Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BBI

LİSTE İŞİM YARINA KALDI NEDENİ HERKESE DUYRULUR NVIDIA SILENCER 6 BULUNBDU
    6600 LER İÇİN HEM AGP HEMDE PCIE İÇİN MODELLERİNİ BULDUM YARIN FİYATI YAZICAM ONA GÖREDE LİSTE HAZIRLAYACAM

allahhhh ohh bea hocam sen neymişsin

• sağolun arkadaşlarım
    zorda olsa buldum
    çok uğraşttırdı ama buldum kesin gelecek yanlız fiyatı yarına kaldı yarın gelsin fiyatı direk yazıcam merak etmeyin
  • BBI hocam topiği en başından okuyup listeyi hazırlasan da rahatlasak. Fiyatları yarın yazarsın artık.
  • ok
    birazdan hazırlayım ozaman
  • hadi rev 1 mi 2 mi. 1 440 gr 2 428 gr. hangisi daha iyi. diğer özellikler aynı. liste için rev 1 diyorum ama hangisi daha iyi
  • BBI@ 6600gt agpler için olan modelin bir resmi filan varmı?
  • GÜNCEL SILENCER LİSTEM

1-GARFİELD
    2-İZZET
    3-DIABELICA
    4-DAYWALKERR
    5-SAMEONE74
    6-FATALCAN
    7-METAK
    8-ARBİTER
    9-SPAWN
    10-865PE
    11-BLADEMASTER
    12-ZAFERCAN
    13-FLAVA
    14-DRUİGARD
    15-KESKER
    16-EAGEN
    17-MURATREMİX
    18-X-GEN
    EKLEYECEKLERİM ŞUANDA KESİN OLMAYAN 6600 KULLANICALARI ONLARIDA YARINA BIRAKTIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN FİYATI KESİNLEŞSİN ALCAKLAR YAZAR ONA GÖRE KOYARIM LİSTEYE DİĞER ALACAKLARDAN UNUTTUĞUM VARSA TEKRAR HATIRLTSINLAR
    KUSSURADA BAKYIN LÜTFEN MODELLERİ KAĞIDA YAZDIM AMA BURAYA YAZMAK UZUN OLUYOR
    + ÇOK YORGUNUM BU 6600 CÜ ARKADAŞKLARI YOLDA BIRAKMAMAK İÇİN ÇOK BASTIRDIM AMA DEĞDİ
    BEN İSTİYORUMKİ HER ARKADAŞIMA ULAŞAYIM HER ARKADAŞIM MEMNUN OLSUN

• quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

BBI@ 6600gt agpler için olan modelin bir resmi filan varmı?

ABİ ELİME SADECE OLDUĞUNU AÇIKLAYAN BİR MAİL GELDİ OKADAR BENDE SORDUM AGP Mİ YOKSA PCIE Mİ DİYE BANA GELEN MAİLDE HER İKİ MODELİNDE BULUNDUĞUNU YAZDILAR SORUN OLMAYACAĞINI YAZDILAR BENİM İÇİN AYIRDILAR FİYAT İSTEDİM ANCAK BU GÜN ÇOK YOĞUNLARMIŞ YENİ MALLAR ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLARI İÇİN BANA GERİ DÖNEMEDİLER YANLIZ DEDİĞİM GİBİ SORUN OLMAYACAĞINI SÖYLEDİLER
    BEN ASIL 9550 LERİ SORDUM ADAMLARA ANCAK 9550 Yİ BİLEN YOK NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM KALDIM BUNLARA NE UYACAK ONU BULAMADIM ARAŞTIRIYORUM
  • msi fx5700 lere vga sil. oluyormu??
    bende ati 9550 ye göre bi silencer vardi onu takmayi dendim sorunsuz güzel oturuyo da delikler tutmuyo
    simdi ona göre kilavuz ile delik açmak da bi problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebi_gokhan

msi fx5700 lere vga sil. oluyormu??
    bende ati 9550 ye göre bi silencer vardi onu takmayi dendim sorunsuz güzel oturuyo da delikler tutmuyo
    simdi ona göre kilavuz ile delik açmak da bi problem

FX 5700 LER İÇİN VAR MODELLERİ 1. SAYFADAN LİNKDEN GİRİP BAKABİLİRSİN
    BENDE ANLAMADIM 9550 LER İÇİN HANGİ MODEL OLACAK 9600 LERLE AYNIMI BUKARTIN YAPISI ACABA???
  • efet
  • 9600 LERİNKİ OLACAK SANIRIM KESİN CEVABI YARIN YAZARIM ŞİMDİ KAFDAN SALLAMAK GİBİ OLUR KENDİ ADIMA BUNU PEK TERCİH ETMEM YARIN SABAHDAN KESİN CEVAPLA BİRLİKTE YAZARIM
  • 9550 de kulandigim vga sil. fx5700 e olmuyo
    1. sayfadan baktim
    fx 57 için olan vga sil. ben onu silencer die benim karta takmam o ne be
    benim silencer in delikleri uymuyodu
    onlari kilavuz ile gene deldik mi tamm dir en azindan sogutma olur
  • selam BBI kardeş ben firma yetkilisiyim her modelden 3'er adet istiyoruz peşin ödicez...
  • bak gördün mü bilgisayarcılar bile atlamış bbi nin olayına. hem de daha yeni üye olmuş millet DC diyor. BÜYÜKSÜN BBI
  • Buğra abi madem 6600gt agp ye var beni tekrar ekle listeye
  • Büyük iş yapıyosun BBİ Allah yardımcın olsun
  • BBI
    ben silencer almaktan vazgeçtim. Zaten 9550 me uyacag1da belli degil.Sizlere kolay gelsin.
  • bende vazgeçtim.
  • bence go to kazık.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.