparis vercem.

Eylül siparişi vereceksen arkadaşlara ekle
  • Arkadaşlar bişey sorucam. Siparişi şimdik versek ödemeyi ne zaman yapıyoruz teslimatta mı yoksa sipariş verirken mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: JavaKing

quote:

Dün 'teslimat' yazan kısmın altında yazıyordu -300 tl diye. Bugun girdim göremeyince panik oldum. Kampanya altında yazıyor simdi. Oyalamayın beni siparis vercem.

Eylül değil ekim 1 ayda gecikmeli gelse, kasım.

Neyse ya, beklenir. Zaten şimdi finaller var. Temmuza kadar doluyum. Ağustosta güzel bi tatil yaparım. 2-3 ayda bekleriz artık n'apalım. Asus K5sv mi Lenovo Z570 mi diye düşünürken bi haftadır, Monster çıktı şapkadan.

Bu arada mobildeyim ekleyemedim arkadaşlara. Sen ekleyebilir misin

@noofsayt
    Ödemeyi siparişi verirken yapıyosun. 12 taksit aldım, gelene kadar yarısı bitecek işte taksitlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 26 Nisan 2012; 13:52:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noofsayt

Arkadaşlar bişey sorucam. Siparişi şimdik versek ödemeyi ne zaman yapıyoruz teslimatta mı yoksa sipariş verirken mi ??

Aldıktan sonra ki ilk ödeme zamanında başlıyor. Ben eylül de olanı sipariş verdim makina gelene kadar taksit bitmiş olacak (yani inşaAllah)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JavaKing

quote:

Eylül değil ekim 1 ayda gecikmeli gelse, kasım.

Neyse ya, beklenir. Zaten şimdi finaller var. Temmuza kadar doluyum. Ağustosta güzel bi tatil yaparım. 2-3 ayda bekleriz artık n'apalım. Asus K5sv mi Lenovo Z570 mi diye düşünürken bi haftadır, Monster çıktı şapkadan.

Bu arada mobildeyim ekleyemedim arkadaşlara. Sen ekleyebilir misin

@noofsayt
    Ödemeyi siparişi verirken yapıyosun. 12 taksit aldım, gelene kadar yarısı bitecek işte taksitlerin.

O nasıl finaller yav ağustosa kadar Bizim finaller 10 günde bitiyor Aynı durum bende de oldu Z570'i kafaya koymuştum arkadaşların çoğunun vardı fakat forumda bu kampanyayı gördüm. Forumda ki arkadaşlardan Allah razı olsun

• Aslında finaller haziran 20de bitiyor da, 2-3 hafta sonra bütünleme sınavları var. Büyük ihtimal kalıcam bende bütlere. Temmuzun ortasını bulucak yani memlekete dönmem. O sıralarda da araştırır alırım diyodum bi tane. Ama gerek kalmadı artık.

150 küsür gün var yav

• ya illa beklemek zorundamıyız arkdaşlar yani para vermeden 30 gün içerisinde gelmiyor mu? Hadi 60 gün olsun
  • Hem güzel hem ucuz ama para yok.
  • quote:

Aslında finaller haziran 20de bitiyor da, 2-3 hafta sonra bütünleme sınavları var. Büyük ihtimal kalıcam bende bütlere. Temmuzun ortasını bulucak yani memlekete dönmem. O sıralarda da araştırır alırım diyodum bi tane. Ama gerek kalmadı artık.

150 küsür gün var yav

Aynen , daha çok var fakat zamanın ne kadar hızlı geçtiğini iyi biliyoruz

• Siteden kaldırılmış bu ürün geçenlerde durumum yoktu diye bekledim şimdi sipariş vermeyi düşünüyordum ileri tarihli ne oldu bunun son durumu?
  • sorunlu çıktı.Isı ve kasa kalitesi
    w150 ye dönüşüm yapıldı topluca gibi
  • Değiştirmek için 1 hafta önce mail attım cevap yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 402878

Değiştirmek için 1 hafta önce mail attım cevap yok

Müşteri hizmetlerini arayıp kadir beyle görüşmeni tavsiye ederim.Monsterın sitesinin alt kısmında olması lazım telefonları.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.