Şimdi Ara

silinebilir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • marco polodaki keşişe benzettim seni abi

• Ermeni misin dayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ressammısınızbeyefen di ?

• Saygılar abi yaşın çok büyük çok şey yaşamışsındır bana çok önemli tecrübelerinden çok rica etsem 1-2 tane verir misin senden öğreneceği mşeyler çoktur

• Hard metalci

• Alkol culere benziyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Postal 97 çıkışlımıymış, ben postal'ı 99 yada 2000'de fln oynadım, ama net hatırladığım wodoo3 3500 agp e.kart'lı, p2 450 slot tipi işlemcim ve gigabyte bx2000 anakart'lı bi sistemim vardı, o zamanlar işlemciyi takayım bios tanısın çalıştırsın durumu yoktu, işlemci voltage ve çarpanları'nı fln anakart üzerinden switch'ler ile kendimiz ayarlıyorduk, yeni 1 işlemci alıp anakart'a takıp, o çarpanlar'la uğraşmak eğlenceli ve bazen'de heyecan'lı oluyordu.  

• Karizmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

Postal 97 çıkışlımıymış, ben postal'ı 99 yada 2000'de fln oynadım, ama net hatırladığım wodoo3 3500 agp e.kart'lı, p2 450 slot tipi işlemcim ve gigabyte bx2000 anakart'lı bi sistemim vardı, o zamanlar işlemciyi takayım bios tanısın çalıştırsın durumu yoktu, işlemci voltage ve çarpanları'nı fln anakart üzerinden switch'ler ile kendimiz ayarlıyorduk, yeni 1 işlemci alıp anakart'a takıp, o çarpanlar'la uğraşmak eğlenceli ve bazen'de heyecan'lı oluyordu.  

evet Hocam, Postal "14 Kasım 1997" çıkışlı  oyun benden 2 yıl eski  

Bu arada bende Postal 1'in android versiyonu var  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 14 Nisan 2021; 11:28:9 >

• hocam yeni bi konu bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.