Selamlar, uzun bir süredir (SH4 çıktığından beri) hem foruma hemde bu başlığa pek bakmıyordum,
SH5'i 2 ay önce yükledim ve kaldırdım ! Bir oyun cidden bu kadar bozulamaz. Sonra 3-4 gün önce bir şans daha verdim ve iyi ki vermişim,
Sim'de manuel torpido yani TDC olayını çözmek biraz zor, youtube'da vidyoları aratın derim ya da subsims'e girin, gerçekten faydalı bilgiler var,
Ben klasik SH3 temasını sevdiğimden, subsims'de buldugum UI (user interface) mod'unu kurdum, cidden süper oldu... Oyunun kendi kısayolları saçmalıyor, depth under keel gibi - Shift-F-...
Ama bahsettiğim mod'da kullanıcıya "tiklenecek" kısayollar veriliyor, Haritada manuel TDC için açı ölçer, AoB hesaplayıcı gibi "tool" lar veriyor (SH4 den gelen)
1.02 yaması birşeyleri düzeltiyor, return to course gibi ama halen ciddi eksiklikler var,
Yüzeydeyken CO2 artışı, Bataryaların azalması, Kule gözetleme grubunun yerini almaması gibi saçma sapan bug'lar var,
Güzel bir bug daha var aslında, bazen dalgalı denizlerde güverte topunu kullandırmaya izin veriyor :)
Neyse, biraz daha üzerinde çalışayım, uzak kaldık baya (SH4'ü abd gemilerinden dolayı pek tutmamıştım) ama kurtların toplanması lazım,
İyi Avlar !
Şu oyunu bir türlü çözemiyorum ya yazıklar olsun bana.
sh5 oynamak içinde pc nin maşallahı olması gerek :D 3 ü zor oynuyorum .D
Merhaba arkadaşlar Konuyu başından sonuna kadar okudum..Oyunu yükledim 2 gündür alışmaya çalışıyorum 1 günde anca gemiye haritada yön vermeyi çözebildim, Alışmak için sürekli oynuyorum Görev alıyorum misal 2 gemi batırılıcak konvoy karşıma çıktığı zaman elim ayağıma dolaşıyor torbidoları ıskalıyorum oyunda maus Resmen çıldırtıyor sağa sola hareket ettirmek çok güc.. Sizden ricam 1.02 pachtinin linkini yollarmısınız ben aradım bulamadım, + Kolaylaştıran modlar varsa elinizde onları yollamanızı rica ediyorum Ve çok önemli olarak türkçe yama elinde olan varmı ? acil oynuyan arkadaşlardan cevap beklıyorum
v1.0 yer yarılmışda sanki içine girmişçesine ortada yok. Resmi sitesinde v1.1 den başlamış hep. onu indirdim v1.0 olarak çıktı karşıma ama yüklemedi C://Program Files/Ubisoft/data/menu/de_menu bişeyler diyor anlamadım..tüm bu yaptıklarımı oyunu kurdum crack yapmadan yaptım.
bi siteden SeaWolves Patch v1.01 bi paket buldum bunuda yükledim ama oyun hata verdi bu seferde ..
bu v1.2 ne getiriyor oyuna arkadaşlar ? sh3 daha mı iyiydi sanki
oyunu hic beyenmedim bir yerden bir yere gitmek cok zaman aliyor deniz alti cok yavas + tusuna baziyorum oyun hizlaniyor bu seferde durduk yere deniz altım patliyor save yapitigim yerden baslamıyor oyunun en basindan basliyor gıcık oldum oyuna sildim ya almanyadan rusyaya gitmeye calistim oyunda beklsetm 4 gunde ancak gider deniz alti bu oyun pc mi yakicak ti ya sildim ben oyunu bole yavas oyunlari hic sevmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
ya deniz alti cok yavas oyun hizlansin die + tusuna basiyorum 3 .5 dakika sonra deniz altim patliyor bir yerden bir yere gitmek gercek gemi ler gibi 24 saaten fazla suruyor oyunun atmosferi cok yavas sildim zaten oyunu cok sikildim hawx 2 beklicem hic diyilse ucaklar 3000 2000 kmh hizla gidiyor:D deniz altilar cok yavas sarmadi beni oyun
quote:
Orijinalden alıntı: evrim87
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
ya deniz alti cok yavas oyun hizlansin die + tusuna basiyorum 3 .5 dakika sonra deniz altim patliyor bir yerden bir yere gitmek gercek gemi ler gibi 24 saaten fazla suruyor oyunun atmosferi cok yavas sildim zaten oyunu cok sikildim hawx 2 beklicem hic diyilse ucaklar 3000 2000 kmh hizla gidiyor:D deniz altilar cok yavas sarmadi beni oyun
Adı üstünde simulasyon :) arcade tarzı oyunlar seviyorsun sanırım. Kolay gelsin
quote:
oyunu hic beyenmedim bir yerden bir yere gitmek cok zaman aliyor deniz alti cok yavas + tusuna baziyorum oyun hizlaniyor bu seferde durduk yere deniz altım patliyor save yapitigim yerden baslamıyor oyunun en basindan basliyor gıcık oldum oyuna sildim ya almanyadan rusyaya gitmeye calistim oyunda beklsetm 4 gunde ancak gider deniz alti bu oyun pc mi yakicak ti ya sildim ben oyunu bole yavas oyunlari hic sevmiyorum
biraz daha oynayıp sabretsen daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.
quote:
oyunu hic beyenmedim bir yerden bir yere gitmek cok zaman aliyor deniz alti cok yavas...
Hadi yahu 1940'larda geçen bir denizaltı simulasyonunda denizaltılar neden yavaş ilerler ki? Denizden denize bazen Okyanus ötesine dala çıka geçiyorsun, karşıdan karşıya geçmiyorsun ki...
quote:
öğrenmezsen zor sıkıcı gelir sadece bu oyun değil tüm herşey için gecerli
oyunu hızlandırmadan evvel oyun içi üstteki seceneklerden birinde 2 secenek var; biri zaman atlatırken bi gemi bi derinlik azalması olduğunda oyunu durdurur sana napılıcağını sorar , diyer secenek seciliyse umursamaz devam eder yani savaş bile olsa devam eder, herhalde o konumda bıraktın
ARkadaşlar 2. bölümde ingiltere yakınlarına geliyorum . ve bekliyorum . Benim görevim ordaki bütün gemileri yoketmek mi yoksa savaş gemilerini mi beklemem gerekiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: teddybear
ARkadaşlar 2. bölümde ingiltere yakınlarına geliyorum . ve bekliyorum . Benim görevim ordaki bütün gemileri yoketmek mi yoksa savaş gemilerini mi beklemem gerekiyor ?
Hatırlayamadım ama Devriye (Patrol) göreviyse oralarda dolaşıp gelen geçeni avlayacaksın. Görevin ne olduğu yazması lazım. Görev sürenin dolup dolmadığını haritadan görebilirsin. İşaret siyah-beyaz olur.
evet oraya git dolaş falan diyor . sonra birsürü gemi grubu var . Sanırım geleni geçeni avlayıp ortalığı karıştırmam lazım
U-Boat'larla ilgili neredeyse herşey (teknik özelliklerı, rotaları, limanları, istatistikleri, akibetleri, resimleri, mürettebatları ve onların üniformaları)
U-Boat'larla ilgili neredeyse herşey (teknik özelliklerı, rotaları, limanları, istatistikleri, akibetleri, resimleri, mürettebatları ve onların üniformaları)