Şimdi Ara

Silinebilir (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesaj gönderildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi hattımı @Yune72 aracılığıyla taşımıştım. şimdi eşimin hattı için geçeceğim. daha önce fırsat olmadı maalesef. bugün turkcell'e taşımak için başvurdum, 3-4 güne geçer sanırım. numara taşınır taşınmaz özelden irtibata geçeceğim inşallah kendisiyle. kolaylıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirikambar -- 13 Aralık 2016; 16:46:12 >
  • kirikambar K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzel yorumun için.

22 aralık son başvuru tarihi fiyatlar zamlanacak bilginiz olsun

• Beni pek cezbetmedi zaten şuan 6GB internet 2000 sms ve 2000 dakika her yöne ayriyetten şebeke içi sınırsız konuşma ve spotify premiyum üyelik dahil 45 TL vodafone red m tarifesi kullanıyorum bunların yanında red tarifesi kullananlara verdikleri alışveriş ve sinema avantajı süper bir bilet alana ikincisi bedava veya budget'dan %50 indirimli oto kiralama veya kahveci efendi'de ücretsiz kahve ve onlarca markada indirim bu yüzden beni pek cezbetmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 14 Aralık 2016; 10:13:02 >
  • paker kullanıcısına yanıt
    Red avantajları aktif kullanılıyorsa daha cazip gelir fiyat olarak

Ben şahsım adına söylüyorum. Araba kiralamiyorum kahveci efendi bulunduğum yerde yok yıkama da petrolden bilet sinema da 20 lira ise 10-12 liraya alınabiliyor zaten internetten kampanyali şekilde

İşine yarayacak kişiler faydalanır en azından

• Beyler taksitle cihaz alıp tarifesini bu şekilde değiştiren çıkmaış galiba, ben şansımı denemek istedim açık açık soyledim vodafone red daha uygun diye.!
    faturasıza geçiş yapın 1-2 gün düşüneceğim dedim. yok şu kadar ceza cart curt dedi. ok dedim.
    işelmler için 1-2 gün içinde sizi arayacaklar dedi. aramazlar ise geçeriz vodafone a :) sonuçları yazacagım !!!!!!

--------- arkadaşlar 771 tl taksitli ciHaz borcum olsada faturalıdan faturasıza gecırın dedım ve aradılar neden dediler pahalı dedım.. arkadaşıma 8 gb 30 tl gibi bir fıyat vs demeye kalmada peki beyefendi dedi 1000 dk 1000 sms 8 gb ınternet 30 tl kabul dedim tanımlandı !!! Haber verenlere tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 15 Aralık 2016; 23:50:48 >
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Cevap yanlış yere oldu sanırım :)

• İnterneti çok olan dakikası az olan bişey lazım bana turkcell'im şuan w

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    9 gb internet 2000 dk 2000 sms 49 tl hocam
    İlk 2 ay da bedava ortalama 42 TL ye geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

9 gb internet 2000 dk 2000 sms 49 tl hocam
    İlk 2 ay da bedava ortalama 42 TL ye geliyor

detayını paylaşırmısınız hangi tarife?
  • pausell kullanıcısına yanıt
    * 8 GB +1 gb hediye İnternet 2000 Dk 2000 Sms 49 TL. ( Mobil İşyerim Ultra )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 16 Aralık 2016; 11:17:01 >
  • taratma yerine fotoğraf ile de işlem oluyor mu?
  • az_tek A kullanıcısına yanıt
    Düzgün şekilde fotoğraf çekilirse olur hocam

• belgeleri gönderebilir misiniz? doldurup göndereyim size.
  • Evrakları mail olarak gönderdim.

son tarih 22 Aralık. o tarihine başvuruları alabilirim.
  • Yeni alınan bir hattın başka operatöre geçme süresi kaç gündür arkadaşlar
  • Yeni yıl 2gb kullanıyorum 1000sms+1000dk+2gb net adıma kayıt li iki avea nosuyla. 19 tl idi 23 tl oldu sanırım. Net yetmiyor. Şimdi nasıl bir tarifeye geçelim? Dk ve sms 500 civarı yeterli ama net 3-4 gb olsa olur.

Şu 8gb 29 tl lik tarifeye kaçırdık.

Hatlarim faturasız öğretmen im.
  • Mh aradım 1000dk+1000sms+8gb taraftar kampanyasi var dedi 29+1,58 faturalı için fiyat verdi. 12 kalma sözü ile bu teklifi verdiler. Hattını faturalı ya taşımam gerekiyormus. Nasıl bu teklif?

Daha uygunu varsa değerlendirebilirim.

Birde evde Turkcell vinn var martta suresi doluyor. 6gb için 32 tl oduyorum. Hatlarima 8gb netlik tarife alirsam winn i iptal etcem nete telefonlar aracılığıyla gireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

Evrakları mail olarak gönderdim.

son tarih 22 Aralık. o tarihine başvuruları alabilirim.

fiyat ne kadar oldu?
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    35 lira fiyat şuan internet de 4 GB olarak güncellendi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.