Bildirim
Silinebilir.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Şu anda mevcut değil ama yakındır.
http://forum.donanimhaber.com/m_55870856/tm.htm_____________________________ Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.
Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.

-
Zaten tethered ına bile razıyım. iOS 5.0.1 e bile çıkmış, iOS 5.0 de nasıl yok onu anlamadım _____________________________
Xbox Live GT: BoR Avenger -
Eli kulağında yakında çıkacak
Bu böyle olmaz,Son ihtimal liposakşın
-
Var ama vermeyiz :P ya bi durun bi dusunun jb olsa forum yikilir yahu :D _____________________________ -
quote:
Zaten tethered ına bile razıyım. iOS 5.0.1 e bile çıkmış, iOS 5.0 de nasıl yok onu anlamadım
hocam aman diyeyim 5.0 da bekleme. 5.0.1 e çıkacak jb.
jb çıktığında, apple 5.1 çıkartırsa, ki eli kulağında çıkacak(beta 3 çıktı bile). 5.0.1 e geçip jb yapamazsın._____________________________ -
Yükselttim hocam 5.0.1 e _____________________________
Xbox Live GT: BoR Avenger -
yaaaa daha ne kadar beklıcezzz sabırsızlıktan olucez bee
bu arada arkadaslar bısey sormak ıstıyoruyorum ıphone 4s de bataryası cabuk bıten varmı bu bır sorunmu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler