Şimdi Ara

silinebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

merhaba arkadaşlar monsterin bu ürününümü almalıyım yoksa msi 620x i7 olan modelinimi almalıyım?
    ekran kartı görüntü ses ve diğer özellikleri açısından karşılaştırırsanız çok iyi olur. 2 modelden birini almayı düşünüyorum.

Görünüş dışında Monster her konuda Msı modele göre daha üstündür
    gerek işlemcisi, gerek ekran kartı ge620dx e göre oldukça performanslıdır

http://www.notebooksbilliger.de/msi+gt70+i789blw7h+gtx+670m Türkiye icin evet, ama Yurtdisinda eger para durumunuz biraz müsait ise cok iyi secenekler de mevcut...

Sayet 1500 eurom olsaydi, 1500 euroya alinabilecek monster bilgisayar ile bunu kiyaslamak enteresan olabilirdi :)

Isin ilginci birileri iyi servis anlayisiyla bir marka yaratmak icin cabaliyor herseyden önce takdire deger olan budur.

Gelelim benim durumuma; 1500 euro gibi bir param yok.

800-900 euroya bir dell düsünmüstüm, kim ne derse desin 3 toshiba 2 de DELL kullanmis birisi olarak (toshibalar sahsima DELL calistigim firmalara aitti) Kararlilikta DELL gercekten cok iyi iken , ayrica toshiba cephesinde 200mmx deki kalite beni hayranlari arasina katmaya yetmis iken 3,5 sene evvel core2duoya verdigim servetin karsiligi 1-2 ayda dökülen kasa oldu. Servis minimum 3 hafta dedigi icin (Almanya'da müsteri memnuniyeti ve servis kalitesi emin olun Türkiye'den iyi degil) de degistirme sansim olmadi keza kendi bilgisayarimla uyduruk bir yazilim firmasinda calisiyordum.

Hele ki HP, marka ürün kötülemek olarak degerlendirebilirsiniz ama ben su ana kadar onlarca arkadasim arasindan HP markasiyla ne Almanya'da ne de Türkiye'de problemsiz olarak memnun bir sekilde notebookunu kullanan kimseyi görmedim! Belki sizin ki öyledir ama ben tanik olmadim. Bu kadar da iddaali konusabilirim.

Firma servis noktasinda ürününün ve ürününden de önemlisi müsterisinin yaninda olabiliyorsa ve bunu da "off yine mi siz" yerine getirin hallediverelim diyorsa bu müsteri icin büyük bir nimet iken, benim gibi yurtdisinda yasayip da MONSTER almayi düsünen bir adam ne yapsin?

Bilgisayari alip yurtdisina ciktigim anda olusabilecek bir problem beni oldukca düsündürüyor, yada bilgisayari teslim alacak olan ailemin bilgisayari yeterince test etme imkani ve bilgisinin olmamasi...

Sizce DELL mi Monster mi?

Güvence ve tamahkarlik mi, performans ve risk mi ? (Risk benim sahsi durumumdan ötürüdür, katiyen kimseyi kötülemek yada yanlis anlasilmak istemem)

Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makist -- 14 Nisan 2012; 5:16:12 >

• sadece sunu sormak ıstıyorum asus g serisin soğutucu paneli çok gelişmiş toshıba soba gibi geldi bana monsterın soğutma durumu nedir ben sahsen bunları denedim kullandım 10 saat oyun oynadım asus g serisi ile banamısın demedi peki monster ne yapar ne olur ısınma nedir bu konuda bir bilgi bbulamadım ınternette siz ne diyorsunuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: Yr_aSa

İntel in ivy birige işlemcileri leptoplar için haziranda piyasa süreceğini açıklamıştı bunun teslimat süresine etkisii olur heralde?

Sn. Yr_aSa;

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/intelin-ivy-Bridge-islemcilerin-lansmanini-one-cekmesi-bekleniyor.htm linkindeki Donanım Haber Editör'lerinin yazısını okuyarak bu konudaki endişelerinizi giderebilirsiniz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Bravo doğrusu , bu kadar detaylı bilgilendirme yapmanız takdire değer , teknik bilgisi yeterli olmayan kullanıcılar rahat edeceklerdir.

• şimdi 20 nisana kadar sipariş verirsek 400 küsür TL indirim ( kdv dahil ) oluyor ve 1-15 temmuz arasinda mi aliyoruz? 400 tllik indirimi istemeden simdi alma şansimiz var mi stoklardan? Veya daha erken bi tarih? Ayrica linux yerine baska bir işletim sistemi kurabiliriz istersek sonradan degil mi? Bir de 4-5 yil idare edebilir mi oyun açisindan?
  • Q61QAL511 ve Q61QAL512 olarak iki modelin bulunmasının sebebi, sanırım sonraki kampanyanın ayrı olması dolayısıyla. Yani bundan sonra sipariş verecek olanlar Q61QAL512 modelini 1.724 liraya 1-15 temmuz arasında alacak,daha önceden sipariş verenler ise hiçbir farklılık olmayan Q61QAL511 modelini 1-30 haziran arasında alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

şimdi 20 nisana kadar sipariş verirsek 400 küsür TL indirim ( kdv dahil ) oluyor ve 1-15 temmuz arasinda mi aliyoruz? 400 tllik indirimi istemeden simdi alma şansimiz var mi stoklardan? Veya daha erken bi tarih? Ayrica linux yerine baska bir işletim sistemi kurabiliriz istersek sonradan degil mi? Bir de 4-5 yil idare edebilir mi oyun açisindan?

En erken 30 mayıs-30 haziran arasında alabilirsiniz gibi gözüküyor.
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=415941&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR linkte en erken tarih aralıkları belirtilmiş, o zaman da 2.182 tl'ye geliyor.
    Ben de eski kampanyadan vermiştim siparişimi, hepimizin ilk işi windows 7 kurmak olacaktır sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: duranaki

Kampanyanın cazibesine kapılıp,bi tane de ben sipariş verdim.Sabretmeyi beceremem ama F/P kafamı allak bullak etti,İnşallah haziranın son gününe kadar bekletip çıldırtmazlar...

Bundan sonrası ya sabır , ya sabırrrrrrrrrr...

Sn. duranaki;

Bu durum bizim dışımızda gelişen bir durumdur. Biz siparişlerimizi yurtdışına notebook üreticilerine verdik. Bundan sonrası onların notebooklarımızı üretip bize teslim etmesine ve ürünlerimizin elimize ulaşmasına bağlı. Biz de sizleri bekletmek istemiyoruz buna emin olabilirsiniz. Ürünlerimizin sitemizde geniş bir tarih aralığına yayılmasının sebebi de sizlere karşı teslimatlarda mahçup olmak istememizden kaynaklanmaktadır. Ancak ürünlerimiz elimize belirtilen tarih aralığından daha önce ulaşması durumunda elbette biz de sipariş sırası önceliğine göre ürünlerimizin teslimatlarını en kısa zamanda siz değerli müşterilerimize gerçekleştirmek istiyoruz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Bizimkisi şu anda beklentiden ibaret. Şirketin teslimat tarihini geniş bir tarih aralığına yaymasını anlıyor, hatta takdir ediyorum.

Yeni bir bilgisayar alırken sabırsızlanmayan var mıdır ki?Hele ki görmeden, bakmadan, denemeden.....
    Kaldı Minimum 43 gün maks 73 gün.

• Siparişi verdim , hayırlı olur İnşaAllah. En geç teslim alacak benim galiba (1-30 Eylül)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JavaKing

Siparişi verdim , hayırlı olur İnşaAllah. En geç teslim alacak benim galiba (1-30 Eylül)

benimki de eylül ama o paraya gt540+i5 laptoplar yerine oyun canavarı aldık ki değecek bence :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

quote:

Siparişi verdim , hayırlı olur İnşaAllah. En geç teslim alacak benim galiba (1-30 Eylül)

benimki de eylül ama o paraya gt540+i5 laptoplar yerine oyun canavarı aldık ki değecek bence :D

Seni arkadaş olarak ekledim , fikir alışverişi yaparız Notebook geldiğinde taksitler bitmiş olacak Kasa alüminyum değilmiş , soğutma sisteminde sorun olabilir. Bekleyip göreceğiz 6 ayımız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabukadnezar -- 19 Nisan 2012; 12:35:58 >

• quote:

quote:

quote:

Seni arkadaş olarak ekledim , fikir alışverişi yaparız Notebook geldiğinde taksitler bitmiş olacak Kasa alüminyum değilmiş , soğutma sisteminde sorun olabilir. Bekleyip göreceğiz 6 ayımız var

tamam kasa önemli değil isterlerse ana kartla ekranı sarıp göndersinler :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kasa önemli değil isterlerse ana kartla ekranı sarıp göndersinler :D

Ateş gibi olmasın yeter Beyaz bi notebook alacağımı hiç tahmin etmezdim , imkansızlık işte

• valla ısınma konusunda rahat ol ivy bridge az ısınıyor diye lanse edildi ama biz yine de soğutucu alırız beyaz olması şık aslında :) logitechin maclerdekinin aynısı kablosuz klavye mouse seti alırız hem tuşlar eskimez hem kirlenmez :D

• quote:

valla ısınma konusunda rahat ol ivy bridge az ısınıyor diye lanse edildi ama biz yine de soğutucu alırız beyaz olması şık aslında :) logitechin maclerdekinin aynısı kablosuz klavye mouse seti alırız hem tuşlar eskimez hem kirlenmez :D

Ucuza bulursan haberim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: katsumoto36

Özgür bey 2 gb gddr3 yerine 1gb gddr5 gelebilirmis (benimde isteğim bu yönde) bu konuda bizi bilgilendirirmisiniz? Haziran ayı teslimatlarinda bu upgrade kesinleşirse çok sevinirim

saygılarımla

1 gb gddr5 ?
  • quote:

Evet gt650m in performansıni gddr5 e göre belirlendi benim siparişini verdiğim gddr3 ama 5 in performansi çok farkeder gibi görünüyor bakalım monster notebook yetkilileri müşterinin yanında yer alıyorlar o yüzden bu markayı seçtim o yüzden 5li versiyonu için rica ettim. Sende rahat ol bana çok güven verdiler şimdiye kadar

Ben kısmetse Eylülde teslim alacam o zamana kadar hangi güncelleme olursa haberim olur ona göre bir yol izleriz artık
  • quote:

quote:

Evet gt650m in performansıni gddr5 e göre belirlendi benim siparişini verdiğim gddr3 ama 5 in performansi çok farkeder gibi görünüyor bakalım monster notebook yetkilileri müşterinin yanında yer alıyorlar o yüzden bu markayı seçtim o yüzden 5li versiyonu için rica ettim. Sende rahat ol bana çok güven verdiler şimdiye kadar

Ben kısmetse Eylülde teslim alacam o zamana kadar hangi güncelleme olursa haberim olur ona göre bir yol izleriz artık

javaking dostum benimki de ddr3, ddr5 daha performanslı olur ama eylül gelmeden değişimi bildirmek lazım sonuçta üretim yurtdışında oluyor acaba fiyat farkı öder miyiz?telefonunu pm at kardeşim konuşalım bunları ;)

• mesajım bulunsun. fiyat iyiymiş ama şu full hd çözünürlüğe bi bluray bu işlemci ve ekran kartına ssd iyi gidermiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musivga

mesajım bulunsun. fiyat iyiymiş ama şu full hd çözünürlüğe bi bluray bu işlemci ve ekran kartına ssd iyi gidermiş...

ağzından bal damlıyor da öğrenciysen olmuyor bunlar :D ilhan bey size bi sorum olacak ddr3 2gb yerine ddr5 1gb gt650m gelmesi mümkün mü? harika olurdu: )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 20 Nisan 2012; 17:59:45 >
  • Selamlar,

İlk defa bir notebook alacağımdan tereddüt içerisindeyim. Diğer bütün modellerle monster'ın bu modelini karşılaştırdığımda bariz bir donanım farkı olduğunu gördüm. Hatta notebookcheck sitesinde ekran kartı listesinde gt 650m 1. sınıf ekran kartı olarak gözüküyor. Tabi masaüstü kullanıcısıyım detaylarla çok ilgim yok. Fakat 128 bit olması ve ddr3 olması kafamı karıştırdı. Ben masaüstü modelinde 128 bit ekran kartını sırf performans düşüklüğü yüzünden 256 bit ve aynı hafızaya sahip atinin bir modeliyle değiştirdiğimde çok ilginç bir şekilde inanılmaz bir performans artışı oldu. Neredeyse 2 3 kat diyebilirim.

Sormak istediklerim;

-Bu ekran kartının oyunlardaki testi herhangi bir sitede mevcut mu?
    -Peşin alma durumum yok, Halkbank gibi bir karta en fazla ne kadar taksit yapabiliriz?

Notebooku her alanda performanslı kullanmak istediğim için ince eleyip sık dokuyorum. monsternotebook.com sitesinden de mesaj attım fakat henüz cevap gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.