Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Roma ve Amsterdam i kesinlikle tavsiye ederim. Amsterdam inanilmaz eglenceli bi sehir insanin gezdikce gezesi geliyor. Roma'da insanlar o kadar sahip cikmislar ki yapilara agzim acik kalmisti. 2-3 gün ayrilir yani rahat. Gerci turla gidiyosan o kadar vakit bulamayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezilerin nereleri kapsıyor bilmiyorum ama Venedik,Verona,Ljubljana,Bled,Barcelona mutlaka görülmesi gereken yerlerden
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Her iki kent için de iki gün konaklama var hocam tam istediğimiz gibi olmasa da alabildiğine gezeriz artık

• Tüm Avrupa'yı gezen biri olarak diyorum Türkiye dışı çöp!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Tüm Avrupa'yı gezen biri olarak diyorum Türkiye dışı çöp!

Neden peki mantıklı dayanağın nedir hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Tüm Avrupa'yı gezen biri olarak diyorum Türkiye dışı çöp!

Neden peki mantıklı dayanağın nedir hocam ?

Hocam insanın sıcakkanlı olması önemli bence. Türk insanının iyi özelliklerini alıp, kotü özelliklerinin bulunmadigi görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Gezilerin nereleri kapsıyor bilmiyorum ama Venedik,Verona,Ljubljana,Bled,Barcelona mutlaka görülmesi gereken yerlerden

Venedik ve barcelona var hocam ikisinde de birer gece konaklama var tavsiye ettiğiniz mutlaka görün dediğiniz bir mekan vs var mı birde noucampı gezmek için 25 euro vermeye değer mi sizce :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Gezilerin nereleri kapsıyor bilmiyorum ama Venedik,Verona,Ljubljana,Bled,Barcelona mutlaka görülmesi gereken yerlerden

Venedik ve barcelona var hocam ikisinde de birer gece konaklama var tavsiye ettiğiniz mutlaka görün dediğiniz bir mekan vs var mı birde noucampı gezmek için 25 euro vermeye değer mi sizce :D

Bence değer o kadar uzaklara gitmişken cimri olmamak gerekiyor çünkü bir daha kim bilir ne zaman gideceksin.Ayrıca Venediğe hayran kalacaksın heryerde güneş enerjisiyle çalışan sallanan gondol firgürleri satılıyor bir tane kap hediye olarak fakat mutlaka pazarlık yap sana direk çektikleri fiyattan alma.Bu arada Verona'da Gardaland adlı eğlence merkezine uğramaman büyük bir kayıp sadece 20 euroya gün boyu eğlenebilirsin.Son olarak Slovenyanın olmaması kötü olmuş pek bilinmeyen ama cennet gibi olan bir ülkedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 2 Mayıs 2015; 22:30:46 >

• Ben heyecanlandim durduk yere iyi geziler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Cimrilik değilde bütçe belli 1000 euro bunuda olabilicek en iyi şekilde değerlendirmek istiyor insan ama haklısın bir daha kaç defa gidebiliriz ki nou campa.Pazarlığı bir kaç kişi daha söyledi buna dikkat edicem normal şartlarda turist kafası ne fiyat çekerse alırız fakat bizim ülkemize gelen turistlere çekilen fiyatları gördükten sonra pazarlık farz gibi bir şey oluyor.Yaşımız henüz 19 inşallah maddi anlamda becerebildiğimiz kadar gezmeyi planlıyoruz arkadaşta tam kafa dengi o yüzden slovenya da bir sonraki kişisel olarak çıktığımız tura kalsın madem o kadar güzel diyorsunuz özel olarak gezeriz bizde :D

İtalyada bir çok şehre gidilicek fakat sanırım bunların içinde verona yok onun yerine ben ve arkadaşım barcelona da port aventuraya gitmeyi planlıyoruz belki bir sonraki seyahatimizde.Önerilerin için çok teşekkür ederim :)

• Teşekkür ederim hocam inşallah siz de doya doya gezersiniz bir gün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 5 Mayıs 2015; 10:48:12 >
  • Ufak bi yukarı alalım yorumlara açığım

• Güncel

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.