marco polodaki keşişe benzettim seni abi |
silinebilir. (3. sayfa)

-
-
Ermeni misin dayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ressammısınızbeyefen di ?
-
Saygılar abi yaşın çok büyük çok şey yaşamışsındır bana çok önemli tecrübelerinden çok rica etsem 1-2 tane verir misin senden öğreneceği mşeyler çoktur
-
Hard metalci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alkol culere benziyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Postal 97 çıkışlımıymış, ben postal'ı 99 yada 2000'de fln oynadım, ama net hatırladığım wodoo3 3500 agp e.kart'lı, p2 450 slot tipi işlemcim ve gigabyte bx2000 anakart'lı bi sistemim vardı, o zamanlar işlemciyi takayım bios tanısın çalıştırsın durumu yoktu, işlemci voltage ve çarpanları'nı fln anakart üzerinden switch'ler ile kendimiz ayarlıyorduk, yeni 1 işlemci alıp anakart'a takıp, o çarpanlar'la uğraşmak eğlenceli ve bazen'de heyecan'lı oluyordu.
-
Karizmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Conar-XPPostal 97 çıkışlımıymış, ben postal'ı 99 yada 2000'de fln oynadım, ama net hatırladığım wodoo3 3500 agp e.kart'lı, p2 450 slot tipi işlemcim ve gigabyte bx2000 anakart'lı bi sistemim vardı, o zamanlar işlemciyi takayım bios tanısın çalıştırsın durumu yoktu, işlemci voltage ve çarpanları'nı fln anakart üzerinden switch'ler ile kendimiz ayarlıyorduk, yeni 1 işlemci alıp anakart'a takıp, o çarpanlar'la uğraşmak eğlenceli ve bazen'de heyecan'lı oluyordu.
evet Hocam, Postal "14 Kasım 1997" çıkışlı
oyun benden 2 yıl eski
Bu arada bende Postal 1'in android versiyonu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 14 Nisan 2021; 11:28:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam yeni bi konu bekliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X