< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Eylül 2024; 11:52:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bende ilk defa dfu mod ile ipsw yüklemek istiyorum iphone 15 e, windows 11 laptop var apple aygıtları uygulaması ile yapmayı düşünüyordum ama sizin yazınızı görünce vazgeçtim itunes ile mi yapayım, bu arada ilk defa dfu mod ile sıfırdan yazılım yükleme yapacağım püf noktaları nelerdir yardımcı olur musunuz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Eylül 2024; 12:51:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Eylül 2024; 12:48:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
cevap için teşekkürler ama sizden önce biraz araştırmıştım oralarda daha farklı anlatılıyor sanki, telefon açıkken pc ye bağlı ve farklı bir tuş kombinasyonu ile dfu moda alıyor, sizin anlattığınız biraz farklı sanki, ayriyeten youtube videosu açılmadı bende? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Eylül 2024; 19:0:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |