Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A0E6E1BA5 -- 11 Haziran 2021; 21:30:53 >

• 525 yazılımı değil o. Adam sana lumia 520 vermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kazıklanmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götür ver kardeş ama ciddi Bi dille söyle abi bana şöyle vermişin deme adam iyice geçirir.

• Gidin hesap sorun.

• Adam bana 520 diye sattı oda bilmiyordu galiba telefonun bataryasının altında lumia 525 yazıyor adamın attığı yazılım değişik yazılımı nasıl atabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ayarlar>ekstralar kısmında RAM 1GB gözüküyorsa sorun yoktur ama 512 ise adam size 520 vermiş demektir.

• Baktım 512mb ram var adam telefona yazılım atmadan önce avea romu var vardı.benim anlamadığım şu telefon 520 ise neden bataryanın altında 525 yazıyor.Daha önce bir yerde Lumia telefonların model ismini değiştirerek wm10 yüklendiğini duymuştum Bi bulabilsem konuyu. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için.

• *#06# ile çıkan imeiyi telefonun arkasındaki imeiyi karşılaştırın aynı ise 520 yazılımı yuklenmiş olabilir

• İmeiler farklı. aynı olsaydı telefonla yazılım uyumlu yani orjinal olmazmıydı mantıken böyle olması gerekmiyor mu
    *#06# yapıp aratınca 520 çıkıyor bataryanın altındaki imei ise 525 gözüküyor

• 520 ile 525 in boyutları aynı kapakları falan da uyuyor,pilde de geçerli olabilir bu durum

• Pilde yazmıyor telefonda yazıyor yani pilin altında pilin üstünde yazmıyor

• Avea yazılımı varsa 525 dir
    Ya adama ver yada kendin güncelle

Bulunduğun yerde nokia shop varsa götür duzeltsinler

• Hepinize yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim

• Nokialarda imei donanıma gömülü. İçinden parça değiştirmeden basit bi yazılım atmayla imeinin değişmesi mümkün değil. İki olasılık var, telefoncu cihazın anakartını yürütmüş, yerine 520,anakartı takmış. Ya da başka bir 520 nin arkasına sizin 525 in imei etiketini yapıştırıp vermiş.
    Üzerine gidin, gerekirse suç duyurusunda bulunun.

• 525 yada 520 olması benim için o kadar önemli deil benim tek istediğim yazılımın güncellemek wm10 kurulsun yeter.

• Hocam ne kadar yazılım da atılsa orada gözüken ram miktarı değişmez. Yani orda 512 Ram yazıyorsa o telefon 525 olamaz. Ayrıca her telefona w10 yüklenir. Ama 525, 520 den inanın 3 kat daha iyi çalıştırır 10u.

• Neyse yemişiz bi kazık olan oldu telefondan zaten memnunum w10 önemli benim için

• 512 mb lumialara gelecek olan W10 ile 1 Gb lumialara gelecek w10 aynı değil. Farkedilirse ms/nokia artık 512 mb lumia çıkarmıyor. 512 mb lumialara bazı işlevler gelmeyecek. Özellikle bellek ihtiyacını artıran şeffaf kutular 512 lere gelmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Eylül 2015; 8:25:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.