Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 12 Mayıs 2019; 13:24:32 >

• 116 nın yeni kasa ve eski kasası aynı sadece far çok az degişmiş. M paketle gelen araç çok güzel duruyor. 2. el m paket almayacaksanız yeni kasa m sizi üzmez çıktıgında. Borusan Türkiye paketiyle getiriyor araçlarını bu yüzden yollardaki tüm 116 lar aynı ne sportline ne urban ne de m daha göremedim ben . A3 mercedes a v40 hepsi olabilir bence . V40 alacaksanız o konsol renk opsiyonlu olsun siyah olanı çok sıradan duruyor. A3 tekrar satarken en kolay satacağınız araç ancak 2013 2014 modellerine bakın daha sade ve şık en azından öncesine göre(Attraction kesinlikle olmasın). Mercedes a bu araçlardan en pahalısı arka tasarım ve ekranı hariç hoş bir araç . Aracın arkası biraz daha dar geldi digerlerine göre sebebi ön koltukların spor olması da olabilir. Benim v40 a karşı bir sempatim var araca oturunca farklı bir tarzı olduğu anlaşılıyor. Rahat,ferah ve diger markalar gibi dizel otomatik için astronomik rakamlar istemiyorlar.(0 fiyatlandırması için önemli bu tabi ki)

• Premium demeyelim bu markaların çok düşmanı var burda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault düşünürseniz Megane alınabilir.
    SİLİNEBİLİR
  • Mercedes A`yı 100-150 km kadar kullanma fırsatım olmuştuda o araçta premium hissini denilen şey kesinlikle yok, anca kendinizi şartlarsanız o bir premium, onun yıldızı var o zaman belki premıum hissi denilen şeyi hissedersiniz. He yanlış anlaşılma olmasın motoru reno diye demiyorum o aracın en çok o dizel motorunu sevmiştim ben de zaten. Birde dış görünüşü çok hoşuma gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerker -- 19 Ocak 2015; 19:12:40 >

T4 180HP Powershift.
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mercedes'in malzemeleri ön ve arka kapılarda kusursuz iken ön göğüsteki malzeme fazla kaliteli değil. BMW 1 serisi ise bu 4 araç arasında malzeme kalitesi olarak en zayıfı, ve arkası dar. Ama arkadan itiş ve 8 ileri ZF ile mükemmel bir araç. A3te dsg var uzak durulmalı. 75 bine dolu a serisi yok, v40 bulunursa alınır ama yakıtı fazla, 116i en iyi tercih olur bixenon far ve diğer yeterli temel donanımlar ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Abstraction

Mercedes'in malzemeleri ön ve arka kapılarda kusursuz iken ön göğüsteki malzeme fazla kaliteli değil. BMW 1 serisi ise bu 4 araç arasında malzeme kalitesi olarak en zayıfı, ve arkası dar. Ama arkadan itiş ve 8 ileri ZF ile mükemmel bir araç. A3te dsg var uzak durulmalı. 75 bine dolu a serisi yok, v40 bulunursa alınır ama yakıtı fazla, 116i en iyi tercih olur bixenon far ve diğer yeterli temel donanımlar ile.

bmw 1 serisi için en zayıf malzeme kalitesi olan araç demişsiniz. volvo v40 tamam, hadi a3 ü de anlarım da a serisinden kesinlikle zayıf değil bence. trim sesi, yalıtım gibi konularda da üstün zaten. tuşların basma hissi çok sıkı ve tok, ön göğüste kullanılan malzeme gayet yeterli kalitede, iki araca da çok bindim, zaten 1 serisi kullanıyorum ve malzeme kalitesi konusunda a serisinden kesinlikle daha iyi, hatta hemen hemen her anlamda iyi bana göre.

Ayrıca tekrar c sınıfı bi araç alsam o fiyata gözüm kapalı gider yine 1 serisi alırdım. şanzıman-motor olaylarına bile girmeden, bir kaç km kullandıktan sonra, a serisinden çok daha iyi bi altyapıya sahip olduğunu anlayabiliyorsunuz. v40 ve a3'e hiç binmedim ancak 3 ay önce golf 7 vardı, onun bile yalıtımı 1 serisinden iyiydi, a3 ün konfor ve sessizlik anlamında ne derece olduğunu tahmin edebiliyorum.

• Valla alternatif çok önce sifir sedan soyleyeyim size; 1.4 tsi 140 bg elegance dsg octavia
    Hatchback olcaksa bmw 1 serisi, audi a3 ya da volvo v40cc tavsiye ederim...
    Ayrica bu araclarin hicbirisi premium degil Bilginize.

Orijinalden alıntı: qrio

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Valla alternatif çok önce sifir sedan soyleyeyim size; 1.4 tsi 140 bg elegance dsg octavia

Skoda ile Bmw 1, Audi A3, Volvo V40 aynı kalite o zaman?

Ayrıca premium dan anlayışınız nedir merak ettim sadece malzeme ve işçilik kalitesi midir premium olmak?

Sen yanlis anlamissin olayi. Dikkatli oku yazdiklarimi. Eger sifir istiyosan ve sedan olsun diyosan o fiyata alinabilecek en iyi alternatiflerden biridir octavia. Ama malesef o fiyata sifir v40, bmw1 serisi,audi a3 bulunamaz eger daha ist seviye olsun spor bi sey olsun 2.el olsun deniliyosa bakilabilir dedim. Octavia ile v40 kiyaslanmaz zaten biri aile sedani digeri daha spor hathback.

Ek olarak gelelim premium olayina. Valla ben c sinifi araca premium demem. Araca sadece genislik degil malzeme kalitesi, konfor, işçilik de sinif atlatir. Bana göre premium arac yüksek konfor sunan işçiliği ve malzeme kalitesi yüksek olan araclardir. Ben minimum s60,3 serisi tarzi araclara premium derim. Bu arada her d sinifi araca da premium demem (bkz:passat) Passati begenirim o ayri ama 3 serisi,s60 vs.'nin yanından gecemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obmann -- 20 Ocak 2015; 0:26:22 >

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle birşey, mercedeste kapı içleri çok kaliteli iken en alt kısım bile yumuşak, ama ön göğüsteki Plastiğin altı sert yan kısmına tıklayınca tak tuk diye ses çıkıyor. Bmwde ise ön göğüs Mercedesten daha iyi ama kapılarda kullanılan malzemeler premium bir araçta bir tık daha iyi olabilirdi benim fazla hoşuma gitmedi, i30'dan farkı yoktu. (i30a kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın) diğer yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Bu araçlar her ne kadar Premiumda olsa, hepsi c sınıfı, fazlasını beklememek gerekiyor, ama Audi A3teki ön göğsün ve Mercedesteki kapı içi plastiğinin aynı araçta olduğunu düşünsenize, c segmentinde kalitenin ulaşabileceği en yüksek seviye olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam oda cok yakiyo diyolardi ya herturlu guvenlik donanimi oldugu icin araba agir birde 180 beygir hem agir hemde guclu oldugu icin 12 litre yakiyo demislerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucamayankarga -- 20 Ocak 2015; 1:00:25 >
  • Hocam benimde premium niyetim var hafta sonu v40 dışındakileri test etme fırsatım oldu,performansları beğendim ama uçmuyolar yani premium diye abartmamak lazım... Benim asıl beklentim aracın içindeki malzeme kalitesi ve dizayndı ve biraz hayal kırıklığı oldu
    Açıkcası araçların kokpitinden beklentim daha büyüktü çok sadeler özellikle a3... Benim kafam karıştı bu arabalara bu kdr parayı niye veriyorum diye

quote:

quote:

Valla alternatif çok önce sifir sedan soyleyeyim size; 1.4 tsi 140 bg elegance dsg octavia

Skoda ile Bmw 1, Audi A3, Volvo V40 aynı kalite o zaman?

Ayrıca premium dan anlayışınız nedir merak ettim sadece malzeme ve işçilik kalitesi midir premium olmak?

Sen yanlis anlamissin olayi. Dikkatli oku yazdiklarimi. Eger sifir istiyosan ve sedan olsun diyosan o fiyata alinabilecek en iyi alternatiflerden biridir octavia. Ama malesef o fiyata sifir v40, bmw1 serisi,audi a3 bulunamaz eger daha ist seviye olsun spor bi sey olsun 2.el olsun deniliyosa bakilabilir dedim. Octavia ile v40 kiyaslanmaz zaten biri aile sedani digeri daha spor hathback.

Ek olarak gelelim premium olayina. Valla ben c sinifi araca premium demem. Araca sadece genislik degil malzeme kalitesi, konfor, işçilik de sinif atlatir. Bana göre premium arac yüksek konfor sunan işçiliği ve malzeme kalitesi yüksek olan araclardir. Ben minimum s60,3 serisi tarzi araclara premium derim. Bu arada her d sinifi araca da premium demem (bkz:passat) Passati begenirim o ayri ama 3 serisi,s60 vs.'nin yanından gecemez..

Siz c sinifi araclara premium demezsiniz. Siz, minimum 3 serisi ve s60 gibi araclara premium diyorsaniz oyledir zaten.

• quote:

Evet tam dediğiniz gibi SEDAN araç düşünmüyoruz. Bana sorarsanız her segmentin premium modeli vardır, premium olmak farklı bir şeydir. Şahsen benim alacağım araçta genelde tek kişi ve bazen de iki kişi seyahat edecek ve şehir içi kullanılacak, bu durumda neden gidip büyük bir araç alayım ki? Düşünecek olursak Aston Martin Cygnet sizin mantığınıza göre premium değildir? Toyota IQ ile aynı platforma sahip olsa da insanlar neden gidip bu aracı almışlar acaba biraz düşünün.

Volvo V40 aslında uzun süredir beğendiğim model güzel bir iki ilan buldum ama şimdi bu Volvo ya yoğunlaşırsak servis durumu hakkında çok kötü yorumlar var birde 10.000 km de bir servise gitmesi gerekiyormuş bu kadar servisi sıkıntılı bir ortamda tuhaf geldi.

Biraz alakasız gibi ama Mercedes B serisi hakkında yorumlarınızı da almak isterim sayın DH ahalisi.

Alınacak araçta kalite-konfor-az sorun çıkarma beklentimiz var hani beklentimizi yazalım da daha nokta atışı tavsiyeler gelir diye yazıyorum. Cevap yazan herkese de çok teşekkürler.

Hocam Cygnet markanın vergiler dolayısıyla emisyon ortalamasını aşağı çekmesi gerekiyordu ve piyasaya sürüldü yani gönüllü çıkarılmış bir araç değil

http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/iste-karsinizda-kucuk-aston-martin-cygnet.htm

Büyük ihtimalle pahalı modellerin yanında promosyon olarak verdiler zaten

• V40 en mantıklı seçim. Bakımları diğer araçlara göre en ucuzu

Evet tam dediğiniz gibi SEDAN araç düşünmüyoruz. Bana sorarsanız her segmentin premium modeli vardır, premium olmak farklı bir şeydir. Şahsen benim alacağım araçta genelde tek kişi ve bazen de iki kişi seyahat edecek ve şehir içi kullanılacak, bu durumda neden gidip büyük bir araç alayım ki? Düşünecek olursak Aston Martin Cygnet sizin mantığınıza göre premium değildir? Toyota IQ ile aynı platforma sahip olsa da insanlar neden gidip bu aracı almışlar acaba biraz düşünün.

Volvo V40 aslında uzun süredir beğendiğim model güzel bir iki ilan buldum ama şimdi bu Volvo ya yoğunlaşırsak servis durumu hakkında çok kötü yorumlar var birde 10.000 km de bir servise gitmesi gerekiyormuş bu kadar servisi sıkıntılı bir ortamda tuhaf geldi.

Biraz alakasız gibi ama Mercedes B serisi hakkında yorumlarınızı da almak isterim sayın DH ahalisi.

Alınacak araçta kalite-konfor-az sorun çıkarma beklentimiz var hani beklentimizi yazalım da daha nokta atışı tavsiyeler gelir diye yazıyorum. Cevap yazan herkese de çok teşekkürler.

B180 lere bakabilirsiniz 122HP gücünde cam tavansız almayın.
    Ben Volvoyu açıkcası sevmiyorum özellikle yeni kasalarında eskilerine göre bariz bir kalite farkı var.

Hatasız 75bin TL ye 2013 yani yeni kasa alacaksanız otomatik vites ve boş bir A3 veya yine boş bir A serisi alabilirsiniz.
    Ama bu paraları verdikten sonra Xenon veya Sunroof arardım. Eğer boya takıntınız yoksa BMW > AUDI > MERCEDES olarak sıralarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.