Şimdi Ara

Silent Hill Serisi Hk;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun 2,3 ve 4. serisi xbox'da var ama 360 versiyonu bulunuyormu bileniniz varmı ; Temin etmek istesem bir Silent Hill fanatiği olarak nerden bulabilirim;

• silent hill 4 ten sonra yeni oyun çıkmadı daha. psp hariç
  • Yakında Nintendo Wii için kaliteli bir versiyonu çıkıyor ama henüz Next-Gen olarak geliştirilen bölümü tamamlanabilmiş değil. Birkaç ay daha beklemek gerekecek sanırım.
  • Eğer bir erteleme olmazsa yeni Silent Hill 5 oyunu Ocak 2008'de hem Xbox360 hem de Ps3'e çıkacak. 2 ay daha beklemen gerekecek. Ama beklemeye değecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Eğer bir erteleme olmazsa yeni Silent Hill 5 oyunu Ocak 2008'de hem Xbox360 hem de Ps3'e çıkacak. 2 ay daha beklemen gerekecek. Ama beklemeye değecektir.

Dostum keşke o kadar yakın olsa ahh ahFakat oyunun yapılıp yapılmayacağı bile bu yılın ortasına kadar açıklanmamıştı ve herkes çıkarsa KONAMİ bu şaheseri, PS3'e özel yapar diyorlardı ama allah'a şükür olmadı öyle birşeyBu arada sadece ANONS edilmiş olarak görünüyor GAMESPOT'da ve hiç bir tarih yok 2008 için bile yazmıyor

• IGN sitesinde yazıyor. Şirketin en son açıkladığı tarihi yazıyorlar. Konami'nin söylediği tarih bu. Ama tabi değişebilir.

Release Date:
    US: January 2008 (Ocak 2008)
    Japan: Unreleased
    Europe: Unreleased
    Australia: Unreleased
  • en çok beğendiğim oyunlardan ya ne oynardık bu seriyi arkadaşlarla toplanıp gece sabahakadar oynardık inanılmaz guzel bir ikayesi ,oyun moturu ve serinin her oyunu kendi zamanı için en iyi ve gerçekçi grafiklere sahiptı ozellikle ara videolarını annem bile hayretler içinde kalmıştı o ara videoları gorunce resmen gerçel gibiydi..
    Silent Hill 5 inde nasıl bir oyun olacağını tahmin etmek hiçte zor değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Silent Hill 2
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk Ps1'de oynadığım zaman oyunun ne olduğunu bilmiyordum. Kapağını ve ismini beğenip almıştım. Sonra oynamaya başladım. Her yer sis, yaratıklar, atmosfer büyüledi beni. Beni en çok etkileyen oyunlardan biri oldu. Silent Hill 2 olayı bitirdi zaten. 3 idare ederdi ama 4'ü çok sevmedim. 5'ten ümitliyim. Silent Hill 2'yi andırıyor.
  • Bende 1999 yapımı WİNNİNG ELEWEN 4'ün TRAİNİNG sahasında BİLBOARD'da rsmi vardıOradan görüp almıştım ve çok hoştu tabiki.Daha sonra ps2'yi geç aldığımdan 2. ve 3. oyunları oynayamadım.4.oyunu aldım ama ortalarına kadar gelip tıkandım(zaten çoğu fanatiği bile beğenmedi)bende 5. oyuna saklıyoum iştahımı ama çok geç çıkar.En çok 2. oyun içimdi kalmıştı, herkes onu överdi(aslında ilk çıkacağı zaman demoları benide yarmıştı ama kısmet ps2 alamayıp hem silnet hill 2'yi hemde DMC 1-2'yi kaçırmıştım)
  • evet aynen silent hill 2 kesinlikle en guzeliydi mukemmedi herşeyiyle,3de guzeldi ama 2 kadar değil biker bayan karakterlerden hiç hoşlanmam ,4u de zaten çok sıktı beni biraz orjinalliğini ayb etti sanki 4 de ben zaten sıkılıp ortasından bırakmıştım 4u bitiremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arash0

evet aynen silent hill 2 kesinlikle en guzeliydi mukemmedi herşeyiyle,3de guzeldi ama 2 kadar değil biker bayan karakterlerden hiç hoşlanmam ,4u de zaten çok sıktı beni biraz orjinalliğini ayb etti sanki 4 de ben zaten sıkılıp ortasından bırakmıştım 4u bitiremedim

Ben de 4'ü yarısına bile gelemeden bıraktım. Niye bıraktım hatırlamıyorum, oda sıktı beni biraz sanırım. Dön git gel yine aynı yere baydım. Sis yoktu. :( Şimdi hepsi geri gelecek. Sis, radyo...

• Keşke REMAKE felan yapsalar 1 ve 2'yi tek dvd'ye koysalar "FOGGY BOX" diye dayasalar bize(bkz.ORANGE BOX)
  • Silent Hill 2'yi bitirince çok kötü oldum. Moralim çöktü, bir hafta etkisinden kurtulamadım. Hikayesi çok etkileyiciydi. Bu tarz etkiyi bana bide MGS1 ve MGS SnakeEater yapmıştı. Onlarda da hikaye duygusal ve acıklıydı biraz.
  • Sadece 2'yi oynadım. Cidden güzel oyundu.
  • Arkadaşlar serinin 2. 3. ve 4. oyunu var normal xbox'da hani diyorum 360 bazı xbox oyunlarını açıyorya bunları bulsak açmazmı normal xbox versiyonlarını; Ben bunu sormak istemiştim, aslında bu serilerin hepsini defalarca bitirdim ama özledim önceden PS2 vardı arşiv vardı ama şimdi 360 var rafın yarısından çoğu FPS özledim ben bu oyunun serisini illaki PC'demi bulalım yani xbox 360'da olmazmı ;
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakanatbas

Arkadaşlar serinin 2. 3. ve 4. oyunu var normal xbox'da hani diyorum 360 bazı xbox oyunlarını açıyorya bunları bulsak açmazmı normal xbox versiyonlarını; Ben bunu sormak istemiştim, aslında bu serilerin hepsini defalarca bitirdim ama özledim önceden PS2 vardı arşiv vardı ama şimdi 360 var rafın yarısından çoğu FPS özledim ben bu oyunun serisini illaki PC'demi bulalım yani xbox 360'da olmazmı ;

evet açar tabiki ama bolge kodu mutlaka uymalı konsolunla bolge kodu uyan olanı bulursan çalıştırır yalnız serinin sadece 2. ve 4. oyunu xboxta mevcut 3. oyunu xboxa çıkmadı nedense bilmiyorum çok saçma oyunu yarıdan kestiler xboxta birden 2den 4e atladılar

• PS2'de Silent Hill'in keyfi bir başka oluyordu. Xbox'da oynarken yüksek grafik kalitesinden rahatsız olmuştum ben nedense
  • Bende 1.sini bilmeden almışdım daha cocukduk oyun takip etme filan nerdeee satıcı çocuk önermişdi, oyunu bitirmişdim 2 ayda filan ama korka korka neler çekmişdim yaa, helede o okula ilk girdiğimizde sanırım radyodan cızırtı geliyodu ama ortada bişey yokdu, bi anda saydam cin yanımdan bi viykledi kolu elimden atıp bağırmışdım, dolu dolu bitirmişdim oyunu hiç bişeyini atlamadan, 14 senedir oyun oynarım, hayatımdaki 100lerce hatta binlerce oyun arasında ilk sıralardadır silent hill 1, İnşallah bu çıkacak olanda aynı heyecanı bırakır üzerimde (pek ümitli deilim serinin gidişatından belli) 4. tam bi rezaletti bence. Beklemedeyiz.
  • silent hill çıksında grafikleri zaten iyi olacak ondan şupemiz yok oyun da silent hill 4 kadar olsa bile tadındab yenmez çok özledim ben açıkcası nereye kadar fps vur öldür sıkıldım artık bu savaş oyunlarından biraz silent hill RESİDENT EVİL tarzı oyunlar bekliyorum
  • 1-SH 2
    2-SH 1
    3-SH 3
    4-SH 4
    5-?

Silent Hill Serisi Hk;
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.