Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM VALLAHİ OKADAR SÖYLEDİM FİRMAYA ANCAK OKADAR ÇOK TALEP VARMIŞKİ AVRUPADA SADECE SATIYORUZ İNCELEMEYE İMKANIMIZ BİLE OLMADI DİYOLAR BENDE SİTELERDE ARAŞTIRAMADIM 6600 LER ÖMRÜMDEN ÖMÜR ÇALDI VALLAHİ
  • beyler sırf sizi vede oc piyasasını düşündüğüm için bukadar olaya girdim ancak değeceğinden eminim

liste bu gece yollanıyor tamamen hazır gibi burada tekrar yayınlamama gerek yok sanırsam çünkü nerdeyse hermodelden fazlada 2 adet kadar getiriyorum herkese yetecek kadar stok olacak
  • BBI hocam siparişi veriyorsun da kapora filan vermedi galiba kimse. Ödemeleri silencerlar gelince mi yapacağız ? Bu arada o kadar mal inşallah gümrükte filan takılmaz.
  • ÖNEMLİ DUYURU: BUNU ALMAK YERİNE ZALMAN RESERATOR ALSANIZA EKRAN KARTINADA TATBİK EDİLEREK SOĞUTABİLİR hem de dijitalcenter.com güvencesiyle. Ben aldım 6600 gt de almıştım dijitalden pny marka ki alacaksan dijitalden pny alacan 500 Mhz kor hızı overkılok ile 950 Mhz yaptım
  • teşekurler hocaam
  • fiyat nedir agp 6600gt için
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafercen

BBI hocam siparişi veriyorsun da kapora filan vermedi galiba kimse. Ödemeleri silencerlar gelince mi yapacağız ? Bu arada o kadar mal inşallah gümrükte filan takılmaz.

dostum ben siparişi vereyimde sonra onuda açıklıyacam zaten aklımdaki rakam üün bedelinin %30 u olacak

nurialço kardeşim çok alem lütfen kussuruna bakmayın vede cvp yazmayın gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

teşekurler hocaam

bişey değil garfiş sen de doğru yolu buldun ben size destek için burdayım.
  • 25 dolar...

quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

fiyat nedir agp 6600gt için
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

25 dolar...

quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

fiyat nedir agp 6600gt için

OK
  • dostum yazdın mı bilmiyorum ama fiyatları da ir yazsan milletin son sorusuna da cevap olcak herhalde.
  • hocam 2. safada garfield yazmıştı ek olarak 6600 ler var agp vede pcie oda 25 dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

BBI ARKADAŞA ÇOOK TEŞEKKUR EDERIZ....
    URUNLERİN HEPSI GARANTILI VE KDV SIZ OLRAK GELECEK

EVET GELECEK SILENCER LAR.....VE FIYATLAR...

ATI SILENCER VER 1 ..................23$
    ATI SILENCER VER 2 ..................22$
    ATI SILENCER VER 3 ..................26$
    ATI SILENCER VER 4 ..................26$

NV SILENCER VER 1..................18$
    NV SILENCER VER 2..................19$
    NV SILENCER VER 3..................19$
    NV SILENCER VER 4..................26$
    NV SILENCER VER 5..................25$

EVET ARKADAŞLAR BBI HOCAMA ÇOOK TEŞEKKUR.......

6600 ler için agp vede pcie olan model 25 dolardır bilgilerinize

• bbı sen yoluna devam et.bravo sana.millet bu silencerleri yerde gökte bulamıyor.başarılar........
  • Acaba soğutucular ne zaman gelcek?
  • En kötü ihtimalle 3 haftada gelicekler
  • Herkese Selam (ben blademaster daha önce bunun için üye olmuştum ama artık bu forum a da takılıcam )

Ben kartımı 6600gt ile değiştirdim yani bana silencer3 e gerek kalmadı Palit 6600gt (agp) ye uyan bir soğutucu varsa alabilirim
  • 25$ feda olsun silencer a...dort gozler bekliyoruz kardess
  • BBI bende 9600 xt için olandan istiyorum.

ATI Silencer 2 (Rev. 2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdierdi -- 10 Şubat 2005, 22:22:22 >
  • @ BBI ; kardeş bayağı iyi bir hizmet veriyorsun açıkçası. Sana bende sipariş verdim ancak ben hala bunları gümrükten nasıl geçireceğini anlamış değilim Malum 2 büyük firmanın malları ( 1 tanesi geçmişte takıldı ) 1 tanesi de şu an hala çekme zorluğu yaşıyorlar ve 2 hafta daha takıldı. Sana bahsettiğim ''CE'' yüzünden süründürüyorlar. Bunları biliyorum çünkü gümrükçüyüm. Haa bende bazı çakallıklar biliyorum elbet ama biraz dolambaçlı yollar. Bunu nasıl yapacağını bana bi izah et dostum. En azından PM attım ona istinaden bi PM borcun var Bu arada amman dikkat et. Ebnim siparişimde olduğu gibi diğer arkadaşlarda da REV.1 ile REV.2 olayı başımızı ağrıtmasın. Arctic Cooling servisinden Van Can TRAN ile yazıştım. Bendeki FX5900 a mutlaka NVidia Silencer 4 (REV.2) oluyormuş. Bunun dışında firmanın (CeBIT 2005, 10 - 16 March, 2005 ARCTIC COOLING in Hall 24, Booth C08) Hong Kong da fuarları varmış. Beni yakınlarda sanıp davetiye yollamayı teklif etti Ne dersin senin adına bi tane isteyim mi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.