Şimdi Ara

Silecek kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimiz standart bir mahallede standart bir sokakta. Yaklaşık 1 aydır 2 tane araç genelde arabayı koyduğumuz yere arabalarını sabitledi. Sesimizi de çıkarmadık. Ama biz de arabayı bir yere koymak zorundayız. Her zaman koyduğumuz yerin az ilerisine evime sadece 20 metre mesafede bir yere koydum. Sabah arabaya gittiğimde insanımsı bir yaratık sileceğimi kaldırmış ama benim arabada silecekler maalesef direkt kaldırılmadığı için kaputa kanırta kanırta, boyasını kaldırarak sileceği kaldırmış.

    Arabayı koyduğum yer garaj önü değil. Kimsenin özel yeri değil. 2 arabanın yerini işgal edecek şekilde park edilmiş değil. Bunlara öylesine dikkat ederim ki kimse mağdur olmasın diye her zaman böyle davranırım.

    Kapımızın önüne dönüşümlü 2 arabayı sırayla park eden kişiye bile bir şey demedik. Sadece 1 gün bir yere park ettim bunu yapmışlar. Şimdi ne yapayım? Gözüme takılıyor o kanırttığı yer. Daha doğrusu hakaret gibi hissediyorum. Silecek kalkmadığı halde zorlamak bilerek yapmak demek. Bela okumak dışında ne yapayım bilmiyorum. Kimin yaptığını da bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir kez daha aynı yere park edin ve arabayı izlemeye alın aynı kişi yine gelecektir.
  • Aracı gören bir yere ip camera yerleştirin mümkünse, veya park modu kayıt yapan kameralardan alın, veya herhangi bir araç kamerasını powerbanka bağlayıp park boyunca kayıt yaptırın. Zarar veren arkadaşı tespit edip görüntüleri gösterin. Zararınızı tazmin etmezse savcılığa kadar yolu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen aynı durumu yaşadım sinirden deliye döndüm ama yapanı bulamadım. Site içi çizgi arasına birisi yamuk park etmiş tek boş yerde orasıydı yanına park ettim ben de mecbur(15 yıldır aynı yerde yaşıyoruz ne ben ne babam asla yamuk park etmeyiz gerekirse 2-3 manevra yaparız). Sonra o çıkmış benim araba ortada kalmış. Beyin fukarasının biri de gelip sileceği aynı şekilde kanırta kanırta kaldırmış. Bir kere denedin olmuyor gelmiyor tamam not bırak. Arabama zarar vermek zorunda değilsin hakkımı da helal etmiyorum. Kamera işi farz oldu.
  • Silecek kaldırma


    geçen arabayı boş olan yerlere bıraktım evin önü doluyu apt mı ait belli değil kamerada var

    benim silecekleri kaldırmışlar bende kendi sileceklerimi indirdim diğer 4 aracın sileceklerini kaldırdım gittim :=)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666




    geçen arabayı boş olan yerlere bıraktım evin önü doluyu apt mı ait belli değil kamerada var

    benim silecekleri kaldırmışlar bende kendi sileceklerimi indirdim diğer 4 aracın sileceklerini kaldırdım gittim :=)
    Citroen ve caddy nin olduğu artı yandaki boş yerlerden bahsediyorsanız apartmana ait görünüyor:) Bende böyle bi yere mecburen bıraktım,adam ön silecekler kaputa değiyor diye arka sileceği kaldırmış

    Bu durumdan bizde apartman olarak şikayetçiyiz,karşı binadaki insanlar bizim park yerine park ediyor kızınca komşuluk öldü mü diyorlar.Bunu diyen adamların kapalı otoparkı var binaları köşebaşı ve iki cephede yol kenarına park edebiliyorlar.Geçen kış o binadan bi hanim abla yine aracını çekmiş gitmiş.Neyse geldi buraya park etmeyin diyoruz,ablamız "bizim park yerinin önü kar dolu napalim" dediKaç dairesiniz bi zahmet garaj önünü temizleyin,onuda gelip biz mi yapalım diyince bozuldu öyle gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 2 Ocak 2020; 13:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu silecek kaldırma meselesine öyle kıl oluyorum ki. Kardeşim mecbur kalmasak zaten oraya park etmeyiz, birazcık empati. Benim de geçenlerde başıma geldi. Bir toplantı esnasında otoparkta her yer dolu ve bir tek ortada bir yer boş. Ya oraya koyacağım ya da cadde üzerine koyup tırların, kamyonların güzergahına koyacağım.
    Eleman sileceği kaldıracağım derken hem kolu bükmüş hem de sileceğin klipsini kırmış. Yakalasaydım direk hadım ederdim orada. Kimse de "ben gördüm, falanca" demiyor. Bak yine sinirlendim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle kritik yerlere park ettiğinizde, silecekleri kendiniz kaldırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.