Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 6 Ekim 2020; 15:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geziden ss isteriz

• Kac para

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

Kac para

Parayı yazmayı unutmuşum her şey dahil 990 Euro

• Asıl amaç gezmek hocam ama video çok iyi kahkaha attım

• 2 sene önce 14 günlük otobüs ile avrupa turuna bende katıldım

bulgaristan, sırbistan, macaristan, avustrya, çekcumhuriyeti, hollanda, belçika, fransa, almanya, slovenya

Başkentlere gitmiştik, oda+kahvaltı ulaşım ücreti tur vize vs. 680 Euro idi toplamda

Tavsiyem yanına imkanın varsa fazlaca para al, en az 1000 euro, ben 14 günde 700 euro harcadım

Tur rehberlerinin kısa şehir turlarından sonra hemen ayrılın ve buluşma saatine kadar kendiniz gezin, hatta ingilizce varsa bağlı kalmadan yürüyerek şehirleri keşfedin

paris varsa turun içinde disneylanda gitmeyin kesinlikle 60 euro mu ne vermiştik gün boyu, pişman oldum 0-14 yaş grubu

arkadaş söylemişti gitmeyin gelin araba kiralayalım diye, kendisi gelmedi 80 euro verip şanzelize de ferrari kiraladı 20 dakika imkan varsa bunuda yapın

taksiye binmeniz gerekirse kesinlikle pazarlık yapmayı unutmayın, toplu taşımaya para vermemeye bakın

balkan ülkelerinden çıkıp avrupa ülkelerine gittikçe yeme içme çok pahalanıyor bunuda dikkate alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğin bilgiler benim için altın değerinde o yüzden öncelikle çok teşekkür ederim.

Ben ve çok yakın bir arkadaşım katıldık tura o yüzden kendimi bir yandan şanslı sayıyorum kafamda ki soru işaretlerinin bir çoğuna cevap vermişsin aslında

Bütçe olarak bizde 1000 euro ayırmaya karar verdik bir gün boyunca disneylanda gidilicek fakat biz disneyland için ayrı bir heyecanlıydık orada şu amerikada ki rollercoasterlardan filan yok mu ya da devasa luna park oyuncakları

Ferrari konusuna gelirsek tam olarak aklımızda böyle bir şey vardı fakat internette bulabildiğimiz kadarı ile fiyatlar çok fazla 300-400 euro gibi fiyatlars günlük kiralama + italya da bir pistte tur attırıyorlar buda haliyle bizim işimize gelmedi şu şanzelizede ki yeri biraz daha açıklayabilir misinşz bizim için çok harika olur

Son olarak başka tavsiye edebiliceğin mutlaka yap veya kesinlikle uzak dur dediğin şeyler nedir birde amsterdam da kek yedin mi tavsiye eder misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Geziden ss isteriz

Ayıpsın onun için zamanı geldiğinde ayrı konu açıcam günü gününe ss'lerle hatta videolarla desteklemeye çalışcam konuyu yeter ki internet problemi yaşamıyım gurbet ellerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Geziden ss isteriz

Ayıpsın onun için zamanı geldiğinde ayrı konu açıcam günü gününe ss'lerle hatta videolarla desteklemeye çalışcam konuyu yeter ki internet problemi yaşamıyım gurbet ellerde

Süpersin Döndükten sonra komple yüklesende kabulümdür :D

• Rica ederim, yalnız böyle turlar sıkıcı olur kafa dengi bi arkadaşınsa fazlasıyla eğlenirsiniz

Disneylanda bende ne heycanlarla gittim o ABD de ki rollercoaster lar vardır diye, eskiden bizim tatilyada bi tren vardı onlardan hallice disneyland dakiler

İçimde kalmasın kendi gözümle göreyim diyorsan git ama, ben günün sonunda kendime çok kızmıştım ne işim var bu çocuk parkında diye

Büyük roller coasterlar birde ispanya barcelona da var port aventura google a yaz görürsün, çok sağlam trenler eğlenceler varmış

Sizin dediğiniz çok tuzlu, benim dediğim ise 20 dakika 89 euro imiş bu arada resime bakınca hatırladım, şanzelize caddesinin başındaydı sanırım 3 tane araç duruyor 2 tane ferrari 1 tane lamborghni istediğini kiralıyorsun 20 dakika sürüyorsun o caddede

Silinebilir

Amsterdam da 2 gün kaldım 2 günüde doğru düzgün hatırlamıyorum kek şeker çay herşeyini yapmışlar, kek güzel çok fazla bişey yapmıyor ama tadı çok güzel, tavsiyem coffeshoplara gideceksen akşamları git gündüzleri gezmene bak günün oturup gülmekle geçiyor sonra

Mantar yiyebilirsin ama otelde yap yanında da yemeyen biri bulunsun, redlight a gidip gezersin zaten, yel değirmenlerine gidersin

resim koyuyorum eğer yasaksa kaldırayım, sonuçta serbest olan amsterdam dan fotoğraf
    Silinebilir

• Arkadaş çocukluk arkadaşım kardeşimden daha yakın sayılır yani fazlasıyla kafa dengi

Turu yapan kişiyle konuştum barselona da bir gece konaklama var biz o gün direk bahsettiğin eğlence merkezine gidicez arkadaşla metroyla ulaşım varmış zaten onun dışında pariste iki gün geçirmiş olucaz o bir gün içinde gezicelecek yerleri belirmemiz gerekiyor belki mezarlığa gideriz bakarız artık tekrar çok teşekkürler ufakta olsa programda değişiklik oldu sayende

Amsterdam da özel olarak dene dediğin herhangi bir madde var mı malum karavana atış yapmak istemeyiz otelde sadece bir gün geçiricez

Birde sonradan aklıma geldi bu araçları nerede sürdürüyorlar yani adam akıllı basılacak bir yer var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 1 Mayıs 2015; 20:06:35 >

• quote:

Arkadaş çocukluk arkadaşım kardeşimden daha yakın sayılır yani fazlasıyla kafa dengi

Turu yapan kişiyle konuştum barselona da bir gece konaklama var biz o gün direk bahsettiğin eğlence merkezine gidicez arkadaşla metroyla ulaşım varmış zaten onun dışında pariste iki gün geçirmiş olucaz o bir gün içinde gezicelecek yerleri belirmemiz gerekiyor belki mezarlığa gideriz bakarız artık tekrar çok teşekkürler ufakta olsa programda değişiklik oldu sayende

Amsterdam da özel olarak dene dediğin herhangi bir madde var mı malum karavana atış yapmak istemeyiz otelde sadece bir gün geçiricez

Birde sonradan aklıma geldi bu araçları nerede sürdürüyorlar yani adam akıllı basılacak bir yer var mıdır ?

barcelona ya gidecekseniz çok iyi o zaman disneylanda vereceğiniz parayı oraya verirsiniz yaklaşık 1 saat uzaklıktaymış port aventura

paris de eifel klasik zaten en tepeye kadar çıkın, nehirde tekne turu yapın, louvre müzesine gidin, güzel sokak caddeleri var yürüyerek gezin cafelerde oturup bişeyler için, şanzelize caddesini gezin, notre dame katedrali var zaten tarihi yerleri rehberler gezdirir

parisde geceleri dışarı çıkarsanız dikkat edin metro girişlerinde değişik değişik iri yarı adamlar bekliyor, genelevler var kadınlar laf atıyor ısrar ediyor, suç oranı nasıl bilmiyorum bi olayda görmedim ama tuhaf insan bi tedirgin oluyor

yani gündüz o elit fluarlı beyefendiler bonjour madamların yerini geceleri başka bi paris alıyor, belkide biz gidilmeicek biyerlere gittik ama şehir merkeziydi

amsterdam da ise attığım resimde sarı kapaklı olanı dene adı white widow hazır öyle satılıyor zaten, 3 yada 5 euroydu, dediğim gibi gündüz içme bunu 3-4 saati yoksay, bir sürü coffeshop smartshop var, herhangi birine gidebilirsin, sokakta alkol almak kesinlikle yasak onu söyliyim, bu maddeleri alkolle içme

amsterdam da bsikletlilere dikkat edin çok kullanan var ve eğer bsiklet yolunda gidiyorsanız ve bsiklet size çarparsa kesinlikle suçlusunuz, ve durmuyorlar yavaşlamıyorlar

arabayı caddede sürdürüyorlar çok hız yapamıyorsun bikaç tünel geçiliyor sanırım orada biraz bas diyor adam, yani sonuna kadar kökleyemessin

• Ben gittimmi gelmem artık 😏😏😒😒😉😉

• Otobüsle olmasa gelirdim otobüsten nefret ederim beni araba tutar ıyy

• İnterrail.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 6 Ekim 2020; 15:16:10 >
  • quote:

Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim çok faydası olucak.

White widowu not ettim iki üç tane lebleli gibi yuvarlıyıp kafayı vurup yatalım otelde bakalım nolucak

Araba işi biraz tuzlu geldi hani basabilsek neyse ama basmadıktan sonra o canavarları sürmek çok zevk verir mi bilemicem verdiğin bilgiler için tekrar çok teşekkürler aklına başka memleketlerde (prag,brüksel,viyana,berlin vs.) yapılıcak/dikkat edilecek şeyler gelirse eklersen çok sevinirim :)

rica ederim ne demek

araba işine orda karar verirsiniz artık

prag oldukça tarihi ve güzel bir şehir yaklaşık 25 şehir gördüm yurt dışında benim için ilk 3 te yer alır, rehberler görülecek tarihi yerleri gezdirdikten sonra kendinizi sokaklara atın şehri yürüyerek gezmek oldukça zevkli, hitler burayı işgal ettiğinde bombalamaya kıyamamış düşün artık güzel ve pahalı restaurantlar var fiyatlara bakın yemeden önce, artislik olsun diye bi italyan restaurantında makarna yiyelim dedik 3 tabak makarnaya 50 euro para verdik oda bi avuç, gece hayatı güzel bilinen bikaç club var vaktiniz olursa gidersiniz 5 katlı her katında ayrı tür müzik çalıyor karlovy lazne clubun adı

bu arada amsterdam da ki escape clube gidin kesinlikle

brüksel kültürel ve diplomatik bir şehir gibi geldi bana hani tam anlamıyla başkent, bi caddeye gireceksiniz muhtemelen götürürler sokak olduğu gibi çikolaya kokuyor, imkan oldukça deneyin, kısa bi olayı anlatayım adamlar büyük bir tepside gelen müşteri tatsın diye tepeleme çeşit çeşit çikolata koymuş, biz girene kadar doluydu tepsi, bizim grup bir girdi dükkana bir tane bile kalmadı

kısaca yazmakla bitmez, dediğim gibi biraz maceracı olun kendiniz keşfedin, gitmeden önce gideceğin şehirleri internetten araştır görülmesi gereken yerleri liste yap ne yenir ne içilir nereye gidilir, serbest vakitlerde hepsini gezmeye çalış

bu arada genel bir uyarı yapayım, oralarda taharet musluğu yok biliyosundur, zulm oluyor insana alkolsüz ıslak mendil götürün bu bebekler için olanından

ikincisi küçük cattle götürün 20-30 tanede hazır çorbalardan atın valizinize 10 dakkada çorba yaparsınız kendinize, bizim çorbasızlıktan içimiz kurumuştu

yazın gidiyor olsanız bile yanınıza kalın hırka alın hazırlıklı gidin, pragda gece donmuştuk ağustos ayında

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 6 Ekim 2020; 15:16:28 >
  • Ölmeden Paris'deki louvre müzesini gezmeden gelmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.