Şimdi Ara

Silent Hunter 5 (Çıktı) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
1
Favori
43.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet. ben de yükledim. bir saat kadar oynadım. yine bir kaç hata devam ediyor. mesela periskoptan bakarken makinaları durduruyorum hala makina sesi geliyor. ama periskoptan çıkınca ses kesiliyor. bir de oyunu kaydedince hemen masaüstüne dönüyor. neyseki oyun kaydedilmiş oluyor. bende oyun ilk açılınca "save games are synchronized from server" yazıyor. v1.1 de böyle yazmıyordu. neden anlamadım. çözen varmı acaba.
  • yüklemedim daha. acaba şu genel hataları halletmişlermi. mesela kısa yollar eklemişlermi?
  • kısa yollarda bir değişiklik görmedim. bir kaç saat daha oyniim bakalım. vakit bulamıyorum oynamaya..
  • quote:

Silent Hunter: Battle Of The Atlantic

Silent Hunter: Battle Of The Atlantic Gold Edition

Silent Hunter: Battle Of The Atlantic Collector Edition

Bunların arasında ne gibi farklar var bilen varmı?
  • evet 1.2 patchi denedim. aynen buglar devam ediyor.
    - derinliği ölçtüğümde çoğu zaman çalışmıyor. nasılsa bazen çalıştığı da oldu.
    - dalış emri verince adamlar hala köprüde duruyor.
    - ilk görevde ingiltere kıyılarında nöbet bekliyorum. üzerimden birçok ingiliz uçağı geçiyor. birisi de "birader burada ne arıyon" demiyor. kendilerinden bir denizaltı sanıyor heralde :) uçaksavara adam gönderme gereği bile görmedim. gülsem mi ağlasam mı.
    - konvoya saldırı yaptığımda batırdığım gemi haricindeki gemiler hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ediyor. ne ışıklarını açıyor ne de rotasını değiştiriyorlar. destroyerler de dahil. ama bazıları geri döndü.

orjinal olmayan oyunlarda kayıt sorunu var. görevi bitirseniz de tamamlanmış sayılmıyor. limana gelince "end patrol" menüsü aktif olmuyor.
    bildiğimiz gibi oyun sürekli internet bağlantısı istiyor ve aralıklarla oyunun orjinal olup olmadığı kontrol ediliyor. her yarım saatte bir oyun kayıt ediliyor ve orjinal olmayan oyun masaüstüne dönüyor (bende olduğu gibi). bir kayıt örneği de ubisoft serverlerinde tutuluyor. (ubisoft drm kopya kayıt koruma sistemi)

bu hatalar devam etmese oyunu orjinal almak istiyordum. umarım ilerki zamanda 1.3 patch yayınlanır da bu sefer buglar düzeltilir.

• 1.3 ve 1.4 ile büyük ölçüde düzelir oyun.

Şu an için SH 3 ve 4 ile oyalanmak mantıklı durur.
  • Ben skidrow'un kini indirdim ancak oyunda oyun içindeyken ses yok sadece müzik ve adamların sesi var. Patlama vs. sesleri yok. Bİrde biri bana şu oyunun orjinal exe dosyasını verebilir mi ?
  • arkadaşlar manevra nasıl yapıyoruz bir türlü bulamadım sağa,sola döndürme işini çözemedim
  • silent hunter 3 'ten sonra iyice batırdılar , silent hunter 3 + the gray wolves ile yola devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan81

arkadaşlar manevra nasıl yapıyoruz bir türlü bulamadım sağa,sola döndürme işini çözemedim

Ben harita üzerinden yapıyorum.

Ama numerik tuş takımından da sanırım 2 tuşla küçük açılarla döndürme yapılabiliyor.
  • ya SİLENT HUNTER 3 türkçe yaması olan var mı Allah aşkına bulamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutttttt

ya SİLENT HUNTER 3 türkçe yaması olan var mı Allah aşkına bulamadım gitti.

burda yok sanırım
  • peki bana yardımcı olabilecek olan var mı elinde bulunan ?
  • quote:

Dostum o kadar önemli değil ki türkçe yama. Yeni başlarken 10-15 kelimeyi sözlükten baksan yeter zaten oynadıkça alışırsın.
  • quote:

buraya neden yazıyorsun. silent hunter 3 konusu da var
  • Silent Hunter tam bi efsane ya cok güzel oyun 2 de ve 1 de torpidoların sekme şansı oluyodu saçmaydı ama 3 - 4 muhteşem 5'i daha oynayamadık xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol

quote:

buraya neden yazıyorsun. silent hunter 3 konusu da var

pardon çavuş göremedim yeni üye oldum forumda baya büyük bulmadım konuyu. Peki yaması var mı 3 ün?
  • Son yama durumları ile nasıl oldu arkadaşlar oyun?

Orjinal alacağım, sırf bu bugları temizlesinler diye bekliyorum. Eğer hala bir gelişme yoksa yukardaki arkadaşında dediği gibi SH3+grey Wolves ile devam edeceğim bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilers96

Son yama durumları ile nasıl oldu arkadaşlar oyun?

Orjinal alacağım, sırf bu bugları temizlesinler diye bekliyorum. Eğer hala bir gelişme yoksa yukardaki arkadaşında dediği gibi SH3+grey Wolves ile devam edeceğim bende..

Devilers96 sende Silent Hunter 3 ün Türkçe dil paketi mevut mu ? Mevcutsa bana ulaştırabilir misin?
  • googleden aratın arkadaşlar türkçe yamasını sh3 ün. Şansınız varsa ölmemiş bi linkten bulabilirsiniz. sh 5i kaldırdım bilgisayarımdan zaten. setupı duruyor ama. ne zaman düzelttiler oyunu yükleyeceğim tekrar. bazen sh4 u bootu açıp bi kaç gemi batırıyorum. Kendimi elinde purosu ile keyifli bi kaptan gibi hissediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.