Şimdi Ara

silinebilir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakanaslan

Selamlar,

İlk defa bir notebook alacağımdan tereddüt içerisindeyim. Diğer bütün modellerle monster'ın bu modelini karşılaştırdığımda bariz bir donanım farkı olduğunu gördüm. Hatta notebookcheck sitesinde ekran kartı listesinde gt 650m 1. sınıf ekran kartı olarak gözüküyor. Tabi masaüstü kullanıcısıyım detaylarla çok ilgim yok. Fakat 128 bit olması ve ddr3 olması kafamı karıştırdı. Ben masaüstü modelinde 128 bit ekran kartını sırf performans düşüklüğü yüzünden 256 bit ve aynı hafızaya sahip atinin bir modeliyle değiştirdiğimde çok ilginç bir şekilde inanılmaz bir performans artışı oldu. Neredeyse 2 3 kat diyebilirim.

Sormak istediklerim;

-Bu ekran kartının oyunlardaki testi herhangi bir sitede mevcut mu?
    -Peşin alma durumum yok, Halkbank gibi bir karta en fazla ne kadar taksit yapabiliriz?

Notebooku her alanda performanslı kullanmak istediğim için ince eleyip sık dokuyorum. monsternotebook.com sitesinden de mesaj attım fakat henüz cevap gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

- Ekran kartının tanıtımı yeni yapıldığı için henüz bi inceleme yok. DH'den inceleme bekliyoruz

- 12 taksitte komisyon alıyorlar (banka alıyor) 42 tllik bir fark , 6 taksitte ise komisyonsuz Müşteri destek hattını ararsan her türlü sorunu cevaplarlar 0212 449 49 30 (Mesai saatleri içerisinde araman lazım aksi taktirde cevap alamayabilirsin)

• quote:

Selamlar,

İlk defa bir notebook alacağımdan tereddüt içerisindeyim. Diğer bütün modellerle monster'ın bu modelini karşılaştırdığımda bariz bir donanım farkı olduğunu gördüm. Hatta notebookcheck sitesinde ekran kartı listesinde gt 650m 1. sınıf ekran kartı olarak gözüküyor. Tabi masaüstü kullanıcısıyım detaylarla çok ilgim yok. Fakat 128 bit olması ve ddr3 olması kafamı karıştırdı. Ben masaüstü modelinde 128 bit ekran kartını sırf performans düşüklüğü yüzünden 256 bit ve aynı hafızaya sahip atinin bir modeliyle değiştirdiğimde çok ilginç bir şekilde inanılmaz bir performans artışı oldu. Neredeyse 2 3 kat diyebilirim.

Sormak istediklerim;

-Peşin alma durumum yok, Halkbank gibi bir karta en fazla ne kadar taksit yapabiliriz?

Notebooku her alanda performanslı kullanmak istediğim için ince eleyip sık dokuyorum. monsternotebook.com sitesinden de mesaj attım fakat henüz cevap gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

kardeşim 128Bit şimdiye kadar çıkan ekran kartıyla gt650m i karşılaştırma bence :) kepler mimarisi ekran kartını 2kat güçlendiriyor en az, mesut beyin acer ultrabook incelemesi var ordaki bunun bi altı olan gt640m ve skyrimi ultrada oynatiyor, bizim ivy bridge i7 ve 8gb ramle bu kartın neler yapabileceğini bir hayal et :) sipariş verenler olarak ddr5 gt650m istiyoruz,çok araştırdım masaüstü kurayım dedim ancak bu paraya i5li orta seviye pc oluşturabildim, laptoplara baktım bu fiyata i5li gt540lı laptoplardan başka bişey alamıyorsun:) laptopım güçlü ve hızlı olsun teknik servisim sağlam olsun dersen kesinlikle monster;) (kredi kartlarına taksit mevcut)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

quote:

Selamlar,

Sormak istediklerim;

kardeşim 128Bit şimdiye kadar çıkan ekran kartıyla gt650m i karşılaştırma bence :) kepler mimarisi ekran kartını 2kat güçlendiriyor en az, mesut beyin acer ultrabook incelemesi var ordaki bunun bi altı olan gt640m ve skyrimi ultrada oynatiyor, bizim ivy bridge i7 ve 8gb ramle bu kartın neler yapabileceğini bir hayal et :) sipariş verenler olarak ddr5 gt650m istiyoruz,çok araştırdım masaüstü kurayım dedim ancak bu paraya i5li orta seviye pc oluşturabildim, laptoplara baktım bu fiyata i5li gt540lı laptoplardan başka bişey alamıyorsun:) laptopım güçlü ve hızlı olsun teknik servisim sağlam olsun dersen kesinlikle monster;) (kredi kartlarına taksit mevcut)

http://www.monsternotebook.com.tr/P150HM-GTX560M-MONSTER%C2%AE-Q63P150HM07.html

şu modelle şuıanda arasında 300 lira fark var, sanırım performans açısından 1.7 bin liranın üzerine 300 lira verip bunu almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. hem de 1 ay içerisinde teslimat yazıyor. diablo 3'e yetişme ihtimali çok yüksek

teşekkür ederim yorumun için

1 2 gün içerisinde düşünüp siparişimi vereceğim. monsterlar gerçekten çok daha fazla ağır basıyor düşününce. MSI'nın aynı donanıma sahip bilgisayarı 4 bin lira nerdeyse.

• en sonunda bundan istettim havale ile 1381 tl ye geldi 5ay sonra teslimat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 22 Nisan 2012; 11:11:21 >
  • Hakan bey bence kepler mimarisine sahip ekran kartlı modellere bakn derim ama biraz beklemeniz lazım :D msi falan fahiş fiyatlara satılıyor maalesef, burası türkiye iyi teknoloji cebi boşaltıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

Hakan bey bence kepler mimarisine sahip ekran kartlı modellere bakn derim ama biraz beklemeniz lazım :D msi falan fahiş fiyatlara satılıyor maalesef, burası türkiye iyi teknoloji cebi boşaltıyor :)

açıkçası kardeşim ile birlikte yakın zamanda turnuvalara katılacağız. ikinci bir pc gerekiyor. o yüzden 1 ay içerisinde elimize geçerse çok daha güzel olur. ama tabi ki biraz arada kaldım bu kepler mevzusunu araştırınca. bir de beklemek zor geliyor yahu

ama tabi iyice düşünüp 1 2 gün içerisinde kararımı vereceğim. ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanaslan -- 20 Nisan 2012; 19:48:42 >
  • Sayın ilhan bey; ddr3 versiyonu yerine ddr5 istiyoruz fiyat farkı var mı bilgilendirin lütfen :) sonuçta bi kere alacağız ve ekran kartı değiştirme şansımız yok almışken ddr5 versiyonu olsun istiyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 22 Nisan 2012; 10:49:05 >
  • Bende baya kararsız kaldım üzerine Gddr3 yerine 1GB olsun GDDR5 olsun çok iyi olur aslında. Neyse kafam çok karışık 150em veya bunu alıcam temmuz ayında ancak ikisi de çok güzel duruyor ama Q61QAL511 15.6 bu model kasa biraz küçük donanım güçlü acaba ısınma sorunu olur mu ki? 150emlerde çift fan ve kasa daha büyük açıkcası bana daha fazla güven verdi sizlerin fikirleri neler dostlar??? bana hangisini önerirsiniz?
  • Bence monster gerçekten dünyada üretilen oyun notebooklarının en iyilerini yapan markalardan biri. Ama bir Türk markası olarak daha ucuz olmasını isterdik.
    Çünkü her marka kendi ülkesine daha ucuza satıyor. Monster daha fazla indirim yapmaya başlarsa bu yılın en çok satanlarından olcak bence. Haziranda kesin bir bilgisayar almayı planlıyorum eğer indirim daha fazla olursa bu pcde Kesin alıcağım.

Bir Özgür Bey, bu notebook'un renk seçeneği var mı ? Yani tam siyah rengini almak istiyorum da ?
  • Halkbank olduğu için taksitlendirme gibi bir durum gözükmüyor.

3 gündür telefonla arıyorum mail de attım ama malesef ulaşamadım.
  • merhaba arkadaşlar forumu ve bu sayfayı bir süredir üye olmadan kullanıyorum fakat şimdi aklıma takılan bir soru var.bende 20 gün önce Monster Q61QAL511 notebook u sirapiş verdim.acaba bu ürünün kasa kalitesi düşük mü?soğutma sistemi nasıl bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvyBridge

merhaba arkadaşlar forumu ve bu sayfayı bir süredir üye olmadan kullanıyorum fakat şimdi aklıma takılan bir soru var.bende 20 gün önce Monster Q61QAL511 notebook u sirapiş verdim.acaba bu ürünün kasa kalitesi düşük mü?soğutma sistemi nasıl bunu merak ediyorum.

Bende özellikle soğutma sistemini merak ediyorum kasa ince ve küçük, sistem de yüksek ısınma büyük problem olabilir(şahsi fikrim) görünüş olarak çok hoşuma gitti fakat ısınma problemi olursa ki bu yüzden tereddütteyim sipariş konusunda, uzun ömürlü olmayabilir(belkide çok iyi çıkacak kullanmadan bilemeyiz)..

• Bildiğim kadarıyla tek sorun lcd'sinde. Karıncalanma oluyormuş herkesde ama tabi ben kullanmadım bilemiyorum.
  • arkadaşlar herkes 2 gb gddr3 yerine 1 gb gddr5 ekran kartı olsa daha iyi olur demiş bu ikisi arasındaki farkı kıyaslamayı soyleyebilir misiniz 2 gb gddr3 1 gb gddr5 ten daha mı kötü beni bilgillendirir misiniz lütfn
  • Evet GDDR5,DDR3 ten daha geniş veriyoluna sahiptir ve daha üstün performans gösterecektir.Seçiminizde DDR5li versiyonu seçmeniz sizin yararınıza olur.
  • Ama birisi 1 gb digeri 2 gb 2 gb olan daha iyi neden olmuyor ki
  • Haklısınız 2GB,1GB'dan daha iyidir,ama veriyolu genişliği bundan önce gelir.Çoğu açacağınız şey 2GB'ı kullanamayacaktır bile.

Genel* bir ibare olarak soyluyorum,biri olur da derse 2GB ekran kartım var,bu ekran kartı 4GB bunlar birşey ifade etmez.Önemli olan Shader sayısı,Clock Hızı,Kullanılan Teknoloji,ve hangi veriyolunu kullandığıdır.
  • Tesekku ediyorum ben siparis verdim bu makinayi bu makinadaki ekran karti gt 650 m 2 gb gddr 3 du peki bunu degistirme sansimiz var mi bilginiz var mi
  • Yok hocam bu modeldeki ekran kartını herhangi bir şekilde değiştirme şansınız ne yazıkki yok.Bunun nedeni grafik kartının anakarta lehimlenmiş olması.Değiştirilebilen modeller PxxEM/HM'li modeller çünkü bu bilgisayarlarda kullanılan kartlar MXM 3 slotu sayesinde değişebiliyor.
  • Sagolasin ancak siparis verirken degistirebiliriz yani
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.