Şimdi Ara

Silent Hill 4 ama bise anlamad1m.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana bu oyunun nasil oynandigini söylesin bi tunel var oraya girip girip cikiyom sonra donmek zorunda kaliyom.

• bılen varsa haber verson
  • ooo hocam uzun sürer anlatması sen hiç adventure oynamadın heralde bu tarz oyunlar araştırmaya dayanır eğer sürekli gta oynayan bir adamsan seni bozar bu oyunlar ya sistemden kaldır yada tam çözümünü bul action gibi oyna
  • abi o degilde neyi arastiracam bise anlamadim.

Silah kullanamiyom bise yok.
  • Kısaca değineyim o zaman biraz vaktiyle ben de takılmıştım araştırdım o yüzden...
    Banyodaki tünelden ilk geçişte yürüyen merdivenden aşağı inerek metro istasyonuna geliyorsun ilerde kadınla tanışıp yola devam ediyorsunuz.. daha sonra kadın fenalaşıp tuvalete giriyor beklerken tuvaletten yaratıklar çıkıyor onları öldürüp kadınlar tuvaletine(erkeler tuvaleti de olabilir) gittiğinde orda yine bir tünel buluyorsun ordan gir kendini evde bulacaksın.. odadan salona giderken tam karşında bi şifoniyer var onu incelek için yanına gidip sol tıklayına araya sinematik girecek dolabı sağa çekip arkasına bakınca bir silah bulacaksın onu al ve duvarı incele... o arada telefon çalacak odana git ve telefonu aç kadın sana "nerya gittin gel beni kurtar" tarzı laflar söyleyecek.. Banyoya git ve yine tünele gir diğer taraftan tuvaletten çıkacaksın.. hemen orada kadının heykeli klozet üzerine oturmuş şekilde duruyor olacak elinde de jetonlar olacak o jetonları al ve tuvaletten çık ilerle, ileride metro gişesine geleceksin lynch tarzı bi istikametin girişinde jetonu kullanarak içeri gir... orada yaratıkları öldürmeye çok çalışma çünkü ölmüyorlar en aşağı git orada meronun içinde kadın "beni kurtar, geliyorlar" diye feryat figan senden yardım bekliyor olacak... metronunen önündeki kapıdan içeri gir ve içeride tüm kapıları açmaya yarayan düğmeyi bul ve kapıları aç kadınla beraber metronun içinden diğer tarafa geç(burası çok kolay olmayacak biraz araman gerekecek doğru kapıları) en sonunda metronun diğer tarafına geçmiş oluyorsun ve oyun böyle bir puzzle havasında devam edip gidiyor ....
    bu arada silahları roller ile seçip mouse3 ile aktif hale getiriyorsun, sağ tuş ile geriniyorsun ve elin halen sağ tuşta basılı iken sol mouse tuşu ile vuruş yapıyorsun... biraz karışık ama alışırsın..
    Şu an aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 23 Ocak 2005, 22:49:58 >

• ya arkadaş sen bu oyunu nasıl açtın. ben de gayet iyi bir makine var ama oyuna girerken, bir yazı çıkıyor sonra açar gibi yapıp masaüstüne dönüyor
    var mı böyle bişey yaşayan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elcompany

ya arkadaş sen bu oyunu nasıl açtın. ben de gayet iyi bir makine var ama oyuna girerken, bir yazı çıkıyor sonra açar gibi yapıp masaüstüne dönüyor
    var mı böyle bişey yaşayan...

Çat diye açtı walla ...
    Sistem 512 Mb ram, 256Mb radeon 9550, amd athlon 2400+ vs. vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silent Hill 1 Remake Geliyor!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O tüneldeyken ben de oyundan çıkıyodum
    Masaüstüne atıyodu salak bilgisayar

Oyuncuya gittim, değiştirttim oyunu
    Tıonihavk aldım.(ne alaka??)
  • saolun arkadaslar.oray1 atlatt1mda baya1 zor oyunmus yaratiklari engelleyememek cok zorluyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selective

saolun arkadaslar.oray1 atlatt1mda baya1 zor oyunmus yaratiklari engelleyememek cok zorluyo.

Eh tabi o kadar o kadar açıkladık geç artık bi zahmet
  • ya silent hille bir türlü alışmadım be yaws sevmiyorum nedese karmaşık oyunları severim ama bu kadarını değil
  • abi analmadigim bi yerden yer altina gidiyoz yürüyen merdiven felan var o ne oluyo yarat1k cikiyo sana vuruyo felan ne is.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selective

abi analmadigim bi yerden yer altina gidiyoz yürüyen merdiven felan var o ne oluyo yarat1k cikiyo sana vuruyo felan ne is.?

Yuh be abi yukarıda anlatacam diye parmaklarım nasır tuttu.. iyi okursan anlarsın...

BU ARADA ANALMA ZATEN

• quote:

Kısaca değineyim o zaman biraz vaktiyle ben de takılmıştım araştırdım o yüzden...
    Banyodaki tünelden ilk geçişte yürüyen merdivenden aşağı inerek metro istasyonuna geliyorsun ilerde kadınla tanışıp yola devam ediyorsunuz.. daha sonra kadın fenalaşıp tuvalete giriyor beklerken tuvaletten yaratıklar çıkıyor onları öldürüp kadınlar tuvaletine(erkeler tuvaleti de olabilir) gittiğinde orda yine bir tünel buluyorsun ordan gir kendini evde bulacaksın..

Bak ne yazmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.