Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocaam bizim 6600gt nv silencer rev6 ne olacak....

@BBI ithal yaparsaa bende imal yaparım....
    vermı ulenn GarfiSilencer isteyen çizimleri yapyım.gerekli ekipman falan en geç beş senede hazırlayacam siparişlerii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 5 Şubat 2005, 12:56:10 >
  • Dijital Center bu tür ürünleri türkiyeye getiren ilk firmadır. Onlar olmasaydı bu ürünleri nasıl bilecektik? Ben herşeyimi oradan alırım. Öleceğimi bilsem başka yerden almam. Zaten yeterince taklidi var piyasada... Var mı dijitalden daha iyisi türkiyede?? Onlar bu işin tanrısı dostum..Diğer firmalar çömezi olur dijitalin..
    üstün kalte orda www.dijitalcenter.com
    reklam da yapmıyorum ayrıca ama bence herkes oradan almalı tek adfres...
  • NO PROBLEM DOSTUM
    quote:

Orjinalden alıntı: someone74

quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Bu arada 20 barajı çoktan aşımış gibi gözüküyor. BBI arkadaşım; Vantec ürünerde olduğu gibi Arctic Cooling ürünlerinde de ithalat esnasında ''CE'' standardı sakın başını ağrıtmasın? Buna nasıl bir çözüm buldun?

hocam bu konuda bir açıklama bekliyorum sizden

Gümrük birliği kapsamında ithal olarak yurda sokulan elektronik vb eşyalarda (thermaltake, zalman vs olduğu gibi) ''CE'' ibaresi bulunmakla zorunlu olan eşyalar vardır. Bu eşyalar için yetkili mercilerden onay gerekmektedir. İthalatla uğraşanlar bilir zaten. Bildiğim kadarıyla DC de Arctic Cooling ve Vantec ürünlerini getirmekte ve şu an bu ''CE'' onayı için zaman harcamaktalar. Dolayısıyla sen 2-3 tane değilde çok sayıda getirteceğin için her ihtimale karşı bu işin ehli bir gümrükçüye mutlaka danış. Ben güm. müş. yrd.yapmaktayım fakat ben bile yönetmeliğe tam hakim değilim. A karneli bir arkadaşa danışmakta fayda var Bu arada listede 9. sırada olduğumu hatırlatırım

• quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

Dijital Center bu tür ürünleri türkiyeye getiren ilk firmadır. Onlar olmasaydı bu ürünleri nasıl bilecektik? Ben herşeyimi oradan alırım. Öleceğimi bilsem başka yerden almam. Zaten yeterince taklidi var piyasada... Var mı dijitalden daha iyisi türkiyede?? Onlar bu işin tanrısı dostum..Diğer firmalar çömezi olur dijitalin..

edebildiğin bu laflar çok saçma ..sen istediğine tap..ister puta ister ateşe... sizin gibi geri kafalı insanların zihniyeti 14 asır once kaltıı tedavulden... yoksa sen dijital centerin adamısın paramı veriyolar sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 5 Şubat 2005, 13:03:35 >

• quote:

Dijital Center bu tür ürünleri türkiyeye getiren ilk firmadır. Onlar olmasaydı bu ürünleri nasıl bilecektik? Ben herşeyimi oradan alırım. Öleceğimi bilsem başka yerden almam. Zaten yeterince taklidi var piyasada... Var mı dijitalden daha iyisi türkiyede?? Onlar bu işin tanrısı dostum..Diğer firmalar çömezi olur dijitalin..

DC

HANİ ŞU HERŞEYE 5 YIL GARANTİ VEREN SÜPER OC KİTLERİNİ SATAN BÜYÜK FİRMAMI BOŞVER HOCAM BEN ONLARDAN DAHA ÖNCE DAVRANDIM

BOŞ VER HOCAM SEN BU İŞLERİ

GARFİ ACELE ETME BE KARDEŞİM ARAŞTIRDIIMI SENDE BİLİYORSUN DÜN GECE KAÇA KADAR ARAŞTIRDIM AMA SONUCA ULAŞAMADIM MALESEF
    ARTIK PTESİ BAKICAM

• İyilikten maraz doğarmış BBI kardeşim. Boşver sen. Biz senden hayırlı haberleri bekliyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 5 Şubat 2005, 13:32:06 >
  • ben en başından beri yazıyorum bana yer kalmazsa bozuşuruz. nv silencer 5 rev 2
  • bu arada baştan saydım kaçıncı plarak istemişim 19. sıradayım.
  • DC ebette iyi bir firma, bende çoğu alışverişimi oradan yapıyorum ama şu ana kadar ''tapın bize'' gibi bir istekleri bulunmadı. Abartmayalım ve aşırılığa gitmeyelim lütfen
    Bu arada kart uyumuluğu ile ilgili aklında sorunu bulunanlar emin olmak için AC yazı yazabilir. Bendeki Asus 256MB FX5900 Ultra/Deluxe kart için şöyle bir yanıt gelmiş;
    Dear Bulent Gokmen,

For your card I rather suggest you to get one of our NV Silencer 4 (Rev.
    2). If this is not available in your country yet please push your dealer
    to contact us for any purchasing because we don't do any retails selling
    by ourself.

yours sincerely

Van Can TRAN
    Marketing Manager

ARCTIC COOLING HK Ltd.
    Unit 712-713, Cyberport 1, Pokfulam
    Hong Kong
    Phone + 852 2989 6077
    Fax + 852 2989 6055
    vancan.tran@arctic-cooling.com
    www.arctic-cooling.com

CeBIT 2005, 10 - 16 March, 2005
    ARCTIC COOLING in Hall 24, Booth C08

Yani Benim işimi NV Silencer 4 (Rev.2) görüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

bu arada baştan saydım kaçıncı plarak istemişim 19. sıradayım.

Hehe.. Ben senden önce istemişim...
  • Arkadaşlar eğerki BBI kanalıyla birşey almak istemiyorsanız msj atmanıza gerek yok,istediğiniz yerden istediğiniz malı satın alın,burda arkadaş bize yardımcı olmaya çalışıyor,gidipte yok şurası öyle orası şöyle demeye hacet yok.Lütfen polemiğe girmeyin,herkes istediği yerden istediği malı alsın.

Bu topic Bbi kardeşimizin bize mal getirme çabası için açıldı,rica edenlere getirecek.Zaten bu forumdaki hemen hemen herkes dışardaki gelişmelerden haberdardır,Tr'deki A firması kanalıyla duyma olayı olmaz merak etmeyin.Azınlıktaki kişiler için tr donanım siteleri var,ingilizce bilmeseniz bile olaya hakim olabilirsiniz,dijitalcenter,Tacetttincenter'la bişey öğrenmenize gerek kalmaz.

Bu topic yalnızca bu organizasyon ile ilgili kalmalı,kişisel olarak başka yerden almak istiyorsanız,başka topic açıp bu firma getiriyor diyerek arkadaşlarımızı aydınlatabilirsiniz. Şu aşamada bu fiyata yakın ithal edebilecek bir firma olmadığı için(ayrıyeten yakın zamandada geleceği meçhul) bu topicteki listede yer alan arkadaşlar zaten yurtiçi bir çözümle ilgilenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 5 Şubat 2005, 15:38:13 >

• @BBI ne oldu fiyat bellimi?
  • beni listeye eklemeyi unutmayın silencer 3 revizyon 2 olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

@BBI ne oldu fiyat bellimi?

Fiyatlar yukarda...
  • quote:

• BBI ile bi ara tartıştık ama çalışmasınıda takdir etmemek elde değil. Keşke daha önce haberim olsadı bende alırdım ama şu an hangi kartı alacağım bile belli değilkne soğutucu almak mantıksız olur. Birde CE ye dikkat edin gümrükte kalırsa mallar kötü olur....
  • Peki ne zaman gelecek vga susturucular??
  • zamanı onemli degil gelsin yeterkii... bide su agp 6600gt icin bulabilse super olacakkk
  • quote:

BBI sen ayaksın abi sen kesin kaçak kuçuk getiriyon bu ürünün tistribütörü dijitalcenterdir...www.dijitalcenter.com var mı ötesi????

ehehe tapın bakalım siz dijitalcenter'a
    mal satarken çok güzel herşey..
    bigün bi parçanız arıza yaptığında görüşürüz...
    benim av8 3rd eye anakartım aldığım gibi bozuk çıktı..
    ayın 19unda bıraktım garantiye...
    20gün oldu tık yok
    atmadıkları yalan kalmadı
    attıkları yalanları yakalıyorum söylüyorum başka bişeyler atıyolar....

onun için BBI arkadaşımıza tam destek veriyorum
    kendilerini bir numara veya benzersiz sana bu firmalar yüzünden geliyo başımız ne geliyosa...
    bu tip hareketlerle en azından bi miktar anlarlar rakipsiz olmadıklarını...

• bbi kardeşim ben metak gigabyte 9800pro için silencer 1 rev.2 istiyorum. forumu hafta sonu çalıştığım için geç açmışım. aman beni unutmayın. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.