Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 5 Şubat 2012; 17:03:11 >

Eskiden nasıl olmuşta o kadar araştırmışım diyorum.

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

O kadar gereksiz bi uğraş ki.
    Eskiden nasıl olmuşta o kadar araştırmışım diyorum.

Saçma kısmına +1000

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Ne zaman illuminati ile ilgili konu açılsa bazı kişiler mutlaka bize "işte siz şizofrensiniz paranoyaksınız" demekten kendini alamıyor.Youtube'de dolaşırken bulduğum videoyu sizinle paylaşmak istedim.

Evet evet siz haklısınız biz saçmalıyoruz kendi kendimize illuminati denen şeyi irdeliyoruz.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    [SATILDI] Silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav he he.
    İllumunatiyle oturup uğraşan adam boş işsiz güçsüz adamın biridir. Dünyanın en gereksiz işi arkadaş yahu. Olsa ne olmasa ne olması veya olmaması hayatımda en ufak değişiklik yapmıyor arkadaş. Zerre umrumda değil. Zamanımı şu gereksiz şeyi harcayarak yoketmektense evde mal mal oturarak ve burada takılarak incide mal mal entryler girerek yokederim daha verimli geçer lan zamanım. O derecede gereksiz iş işte.

Gereksiz gereksiz olayları birbirine bağlayıp, istediği gibi inanmaya çalışıyor.

İlluminatinin işi gücü yokta sivil insanları mı öldürecek.

Birde sanki önemli devlet adamları öldürülmüş gibi yansıtması yokmu arkadaşın

Heytt yürü be illuminatiyi sen bitiricen goçum benim
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Sözde yönetiyolar bizi asırlardır, hiç mi sakat adamı yok bunların hiç mi afişe edilemedi.her gördüğünüz belirli sembollere bakıp

"Aha!ÜLLÜMÜNATİ bak , yönetiliyoruz olum" vb. cümlelerle olmayan şeyi somutlaştırdınız.

gerçek dünyada komplolar nasıl oluyor, nasıl planlanıyor, nasıl geliştirilip uygulamaya konuyor işte bundan ibaret.

Hadi diyelim var niye böyle pis birşeyi kanıtlamayı çalışıyosunuz.ben söylüyorum uzaktan sadece ergen takıntısı.
  • İlginç
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.