Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağılın -- 27 Mayıs 2019; 13:49:19 >

• cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    cevap: ''abi beni döversiniz diye kaçtım.''
    tutanak tutuldu, doğal olarak suçu üstlendi.
    hasar ufak ölçekli olduğu ve plakama işleneceği için fiat yetkili servis yerine autoking firmasında aracın tamirini kaskodan yaptırdım. kaskom tüm masrafı karşı tarafın trafik sigortasından temin etti.

sizin durumdaki tek fark sizin hasarınız trafik sigortasından yaptırılıp karşı taraftan istenecek.
    araç sahibine ulaştınız mı?

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • bizim aracada arkadan vuruldu adam kaçtı polis geldi tutanak tuttu. ben aracı servis bıraktım 1 kuruş ödemedim. sanırım karşı tarafın sigortası ödedi.
    başka bir ihtimalde, kaskom vardı kaskom karşılayıp kasko firmasıda o kişinin sigortasından parayı aldı.

sigortacınızı arayın en doğru bilgi onlar verir buralarda zaman kaybetmeyin en ufak durumda sigortacıyı ararım o yönlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 8 Nisan 2019; 12:20:15 >

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
    • 2020 BMW 320i G20 Sport Line (Mevcut araç)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olur da emniyette uzlaşırsanız, cepten yaptıracağım derse yine de tutanağı tutun ve parayı almadan tamiri başlatmayın. Arkadaşın başına geldi, çarpan taraf cepten ödeyeceğim dedi, onarım başladıktan sonra ödemiyorum tutanak tutalım diye laf değiştirdi (kaportacı uyardı işleme başlarsak tutanak tutulmaz diye).

Yok tutanak tutup sigortadan yaptırılırsa zaten sıkıntı yok, tutanak ve evraklarla servise gidilir, tamirat yapılır, parayı karşının sigortası öder.

Kaçtığına göre sigortasız olma, alkollü olma, ehliyetsiz olma vs. durumları olabilir, etrafta kamera varsa almaya çalışın şoför değişikliği, ben yapmadım deme vs. riskine karşı.
    psn:soyhaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

geçmiş olsun. benzer bir olay 1 ay kadar önce başıma geldi.
    yine aynı tofaşçılardan biri bana sol arka lastik kısmından çarpıp gidip 2. bir araca daha vurup kaçtı.
    plakayı düşürdüğü için 155 arandı, memur geldi ve dakikasında araç sahibine ulaşıp derhal kaza mahaline gelmesi söylendi. kazayı yapan araç sahibinin oğluymuş. 10 dk içinde geri geldi.
    cevap: ''abi beni döversiniz diye kaçtım.''
    tutanak tutuldu, doğal olarak suçu üstlendi.
    hasar ufak ölçekli olduğu ve plakama işleneceği için fiat yetkili servis yerine autoking firmasında aracın tamirini kaskodan yaptırdım. kaskom tüm masrafı karşı tarafın trafik sigortasından temin etti.

sizin durumdaki tek fark sizin hasarınız trafik sigortasından yaptırılıp karşı taraftan istenecek.
    araç sahibine ulaştınız mı?
    araç sahibi ile görüştüm. Aracımızda hasta vardı o yüzden durmadık dedi. Uzlaşalım dedi. Ben yanaşmadım. Bu tür adamların sonuna kadar burnu sürünsün istiyorum. Bugün bana çarpıp kaçtı başka günlerde birilerini malına zarar gelmesin. İnsan gibi araba kullansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Olur da emniyette uzlaşırsanız, cepten yaptıracağım derse yine de tutanağı tutun ve parayı almadan tamiri başlatmayın. Arkadaşın başına geldi, çarpan taraf cepten ödeyeceğim dedi, onarım başladıktan sonra ödemiyorum tutanak tutalım diye laf değiştirdi (kaportacı uyardı işleme başlarsak tutanak tutulmaz diye).

Yok tutanak tutup sigortadan yaptırılırsa zaten sıkıntı yok, tutanak ve evraklarla servise gidilir, tamirat yapılır, parayı karşının sigortası öder.

Kaçtığına göre sigortasız olma, alkollü olma, ehliyetsiz olma vs. durumları olabilir, etrafta kamera varsa almaya çalışın şoför değişikliği, ben yapmadım deme vs. riskine karşı.
    Bugün aracı verdiğim servis aradı. Tutanakta yer alan sigorta bilgileri ile plaka uyuşmuyor dedi. Tutanakta yazan sigorta bilgileri başka bir araç için çıkıyormuş. Trafik şube ile irtibata geçtim. Poliçede sıkıntı yok. Sistemimizde size vuran aracın poliçe bilgileri doğru dedi.

En son çare serviste fatura ile yaptırıp, maddi manevi tazminat davası açmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.