Bildirim
Silecek kolu Kırıldı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence yenisi ile değiştirin. Eğer yapıştırmayı düşünüyorsanız da sigara külü ve japon kullanın. -
Bence yenisini alın. Tamiri zordur bunun. Ayrıca bu astra H araçların plastik kalitesi neden bu kadar kötü? Klima kontrolünde kullanılan plastik hava yönlendirme parçalarıda çok çabuk kırılıyor. Yumuşak plastik yapacağız diye abartmışlar sanırım -
sen zaten bir yöntem uygulayarak tamir edilemez hale getirmişsin, keşke ellemeden otokinge götürseydin, adamlar bildiğin plastik müyendizi -
@nk061 Servis dışında hiçbiryerde bulamadım. servis şu parça için 100 liradan fazla maliyet çıkardı ben de onlara inat şimdilik tamir edeceğim çıkmacılardan falan birgün elime geçince değiştiririm diye düşündüm. japon+sigara külü tutar tutmasına fakat sürekli kullanıldığından kısa zamanda tekrar kırılacağını düşünüyorum
@Brian O Conner belirttiğim gibi servisin uçuk fiyatına bu parayı vermeyeceğim. klima havacıklarınıda silerken kırmıştım birisini dediğiniz gibi sıcaktan etkilenip zamanla sertleştiğinden kırılıyor sanırım.
@SeKSandDoRT sadece kolun yeri görüntü olarak boş kalmasın diye japonla yapıştırıp emaneten kullanamasamda orada tutuyordum. sıkıntı olmaz ondan kırık yeri aynen duruyor temizledim üzerindeki japonu. -
quote:
Orijinalden alıntı: bRs*
@nk061 Servis dışında hiçbiryerde bulamadım. servis şu parça için 100 liradan fazla maliyet çıkardı ben de onlara inat şimdilik tamir edeceğim çıkmacılardan falan birgün elime geçince değiştiririm diye düşündüm. japon+sigara külü tutar tutmasına fakat sürekli kullanıldığından kısa zamanda tekrar kırılacağını düşünüyorum
Sağlam yaparsanız uzun süre idare eder sizi -
sıfırı vergiler dahil 30 tl. çıkmasına bakın olmazsa.
0212 584 16 70 ve 0212 632 16 39 iki ayrı yer var bi sorabilirsiniz.
son olarak Tel: 0212 482 28 69
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 7 Ocak 2014; 18:24:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mavipasa
sıfırı vergiler dahil 30 tl. çıkmasına bakın olmazsa.
30 tl ise hemen alayım. Orjinal değildir sanırım orjinalini 30 tl ye imkansız. fakat yan sanayide olsa farketmez verdiğiniz numaraları arayacağım teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRs* -- 7 Ocak 2014; 18:25:23 > -
0212 584 16 70 ve 0212 632 16 39 iki ayrı yer var bi sorabilirsiniz.
son olarak Tel: 0212 482 28 69 -
Opel parçacılarda bulunur. -
Plastikte çare tükenmiyor malesef. Tampon tamircilerine falan götürün 5-10 lira verirsiniz hallederler. İki parçayı kaynattıktan sonra araya küçük metal parça kesip koyuyorlar üzerine de tekrar plastik eritip pırıl pırıl ediyorlar, gerçi gözükmeyecek yerde sizinki ama olsun. Ve gerçekten baya dayanıklı oluyor tavsiye ederim. -
teşekkürler cevaplar için. kendim hallettim sayılır. parça kalınlığında plastik kalemin gövdesini kestim iki uca ısıtıp yerleştirdim boşluğada japon+karbonat karışımı yaptım şuan taş gibi duruyor üstünü lastik kapattığı için görünmüyorda bakalım bir süre götürür sorun çıkartırsa yenisini alırım artık. teşekkürler herkese -
quote:
Orijinalden alıntı: Brian O Conner
Bence yenisini alın. Tamiri zordur bunun. Ayrıca bu astra H araçların plastik kalitesi neden bu kadar kötü? Klima kontrolünde kullanılan plastik hava yönlendirme parçalarıda çok çabuk kırılıyor. Yumuşak plastik yapacağız diye abartmışlar sanırım
Yalnız yumuşak olanın değil sert olan birşeyin kırılma göstermesi daha kolaydır. -
502 bond diye bir yapıştırıcı var, çıkarsa bunu tavsiye ederim plastiklerde iyi iş görüyor. -
Ankaradaysanız:
http://www.2002stop.com/ic-aksam-tamiri.php
Ben Honda CR-V Konsolunda havalandırma kanalları arasındaki 4lü flaşör ve saat kısmını tutan vida yuvaları tamamen kırılıp dağılmıştı ve konsolun içine düşmüştü verdim 10 liraya beton gibi yaptılar :) -
teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar. şuan için yaptığım şekilde kullanıyorum sağlam gibi de duruyor daha soğukta veya daha sıcak havalarda ne tepki verir bilemiyorum tutmazsada yine farklı bişey var aklımda onu yapacağım eğer elinizden geliyorsa böyle ufak tefek parçacıklar için servislere uçuk fiyatlara yaptırmayın derim paramız olmadığından değil 100 lirayı 1 kerelik verir yaptırırım beni fakirleştirmez lakin kalem kadar plastik parçaya 100 lira fiyat koymaları da bana dokunuyor. tıpkı aracın tavanındaki portbag vida kapaklarının tanesine 20 lira dedikleri gibi onlarda aynı şekilde yerinden çıkıp duruyor diye yenilerini taktırayım dedim 4 adet 100 lira dediler bende tuttum yapıştırdım zaten kullanmıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRs* -- 11 Ocak 2014; 14:33:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X